הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתניהו זכאי? (ושאר ספקולציות)

זכאי?

• מעשיהו לעד

הצבעות: 42 72.4%
  • נתניהו לעד

הצבעות: 16 27.6%

• סה"כ מצביעים
    58

MasterSplitter

משתמש משקיע
7,794
6,163
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,773
7,794
6,163
מה דעתכם?

האם כולם מושחתים והוא זכאי?
האם האשמות נגדו מוצדקות?
האם צריך להתפטר?

הדעה שלי לא סודית אבל תמיד נהנה לדון ולהתווכח על זה...

*נא לשמור על שפה נאותה ולא לרדת לרמות אישיות כלפי משתמשים בפורום*

190916-benjamin-netanyahu-cs-322p_270db13bf4232ba48e2ba120640ed2c0.jpg

• פותח/ת השרשור
אני למדתי המון מהדיונים האלה, גם על הצד שלי וגם על הצד השני. לדעת לדבר ותכל׳ס לדבר זה חשוב מאוד, ברור שזה מכעיס ומקומם אבל להפסיק לדבר זה פשוט הפתרון הכי גרוע.

אין עשן בלי אש, קשה להאמין שאפשר לתפור כל כך הרבה תיקים ועבירות שאין כלום במיוחד לבנאדם במעמד הזה.
אני חושב שאם לא יהיה שינוי בזמן הקרוב, יש סכנה לדמוקרטיה.(אולי אני מעט מקצין)

האם דרעי זכאי? אם לא, מדוע הוא כיהן כשר הפנים בממשלה תחת נתניהו? מדוע חבר הכנסת מטעם הליכוד מיקי זוהר יזם את הצעת חוק החסינות?
למה יאיר ילד קקה? למה נובל אנרג'י ואסדת הגז? למה M.A B.A!? למה התור שלי לרופא עור הוא בינואר? אולי כדאי לשאול את שר הבריאות?

הכל בגלל השמאלנים, גם הערבים, אבל בעיקר בגלל השמאלנים 😃

אבל ברצינות ולנושא האשכול? אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שהוא כנראה אשם בעבירות שמיוחסות לו, צדיק בסדום הוא לא, זה מה שבטוח.

בכל אופן, בכל מה שקשור לפוליטיקה, אני חושב שהוא יותר סימפטום (שמצריך טיפול) אבל לא בהכרח שורש הבעיה. המערכת הפוליטית עובדת
בצורה עקומה ומגושמת... דמוקרטיה שנאנסת ע"י דמגוגיה שמונעת מהצורך לקבל כיסאות כדי להשפיע על החוק, לכאורה כדי לשרת את האזרחים.

ובזמן שהם נלחמים על הזכות לטפל בבעיות, נדמה שהבעיות (לפחות בחלק מהתחומים) הולכות ומתגברות. אנשים מצביעים לאנשים שמעמידים פנים
שיש להם פתרונות, בלי שבכלל שמענו אותם מנסחים את הבעיות, אלא אם כמו תמיד המתחרים הפוליטיים שלהם הם הסיבה לבעיה. גן ילדים.

אין עשן בלי אש, קשה להאמין שאפשר לתפור כל כך הרבה תיקים ועבירות שאין כלום במיוחד לבנאדם במעמד הזה.
אני חושב שאם לא יהיה שינוי בזמן הקרוב, יש סכנה לדמוקרטיה.(אולי אני מעט מקצין)
גם על סלומון טקה היה מלא בלאגן.. בסופו של דבר גילינו שהשוטר בסך הכל הגן על עצמו, ואם לא היה מת היום, ושסלומון טקה, "הקורבן" היה עבריין לא רגיל (אלא אם כן לדרוס זקנה בעיניך זה נורמלי)

גם על סלומון טקה היה מלא בלאגן.. בסופו של דבר גילינו שהשוטר בסך הכל הגן על עצמו, ואם לא היה מת היום, ושסלומון טקה, "הקורבן" היה עבריין לא רגיל (אלא אם כן לדרוס זקנה בעיניך זה נורמלי)
אתה בטוח שההשוואה הזאת לא תומכת דווקא במה שהוא אומר?

אתה בטוח שההשוואה הזאת לא תומכת דווקא במה שהוא אומר?
לא. הוא כתב "אין עשן בלי אש" - אבל על טקה היה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עשן ואש ומשום מה בסופו של דבר גילינו שהשוטר הוא הקורבן שבסך הכל הגן על עצמו. וזה לא מפסיק, תראה:
אחותו של סלומון טקה: "היום רצחו אותו שוב"

"אין עשן בלי אש", באותה המידה אפשר לקחת את זה כעמדה תומכת בשוטר שירה, שאם הוא ירה אז כנראה הייתה לו סיבה טובה. ובמקרה של נתניהו
הוא זה שיוצא נגד המשטרה והפרקליטות ומציג את עצמו כקורבן.

"אין עשן בלי אש", באותה המידה אפשר לקחת את זה כעמדה תומכת בשוטר שירה, שאם הוא ירה אז כנראה הייתה לו סיבה טובה. ובמקרה של נתניהו
הוא זה שיוצא נגד המשטרה והפרקליטות ומציג את עצמו כקורבן.
הכל טוב ויפה, אבל התמיכה היתה בטקה, לא בשוטר. ביבי - לא פשע בדברים שמאשימים אתו כמו השוטר שנחשב בעיני רבים בהתחלה כרוצח ופושע וגזען, למרות שהוא בעצמו הקורבן. (אין עשן בלי אש, האמנם?)
המחשה נוספת:
אם אני ואתה לומדים באתו בית ספר.. ואני שונא אותך בגלל X, Y ו-Z. אני מחליט להעליל עליך עלילות בבית ספר כמו שיש לך כינים (ילדים אתה יודע).. וכל בית הספר מדבר על זה.. אז אין עשן בלי אש?

נכון, גם פה היה בלאגן. לכן לקח המון זמן והנה יש כתבי אישום.
שיוכיח את הזכאות שלו בבית המשפט, אבל שיפסיק בתור ראש ממשלה ללכלך ולגנות את המוסדות ועקרונות הדמוקרטיה.
חוץ מזה שבנאדם במצב שלו לא אמור להיות ראש ממשלה(זה לא אני אמרתי, אלא הוא אמר הרבה שנים אחורה).

הכל טוב ויפה, אבל התמיכה היתה בטקה, לא בשוטר. ביבי - לא פשע בדברים שמאשימים אתו כמו השוטר שנחשב בעיני רבים בהתחלה כרוצח ופושע וגזען, למרות שהוא בעצמו הקורבן. (אין עשן בלי אש, האמנם?)
המחשה נוספת:
אם אני ואתה לומדים באתו בית ספר.. ואני שונא אותך בגלל X, Y ו-Z. אני מחליט להעליל עליך עלילות בבית ספר כמו שיש לך כינים (ילדים אתה יודע).. וכל בית הספר מדבר על זה.. אז אין עשן בלי אש?
אתה מוזמן להתייחס לחלק הראשון בתגובה שלי לאשכול. אדם חף מפשע לא צריך לחוקק חוק שיגן עליו מפני משפט. אני מתייחס לעובדות, לא לסיפורים.

תספר לכולם שיש לי כינים ויום למחרת אני אבוא עם אישור וחתימה מהרופא ואדחוף אותה בפנים של כל אידיוט שמאמין לך, וכולם ידעו שאתה שקרן
שמעליל עלילות, אני לא אעשה הכל כדי להימנע מבדיקה של העניין כמו הבן אדם שעליו נפתח הנושא.

לא יודע כמה אמת יש באישומים האלה אבל נראה לי קצת הזוי שדווקא עכשיו כל זה יוצא לפועל
בסופו של דבר גילינו שהשוטר הוא הקורבן שבסך הכל הגן על עצמו.
ממה שראיתי בשבוע שעבר הוא יואשם בגרימת מוות ברשלנות, לא "רק הגן על עצמו"
דווקא לדעתי חופשי יכול להיות עשן בלי אש (לא אומר שזה המקרה) ואני מאמין שיכולים להעליל ולתפור תיקים לצערי

לא יודע כמה אמת יש באישומים האלה אבל נראה לי קצת הזוי שדווקא עכשיו כל זה יוצא לפועל

דווקא לדעתי חופשי יכול להיות עשן בלי אש (לא אומר שזה המקרה) ואני מאמין שיכולים להעליל ולתפור תיקים לצערי

כן כנראה שיתכנו מקרים כאלו של עשן בלי אש, אבל קשה להאמין שניתן לתפור תיקים לראש ממשלה, כאשר לא היה שום דבר.

נכון, גם פה היה בלאגן. לכן לקח המון זמן והנה יש כתבי אישום.
שיוכיח את הזכאות שלו בבית המשפט, אבל שיפסיק בתור ראש ממשלה ללכלך ולגנות את המוסדות ועקרונות הדמוקרטיה.
חוץ מזה שבנאדם במצב שלו לא אמור להיות ראש ממשלה(זה לא אני אמרתי, אלא הוא אמר הרבה שנים אחורה).
לפני שנתיים שלוש אני אמרתי שאני לא אלך ללמוד באוניברסיטה/ מכללה וזה לא מעניין אותי. אנשים משתנים. ביבי עושה עבודה נפלאה בתור ראש ממשלה.. שים את גנץ בתור ראש ממשלה ותראה איך אנחנו הופכים למדינת יהודים ערבים.. עד שהם יחליטו למרוד לגמרי ולנסות להשתלט על הכל (הם לא מכחישים שהם רוצים את כל המדינה לעצמם.. וגם ב67 שהיתה חלוקה של גבולות הארץ בין הערבים ליהודים הערבים החלו במרד מאוד אלים כנגד היהודים)

המשטרה מטייחת כדי לא לגרום לבני העדה האתיופית להתחיל שוב במחאות האלימות שלהם. מה לדעתך נשמע טוב יותר לבני העדה האתיופית ובעיקר למשפחה? "זכאי משום הגנה עצמית" או "אשם בגרימת מוות ברשלנות" ואני יודע, תסתכל על הקישור ששלחתי לYeti - מדובר שם על גזר הדין של המשטרה.

לפני שנתיים שלוש אני אמרתי שאני לא אלך ללמוד באוניברסיטה/ מכללה וזה לא מעניין אותי. אנשים משתנים. ביבי עושה עבודה נפלאה בתור ראש ממשלה.. שים את גנץ בתור ראש ממשלה ותראה איך אנחנו הופכים למדינת יהודים ערבים.. עד שהם יחליטו למרוד לגמרי ולנסות להשתלט על הכל (הם לא מכחישים שהם רוצים את כל המדינה לעצמם.. וגם ב67 שהיתה חלוקה של גבולות הארץ בין הערבים ליהודים הערבים החלו במרד מאוד אלים כנגד היהודים)
על בסיס מה אתה מגיע למסקנה הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית