הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיקל 4

דויד דוידוב

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
-4
21
1
ספייס
הי שלום לכולם אני רוצה להתיעץ איתכם . אני עכשיו מתכונן לעשות סיקל 4 .אחרי 8 חודש של הפסקה . הסיקל ככה ! חודש טסט פריופונט ואז שילוב של בולדנון אחרי שבוע טרן אנטט ועכשיו מטלבת עם לקחת טורינבול וכמובן עם pst פריגניל ונודלבקס תודה
הי שלום לכולם אני רוצה להתיעץ איתכם . אני עכשיו מתכונן לעשות סיקל 4 .אחרי 8 חודש של הפסקה . הסיקל ככה ! חודש טסט פריופונט ואז שילוב של בולדנון אחרי שבוע טרן אנטט ועכשיו מטלבת עם לקחת טורינבול וכמובן עם pst פריגניל ונודלבקס תודה
שכחתי לציין שאחרי טסט פריופונט טסט אנטט רפואי של חברת בייאר

• פותח/ת השרשור
אם אתה מעוניין בחוות דעת תכתוב בצורה שיבינו, חומרים, שבועות, מינונים.
חודש ראשון טסט פריופונט 500 מג לשבוע !!! ואז טסט אנטט גם 500 מג לשבוע עד סוף הסיקל שאני מעריך ימשוך עד 4 חודש !!!! ואז משלב בולדנון ואחרי שבועים טרן אנטט בין 400--- 600 מג לשבוע מה אומרים איך הסיקל ? וכמובן עם PST העם כדאי לשלב גם טורינבול או זה מספיק ?

גבר, פחות סימני קריאה.
תוכנית לסייקל רושמים בצורה הבאה:
שבוע 1-10 טסט .....- 500 מג בשבוע מחולק ל 2.
שבוע 7-8 בולד 800 מג בשבוע , זריקה אחד
שבוע 2-11 פרגניל

וכו׳.
עכשיו תערוך את הפוסט בצורה הנ״ל , כדי שנוכל להבין מה אתה רוצה. בלי כל ״ואז״.

חודש ראשון טסט פריופונט 500 מג לשבוע !!! ואז טסט אנטט גם 500 מג לשבוע עד סוף הסיקל שאני מעריך ימשוך עד 4 חודש !!!! ואז משלב בולדנון ואחרי שבועים טרן אנטט בין 400--- 600 מג לשבוע מה אומרים איך הסיקל ? וכמובן עם PST העם כדאי לשלב גם טורינבול או זה מספיק ?
נא להתאמץ ולרשום מסודר את הרכב הסייקל, כפי שהסבירו לך איך (הודעה קודמת)

• פותח/ת השרשור
נא להתאמץ ולרשום מסודר את הרכב הסייקל, כפי שהסבירו לך איך (הודעה קודמת)
טסט פריפונט 1-4 חודש
בולדנון 4-16
טרן אנטט 8-16
אחרי טסט פריופנט טסט אנטט רפואי של חברת באייר 4-16 שבועות
פשוט נשאר לי מהטסט פריפונט אחרי 8 חודש של הפסקות מחומרים בגלל זה אני משלב לאט לאט את החומרים כדי לא להפציץ את הגוף מהורמונים , וכמובן לניקוי נודבלקס 40:40:20:20 ופריגניל ועכשיו מטלבת עם להוסיף טורינבול או אנאבר רוצה משהו עדין תודה

טסט פריפונט 1-4 חודש
בולדנון 4-16
טרן אנטט 8-16
פשוט נשאר לי מהטסט פריפונט אחרי 8 חודש של הפסקות מחומרים בגלל זה אני משלב לאט לאט את החומרים כדי לא להפציץ את הגוף מהורמונים , וכמובן לניקוי נודבלקס 40:40:20:20 ופריגניל ועכשיו מטלבת עם להוסיף טורינבול או אנאבר רוצה משהו עדין תודה
אני הייתי בונה לך את הסייקל כך :
1-4 טסט פרופ
1-8 טרן אנטט
4-16 טסט אנטט (באייר)
1-16 בולדנון
8-16 אנבר

• פותח/ת השרשור
אני הייתי בונה לך את הסייקל כך :
1-4 טסט פרופ
1-8 טרן אנטט
4-16 טסט אנטט (באייר)
1-16 בולדנון
8-16 אנבר
גם אני רציתי כך אבל אמרו לי שאני עשיתי הפסקה ארוכה ולכן לא להפציץ ישר
בגלל זה לא רוצה לשלב ישר טרן ובולדנון

טסט פריפונט 1-4 חודש
בולדנון 4-16
טרן אנטט 8-16
גם לא רשמת מינונים.

בכל מקרה, סייקל לא טוב: לא מתוכנן נכון, שילוב חומרים בעייתי ועוד.

ראשית, תחליט מה נכנס לך לסייקל - טרן או בולד? שניהם יחדיו זו קריאת תיגר על המערכת הקרדיו הוסקולרית, מה שיביא ללא מעט תופעות לא נעימות, כמו יתר לחץ דם, כאבי ראש, תעוקה נשימתית ועוד.

שנית, אין צורך לבצע שימוש בטסט פרופ ובהמשך אננתת. התחל עם טסט אננתת לאורך כל הסייקל. במידה ותרצה לקבל "קיק" להתחלה, שלב אוראלי מתאים ולזמן מוגבל

Pct בצע בדיוק כמו שרשום בנעוץ בפורום. הוא יכלול טמוקסיפן וגם כלומיד. כנ"ל שים לב להנחיות לגבי שימוש בפרגניל באותו הנעוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית