הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סקוואט בסמית'

• פותח/ת השרשור Elad5
  • פורסם בתאריך

Elad5

משתמש קבוע
1,561
5
נק' מוניטין:
3,250
1,561
5
במכון שלי אין סקוואט ראק, רק סמית'.
אין לי מכונים אחרים באזור שאצלהם כן יש.
אני מתאמן בתוכנית 5X5 - סקוואט בכל אימון.
אין לי ברירה אחרת מלעשות את הסקוואט בסמית', האם זה באמת גרוע עד כדי כך? ברור לי שהתנועה לא טבעית, אבל לפחות זה סקוואט...

תנו לי לדעת מה אתם חושבים,
תודה רבה!

יש לך מקבילים?? אם כן תעזר בהם בתור סטנד.. או שתפעיל לחץ על הנהלה להביא אחד..

• פותח/ת השרשור
ההנהלה לא יביאו במיוחד בשבילי, מקבילים והלחיצת חזה בשיפוע עליון - תכלס אפשר לקמבן משהו איתם, אבל אין מספיק טווח תנועה באזור שלהם, ובפעם הקודמת שהזזתי את המכשירים מהמקום, המנהל דילג בריצה והתחיל לריב איתי.

בקיצור, סקוואט בסמית', אין על מה לדבר בכלל?

אפשר להגיע לסקוואט מלא בסמית' אבל זה לא סקוואט , התנועה לא טיבעית לגוף בגלל המוט המקובע.
מה שאני יכול להציע לך זה מה שכבר אמרו , למצוא משהו שאפשר לקמבן אותו כראק.

עשיתי סקוואט חופשי בעזרת הבנץ' שיפוי חיובי.
אין מאושר ממני 😃

יופי, כרגע זה עוד איכשהו הולך לך. במשקלים גבוהים זה יהיה כבר מסוכן מאוד.
אז או שתשכנע אותם לקנות לפחות rack, או שתתחיל לחפש מקום אחר.

מר לטיסימוס, זה לא חייב להפוך למשהו מסוכן בהמשך. תלוי בסביבה שהוא עובד בה ובבנץ' עצמו.

מר לטיסימוס, זה לא חייב להפוך למשהו מסוכן בהמשך. תלוי בסביבה שהוא עובד בה ובבנץ' עצמו.

בעיקר תלוי במיקום של המוט ובנוחות להוציא אותו. אם המוט בגובה החזה זה בסדר, מתחת לזה זה בעייתי מאוד במשקלים כבדים. ותחשוב גם על איזו דרך הוא צריך לעשות עם המוט, אם הוא צריך להוציא אותו מהצד של הספסל.

• פותח/ת השרשור
קצת פחות מגובה החזה, אני מתכופף מעט כדי להכניס את המוט טוב בקו הכתפיים.
את המוט אני מוציא בצורה ישרה, הולך אחורה עד שאני לא בטווח של המושב של הבנץ', ועושה סקוואט, מסיים ומחזיר למקום. סה"כ נוח.
מחר אני באימון, אשתדל לצלם.

קצת פחות מגובה החזה, אני מתכופף מעט כדי להכניס את המוט טוב בקו הכתפיים.
את המוט אני מוציא בצורה ישרה, הולך אחורה עד שאני לא בטווח של המושב של הבנץ', ועושה סקוואט, מסיים ומחזיר למקום. סה"כ נוח.
מחר אני באימון, אשתדל לצלם.

מה שחשבתי.
בקיצור, לא הייתי אומר אפילו שזה פתרון זמני מוצלח, בהחלט לא למשקלים גבוהים. ללכת כזאת דרך אחורה עם המושב בין הרגליים זה מסוכן מאוד. תתחיל לחשוב על להחליף מקום אימונים.

אם הכוננים ניתנים להוצאה אפשר להפוך להם את הכיוון כך שתוכל להוציא מאחורי הבנץ' (במידה והוא לא צמוד לקיר כמובן). כך אני עושה כשאני מתאמן בכפר ולא בטכניון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית