הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לימודים

• פותח/ת השרשור shirel
  • פורסם בתאריך
כן לא צריך להיות מבריק כדי לקבל ציון טוב בפסיכומטרי, אחותי קיבלה 750+ והיא די טיפשה. 🙄

לפותח השרשור.
תשקול טוב את עניין הרפואה.
אני כרגע לומד ב י"ב בביתצפר טכנלוגי מגמת חשמל, ומקווה שנה הבאה להמשיך לימודי טכנאי, ואחרי הצבא הנדסה.
אם אתה איש טכני אני ממליץ לך לפזול יותר לכיוון החשמל, למשרות שיש בנושא הרבה מתמטיקה.
בקיצור תחשוב טוב לפני שתחליט מה ללמוד בשנים הקרובות.

כן, סיימתי אותו גם ביום, הוא זורם טוב

להתקבל לרפואה פה בישראל זה לא פשוט, יש לי 727 פסיכומטרי ו-111 בגרות, ולמרות זה עדיין אני לא יכול להתקבל 😣

מקסימום נלך לרפואת שיניים 😘

אני לומד מדעי המחשב בטכניון. ולא הבנתי מה אתה שואל כאן. לגבי פסיכומטרי וכ'ו זה לא משקף או מצביע על כלום. אני מכיר אישית מישהו שסיים את מכינת הטכניון (שסיימתי גם) עם ממוצע ציונים סופיים של כ-96~ ובכל זאת לא הצליח לקבל יותר מ-625 בפסיכומטרי. מיותר לציין שקיבלו אותו בלי פסיכומטרי להנדסת חשמל וכיום הוא גם מתרגל באיזשהו קורס.

מכיר אנשים עם הרבה יותר מ725 שהם ממש לא מבריקים, בטח לא גאונים. בספק גדול עד כמה המתאם הזה טוב(בעיקר כי היום יש המון קורסים שמעלים את הציון, ובניגוד למבחן IQ, לפסיכומטרי מתכוננים, והרבה). חוץ מזה, גם IQ זה מדד אידיוטי.

סתם קשקוש של כל המכוני הכנה, ההבדלים עומדים פחות או יותר על סטיית תקן (10-15 נק').
בסופו של דבר ההתפלגות ציונים נשארת זהה.

פסיכומטרי גבוה לא אומר שאתה מבריק בצורה יוצאת דופן (או בכלל) אבל פסיכומטרי נמוך אומר שאו שלא התכוננת בכלל (לא כל כך סביר ברוב המקרים) או שאתה פשוט אדיוט ומגיע לך ללמוד רק סוציולוגיה 🤡

סתם קשקוש של כל המכוני הכנה, ההבדלים עומדים פחות או יותר על סטיית תקן (10-15 נק').
בסופו של דבר ההתפלגות ציונים נשארת זהה.

פסיכומטרי גבוה לא אומר שאתה מבריק בצורה יוצאת דופן (או בכלל) אבל פסיכומטרי נמוך אומר שאו שלא התכוננת בכלל (לא כל כך סביר ברוב המקרים) או שאתה פשוט אדיוט ומגיע לך ללמוד רק סוציולוגיה 🤡

הבדלים בין מה למה?
ברור שההתפלגות נשארת זהה. המרכז הארצי דואג לזה בכל מחיר.

פרסומים של המרכז הארצי, אם אני לא טועה באתר החדש שלהם יש הפנייה לחלק המפרסומים והמחקרים.
ממה שאני זוכר אפילו מס' בחינות גדול לא מעלה בצורה דרסטית את הציון כשהממוצע הוא בערך שיפור של 30-40 נקודות גם אחרי 5-6 בחינות בהשוואה לתוצאה של המבחן הראשון.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית