עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל הקיבה מתרחבת לא?אם אתה מקיא אז תפסיק, לא צריך להיות מומחה בעניין כדי להבין את זה!
אם זה משהו שהתחיל היום אז לך לרופא, אם זה מהאוכל אז אל תאכל כל כך הרבה!
במידה מסויימת, אבל לא צריך להגזיםאבל הקיבה מתרחבת לא?
הבנתי טוב אבל עדין זה נראה לי מוזר כי אני שותה שייק בבוקר אחרי שלא אכלתי כל הלילה ופיתאום מקיאבמידה מסויימת, אבל לא צריך להגזים
מה מכיל השייק?הבנתי טוב אבל עדין זה נראה לי מוזר כי אני שותה שייק בבוקר אחרי שלא אכלתי כל הלילה ופיתאום מקיא
אני לוקח מקרו פרו גיינר אני זוכר שהיה לי גם את זה פעם אבל לא ככה תמיד היה לי קשה הקטע של האוכל וזה נפתח זה בא לי בתקופות לפעמים יש לי תאבון ולפעמים אוכל קצת בכוחמה מכיל השייק?
וזה משהו שהתחיל בבת אחת, או פשוט מהכמויות של האוכל?
יכול להיות שזה מהחום שמקשה על האכילהאני לוקח מקרו פרו גיינר אני זוכר שהיה לי גם את זה פעם אבל לא ככה תמיד היה לי קשה הקטע של האוכל וזה נפתח זה בא לי בתקופות לפעמים יש לי תאבון ולפעמים אוכל קצת בכוח
טוב תודה אחי אני ילך בכל זאת לרופא אתה בטח מכיר את זה שאתה נתקע במשקל וזה משגעע אותךיכול להיות שזה מהחום שמקשה על האכילה
אבל אם אתה מגיע למצב של הקאה אז תעצור
זה דווקא טוב, זה אומר שטיפול אנטיביוטי יכול לפתור לך את הבעיהעשיתי בדיקות מקיפות וזה מה שגילו
יש מה לעשות עם זה כי הבנתי שטיפול לא כזה עוזר מה כדאי לעשות ?
תודה אחי אני ילך לרופא כי עדין לא הייתי אצלו יתקשרו אלי להגיד לי שגילו שיש בעיה וללכת לרופא ועשיתי בדיקה אולטרסאונד קיבה יעדכן גםזה דווקא טוב, זה אומר שטיפול אנטיביוטי יכול לפתור לך את הבעיה