הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בצבא

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני משרת בשיריון ועד עכשיו הייתי בהכשרה, עשיתי מדס כח בעיקר של מתח מקבילים, שכיבות שמיכה ודברים מהסוג הזה, עליתי עכשיו לגדוד שישי בו חדר כושר עם משקולות, מתח מקבילים ועוד כמה מכשירים, אבל אין כלוב או ספה לבנת פרס.
עוד משהו שהייתי מתאמן לפני הצבא וגם שאני מקבל חמשוש או הרגילה הלכתי למכון כמה פעמים.
השאלה שלי היא על איזה תכנית אימונים הייתם ממליצים לי לעשות עם מה שיש לי כרגע? אני שוקל בערך 72-73 ו 1.72מ'
תודה לעוזרים

יש אפשרות לאמן רגליים? אתה מעוניין לאמן רגליים?

מה שלא נמליץ יהיה מאוד מוגבל. איזה מכשירים כן יש מעבר למשקולות יד?

יש מוט?

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות לאמן רגליים? אתה מעוניין לאמן רגליים?

מה שלא נמליץ יהיה מאוד מוגבל. איזה מכשירים כן יש מעבר למשקולות יד?

יש מוט?
אין מוט אבל אני מעונין לאמן רגליים, ויש מכשיר ליד אחורית(פולי עם מוט).
יש לחיצת חזה במכונה ועוד מכשיר, שתיים שאני לא זוכר...

לרגליים ניתן לבצע תרגילים טובים אבל עם משקלים נמוכים-
לאנג׳ים / סקוואט בולגרי
גובלט סקוואט
סינגל לג דדליפט

לא תהיה מפצלת מזה, אבל זה עדיף מכלום.

מבחינת תרגילים בדמבלים, ניתן לעבוד על כל השרירים.
בנץ׳ רגיל / חיובי בדאמבלים
מסור
פול אובר
שלל תרגילי כתפיים
קדמית אחורית

מבחינת פלג גוף עליון אתה לא מוגבל כמעט, פלג גוף תחתון לא תוכל להעמיס משקל כמו שהיית יכול בחדר כושר רגיל.

הייתי ממליץ לעבוד 3 פעמים בשבוע
שני תרגילים לרגליים
תרגיל - שניים חזה
תרגיל - שניים לגב
תרגיל לכתפיים / אחורית / קדמית

יש המון וריאציות שאפשר לשחק עם זה.

• פותח/ת השרשור
לרגליים ניתן לבצע תרגילים טובים אבל עם משקלים נמוכים-
לאנג׳ים / סקוואט בולגרי
גובלט סקוואט
סינגל לג דדליפט

לא תהיה מפצלת מזה, אבל זה עדיף מכלום.

מבחינת תרגילים בדמבלים, ניתן לעבוד על כל השרירים.
בנץ׳ רגיל / חיובי בדאמבלים
מסור
פול אובר
שלל תרגילי כתפיים
קדמית אחורית

מבחינת פלג גוף עליון אתה לא מוגבל כמעט, פלג גוף תחתון לא תוכל להעמיס משקל כמו שהיית יכול בחדר כושר רגיל.

הייתי ממליץ לעבוד 3 פעמים בשבוע
שני תרגילים לרגליים
תרגיל - שניים חזה
תרגיל - שניים לגב
תרגיל לכתפיים / אחורית / קדמית

יש המון וריאציות שאפשר לשחק עם זה.
לעשות כאילו 3 פעמים בשבוע fbw יהיה בסדר?

הייתי למשך תקופה בצבא במצב דומה לשלך ואפילו יותר בזוי.

ההמלצות של אופיר מצויינות. בנוסף תנסה בכל זאת לתכנן התקדמות אבל שתיהיה ריאלית ואיטית יותר מרוב הפרוטוקולים של האימון מכיוון שאני משער שהשינה והתזונה שלך לקויים בגלל הצבא.

מתח, מקבילים ומשקולות יד זה די והותר כדי לבנות פלג גוף עליון מסיבי ואפיל ולא צריך הרבה יצירתיות. לגבי רגליים אמנם זה יותר קשה ובנוסף לאופציות שהוא נתן לך הייתי ממליץ לך בסופ"ש שאתה חוזר כן לנסות ולגשת למכון בשביל אימון כבד ואיכותי.

ההמלצות של אופיר מצויינות. בנוסף תנסה בכל זאת לתכנן התקדמות אבל שתיהיה ריאלית ואיטית יותר מרוב הפרוטוקולים של האימון מכיוון שאני משער שהשינה והתזונה שלך לקויים בגלל הצבא.

מתח, מקבילים ומשקולות יד זה די והותר כדי לבנות פלג גוף עליון מסיבי ואפיל ולא צריך הרבה יצירתיות. לגבי רגליים אמנם זה יותר קשה ובנוסף לאופציות שהוא נתן לך הייתי ממליץ לך בסופ"ש שאתה חוזר כן לנסות ולגשת למכון בשביל אימון כבד ואיכותי.

• פותח/ת השרשור

תודה על העזרה, אני עושה 17/4 שאני מגיע לבית יש לי יומיים שאני יכול ללכת למכון, עדיף גם לעשות fbw או ללכת על משהו אחר?

תודה על העזרה, אני עושה 17/4 שאני מגיע לבית יש לי יומיים שאני יכול ללכת למכון, עדיף גם לעשות fbw או ללכת על משהו אחר?
לדעתי ב2 הימים תעשה סקוואט (אחד כבד אחד קל) וביום של הסקוואט הקל לעשות גם דדליפט.

לדוגמא משהו בסגנון

סקוואט כבד
בנצ'
חתירה במוט

יום שני:
דדליפט כבד
סקוואט קל
פרס

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה יהיה אידיאלי בהתחשב בתנאים שיש לך.
אם יש לי רק משקולות ואין מוט חופשי בכלל, מה דעתך על התכנית הזו?
לאנצים עם משקולות 8*3
לחיצת חזה עם משקולות 6*3
מתח עם משקל 5*3
לחיצת כתפיים עם משקולות 5*3
פשיטת מרפקים פולי עליון 8*3
כפיפת מרפקים בישיבה 8*3
ובסוף עוד תרגיל לבטן

חלוקה לא רעה.
עם דאמבלים (לי אישית) קשה להגיע למשקלים כבדים, אז ניתן להעלות חזרות על מנת שהטכניקה והבטיחות יהיו ברמה טובה.

• פותח/ת השרשור
חלוקה לא רעה.
עם דאמבלים (לי אישית) קשה להגיע למשקלים כבדים, אז ניתן להעלות חזרות על מנת שהטכניקה והבטיחות יהיו ברמה טובה.
חשבתי על משהו היום לגבי סקוואט, יש לי מוט w, יש אפשרות לשים עליו משקל לשים אותו בין שתי כיסאות ולעשות איתו סקוואט, השאלה שלי האם זה כדאי ובריאות או שעדיף לעשות עם משקולות את הסקוואט? אותו דבר לגבי לחיצת חזה? מה דעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית