הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פניה לראשי האתר ושאר המומחים הפעילים.

The tea time

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
3
76
0
ערב טוב,

בדיון זה אני רוצה להתייחס לטענות של מפעילי האתר, לפיהם המידע והתכנים המעוברים בפורום, הינם העדכניים והמהימנים ביותר.
זאת ועוד, מכון וינגייט, המכון הלאומי להכשרת ספורטאיםף הדרכת מורים וכיוצ''ב, אינו מעביר חומר תיאורטי שרלוונטי לימים אלו.
בנוסף, אחד מבכירי האתר אמר כי הידע המועבר בפורום הוא לא נפוץ ולפחות 10% אנשים בארץ מבינים בעניין.

אני לא מומחית גדולה בתחום, ואני לא באה לשפוט ולהטיח האשמות, אבל כל הסיפור הזה נראה לי די הזוי.
אם אתם מחזיקים במידע הכי עדכני, למה אתם לא מעבירים אותו לגורמים רשמיים?
אם יש לכם היכולת לבסס את טענותיכם, אין סיבה שלא יאמינו לכם שם בוינגייט.
ככה גם תוכלו ליצור לעצמכם שם רציני ולקדם את האתר.

אשמח לקבל תגובתכם בנושא.

שירה.

אם הצדק היה שולט בעולם מזמן היה פה טוב יותר.

אנשים אינטרנסטים עם אגו מנופח מידי שלא מוכנים להקשיב אלה רק להגיד כמה אתה טועה לא יקשיבו לילדון שחושב שהוא ממציא את הגלגל.

בלי שום קשר לפוסט.
יוצא לי לראות הרבה מאד פרסומות לגלולות לדיאטות שמבטיחות כול מיני שטויות או כול מיני מגזינים שמבטיחים שסוף סוף הגיע ה-דיאטה או כול מיני טיפים כאלה.
אנשים מדברים כאלה חושבים ששומן זה איזה חומר קסום שאי אפשר להוריד אותו אלה רק בעזרת קסם או בגלולת פלא.
אם היו למשל מלמדים בבית ספר פיוזולגיה או חוק שימור האנרגיה מצבנו היה הרבה יותר טוב.

בואי נפרש את זה בדרך לא תרבותית וקצת קולעת :
"כשאתה מסביר לבבון ומראה לו מחקר על הטענה, הוא שולח אותך ליוסי המדריך הסוס שמתאמן 20 שנה ויש לו יד 45 , איך תסביר לו שהמחקר צודק ויוסי טועה?"

זו התשובה שיש לי לתת באשכול הזה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2780596,00.html

הנה דוגמא מצוינת שראיתי עכשיו בYENT.

אנשים חושבים שאם יאכלו כול היום שומנים וחלבונים ולא יגעו בפחמימה הזדונית הם ירדו במשקל.
פעם אחת לא היה כתוב במאמר שצריך לשמור על מאזן קלורי שלילי
אם אנשים היו מבינים שכול מה שצריך לעשות זה להוציא יותר ממה שמכניסים לא הייתה השמנת יתר בעולם 😣

ערב טוב,

בדיון זה אני רוצה להתייחס לטענות של מפעילי האתר, לפיהם המידע והתכנים המעוברים בפורום, הינם העדכניים והמהימנים ביותר.
זאת ועוד, מכון וינגייט, המכון הלאומי להכשרת ספורטאיםף הדרכת מורים וכיוצ''ב, אינו מעביר חומר תיאורטי שרלוונטי לימים אלו.
בנוסף, אחד מבכירי האתר אמר כי הידע המועבר בפורום הוא לא נפוץ ולפחות 10% אנשים בארץ מבינים בעניין.

אני לא מומחית גדולה בתחום, ואני לא באה לשפוט ולהטיח האשמות, אבל כל הסיפור הזה נראה לי די הזוי.

אשמח לקבל תגובתכם בנושא.

שירה.

באמת ובתמים ללא ציניות - תמימות היא תכונה מדהימה
בהצלחה בהמשך דרכך:)​

ערב טוב,

אשמח לקבל תגובתכם בנושא.

שירה.

בתגובה הזו הרסת לעצמך מוניטין של 66 הודעות שרשמת.

אם תחזרו ותציינו שהיא תמימה, זה ישפר את המצב?

היא העלתה נקודה חשובה, שכנראה לא הקדישה לה מחשבה רבה.

ולעניין הנקודה שהועלתה, הרי תגובתי. יתכן ואחזור על דברי עמיתי, אך בניסוח שונה. 😃

לכאורה, שירה, את צודקת. אכן בין דפי האתר זורם מידע יקר ערך. יחד עם זאת, הסיכוי שהממסד יכיר במוחות כאן כמקורות מידע שיש להתייחס אליהם הוא נמוך . למה?? כי המוחות כאן לא חייבים לממסד הזה כלום!!!

הממסד פועל (גם) על פי מחקרים מדעיים. ידוע שמחקרים מדעיים מונעים על ידי כסף, וכסף מגיע מגופים בעלי אג'נדה. אם מגיע כסף מגופים ללא אג'נדה, הוא מגיע לאט. מה שאומר שתוצאות המחקר שאותו כסף מימן כנראה לא מעודכנות.

הממסד חי על פי המציאות הרשמית שלו, פיתוח הגוף חי על פי המציאות שלו. חיבור בין השניים לא ילך בקלות.

זאת דעתי הרשמית בנושא. יש לדעתי פן יותר מלוכלך בסיפור, אבל זה כבר יגבול בהוצאת לשון הרע. 😃

זה גם דיי מעצבן כל פעם להסביר לבני משפחה\ חברים שמה שהם שמעו זה שטיות וגם אין להם סיבה כל כך למה להאמין לך ולא למאמר שפורסם בווי נט למשל:152on:
מתי להערכתכם המידע הנכון (זה שמצוי כאן באתר) יקבל חשיפה ריצנית ע"י כלי התקשורות (בעיקר YNET) ווינגייט יכיר בו כמידע מהימן?
או שבכלל זה לא יקרה?😵

נערך לאחרונה:
זה גם דיי מעצבן כל פעם להסביר לבני משפחה\ חברים שמה שהם שמעו זה שטיות וגם אין להם סיבה כל כך למה להאמין לך ולא למאמר שפורסם בווי נט למשל:152on:
מתי להערכתכם המידע הנכון (זה שמצוי כאן באתר) יקבל חשיפה ריצנית ע"י כלי התקשורות (בעיקר YNET) ווינגייט יכיר בו כמידע מהימן?
או שבכלל זה לא יקרה?😵

אני יחזק את דבריו של מאור,

הכוחות המניעים הם לו דווקא הידע והצורך ללמוד וללמד,אלא אג'נדות ואסכולות הפועלות עפ"י מימונים אקדמאיים-כלכליים כאלו ואחרים.ד"א כך חלק מן הדוקטורטים והפרופסורות למיניהן (יושב לי על קצה הלשון אבל מפאת הכבוד לא אנקוב בשמות)...

מטרתו של הפורום הזה אינו למצוא שביל זהב אל הפוליטיקה,אלא ללמד את אלו שרוצים ללמוד ולשתף מידע בצורה היעילה והאיכותית (והמהנה) ביותר.

עכשיו עוד הערה אחת קטנה,אני לא מאמין שהאתר בא להתיימר ולהגיד שהוא מביא את המידע ה"נכון",אלא רק מכלול של היבטים על מנת לראות את התמונה הכוללת הנקראת "אמת" (שגם היא סובייקטיבית).

נערך לאחרונה:
הממסד יכיר באתר כמהימן כאשר אחד מחבריו ייקח חלק בעשייה באתר. שאר העולם יכיר בנו כאשר נתחיל להריץ את העניינים בספורט.

אני מאמין שזה אפשרי, ויש אפילו תוכנית (מציאותית, יחסית לפנטזיות 😉)

אני יחזק את דבריו של ברק,

הכוחות המניעים הם לו דווקא הידע והצורך ללמוד וללמד,אלא אג'נדות ואסכולות הפועלות עפ"י מימונים אקדמאיים-כלכליים כאלו ואחרים.ד"א כך חלק מן הדוקטורטים והפרופסורות למיניהן (יושב לי על קצה הלשון אבל מפאת הכבוד לא אנקוב בשמות)...

מטרתו של הפורום הזה אינו למצוא שביל זהב אל הפוליטיקה,אלא ללמד את אלו שרוצים ללמוד ולשתף מידע בצורה היעילה והאיכותית (והמהנה) ביותר.

עכשיו עוד הערה אחת קטנה,אני לא מאמין שהאתר בא להתיימר ולהגיד שהוא מביא את המידע ה"נכון",אלא רק מכלול של היבטים על מנת לראות את התמונה הכוללת הנקראת "אמת" (שגם היא סובייקטיבית).
קוראים לו מאור :\

בעצם הכל זה עניין של כסף? גורמים כלכליים בעצם מכתיבים לציבור "מה נכון" ומספקים מידע שגוי כדי לקדם עצמם?

לא בטוח לגבי וינגייט. אני הבנתי שהאחים וידר תרמו ציוד למכון, שאימץ (במידה) את המדיניות שלהם לגבי פיתוח גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית