הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תרגיל עדיף לPPST

SkullNicK

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
-3
22
0
במאמר הבא:
STARTING STRENGTH – שאלות ותשובות
רשום בהתחלה, בתוכנית את התוכנית הבאה:
התוכנית מ-PPST:

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

ובמהלך המאמר רשמו שלא מומלץ לשנות את התוכנית. אך אחר כך רשום שמתח הוא תרגיל עזר ולא מומלץ למתחילים, ולמי שלא יודע לעשות פווארקלין עדיף לעשות חתירה במוט, כי הוא גם תרגיל מרכזי ולא עזר. אז מה עדיף לעשות במקום הפוואר קלין ובאיזה סדר של האימון, חתירה במוט או מתח?

אם אתה לא יכול לעשות PC תעשה מתח, כשאתה מסוגל לעשות 3 סטים של 15 חזרות רד ל5 חזרות ותתחיל להעמיס משקל.

חתירה זה תרגיל עזר והוא לא אידיאלי להתקדמות לינארית במשקלים לטווח ארוך וגם נחות ביחס למתח (לדעתי).

כשאתה מסוגל לעשות 3 סטים של 15 חזרות רד ל5 חזרות ותתחיל להעמיס משקל.
לא מסכים לגבי 15 חזרות. הייתי פשוט מוסיף משקל ברגע שיש 3 חמישיות, אולי 3X8 גג

למסור לריפטו?
אפשר, תן לו את הפרטים שלי גם, אשמח לשבת איתו על כוס חלב.
בכל מקרה אני לא רואה הגיון בלהגיע ל 15 חזרות מתח לפני שמוסיפים משקל, כמו שאני לא רואה הגיון להגיע ל15 חזרות בנץ' עם 50 קילו למשל לפני שמוסיפים משקל ועוברים לחמישיות.

אפשר, תן לו את הפרטים שלי גם, אשמח לשבת איתו על כוס חלב.
בכל מקרה אני לא רואה הגיון בלהגיע ל 15 חזרות מתח לפני שמוסיפים משקל, כמו שאני לא רואה הגיון להגיע ל15 חזרות בנץ' עם 50 קילו למשל לפני שמוסיפים משקל ועוברים לחמישיות.
רק אם תביא איתך אוראו
אני לא זוכר את הנימוק שלו לזה, היה לו איזה נימוק
והנימוק שלי לזה הוא שכוח זה לא הכל בחיים
אני יכול גם לנחש מה אתה תגיד לי על זה...

רק אם תביא איתך אוראו
מה אני אמור להביא הכל? חלב עליי אוראו עליו.
אני לא זוכר את הנימוק שלו לזה, היה לו איזה נימוק
והנימוק שלי לזה הוא שכוח זה לא הכל בחיים
מעניין מה הנימוק שלו, כי "ככה ריפטו אמר" זה לא סיבה מספיק טובה אוטומטית לעשות את זה. מסכים שכוח זה לא הכל בחיים אבל לא מדובר על החיים בכללי אלא על תכנית כוח.
אני יכול גם לנחש מה אתה תגיד לי על זה.
מעניין מה היה הניחוש שלך 😃

למסור לריפטו?
3 סטים של 15 לאדם במשקל סביר, זאת משימה לא פשוטה. בנוסף נושא האחיזה משחק תפקיד מרכזי ביכולת להשלים את הסט ועל הסטים הבאים.
התקדמות ב 5*3 עם משקל תוכל לאפשר התקדמות יותר ריאלית.

מה אני אמור להביא הכל? חלב עליי אוראו עליו.

מעניין מה הנימוק שלו, כי "ככה ריפטו אמר" זה לא סיבה מספיק טובה אוטומטית לעשות את זה. מסכים שכוח זה לא הכל בחיים אבל לא מדובר על החיים בכללי אלא על תכנית כוח.

מעניין מה היה הניחוש שלך 😃
היו לי כמה ניחושים

חלב המועצה מממנת לו... אני לא בטוח שיש מועצת אוראו...

לגבי הנימוק, תציץ לקישורים למטה (או פשוט בספרים)

3 סטים של 15 לאדם במשקל סביר, זאת משימה לא פשוטה. בנוסף נושא האחיזה משחק תפקיד מרכזי ביכולת להשלים את הסט ועל הסטים הבאים.
התקדמות ב 5*3 עם משקל תוכל לאפשר התקדמות יותר ריאלית.

why more than 5 reps with chin-ups? and are pull-ups necessary?

Chin Up programming - Page 4

@AQUANGEL
שתי הדוגמאות הם אנשים רזים מאוד
בנוסף ריפטו התייחס למתח כתרגיל עזר ולא כתחליף ל pc.
אני לא אומר שהוא טועה (חס וחלילה...) אני חושב שיותר ריאלי לייצר התקדמות עם משקל.

15*3 מקביל להערכתי ל 25 חזרות נטו שזה הישג לא כ'כ נפוץ גם 20 לא תראה המון.

@AQUANGEL
שתי הדוגמאות הם אנשים רזים מאוד
בנוסף ריפטו התייחס למתח כתרגיל עזר ולא כתחליף ל pc.
אני לא אומר שהוא טועה (חס וחלילה...) אני חושב שיותר ריאלי לייצר התקדמות עם משקל.

15*3 מקביל להערכתי ל 25 חזרות נטו שזה הישג לא כ'כ נפוץ גם 20 לא תראה המון.
כן אבל בסופו של דבר ההתייחסות שלו לתרגיל היא באופן כללי, כך הוא גם מתיחס אליו בספר וגם כשהוא מתיחס אליו כתחליף לPC.

Back
למעלה תחתית