הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון 5X5

• פותח/ת השרשור alex_r
  • פורסם בתאריך

alex_r

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-69
115
0
התחלתי לעשות אימון 5X5:
אימון 1:סקוואט 5X5
בנץ' 5X5
BENT OVER ROW 5X5
מתח 5X5
אימון 2:סקוואט 4X5
דדליפט4X5
מתח 4X5
מיליטרי 4X5
אימון 3: כמו אימון 1 אבל הסטים ככה: כל תרגיל 4X5 1X3 1X8

עכשיו הקטע בתוכנית הזאת הוא העלייה המתמדת במשקלים במהלך הסטים
לפי התוכנית, באימון מס' 1 אני אמור להעלות כל סט 10-15% משקל מהסט הקודם.
הבעיה שלי זה שנגיד בסקוואט אני אמור להעלות 5 קילו כל סט ואני לא מצליח כל כך הרבה אני מצליח 2.5 כל סט
השאלה שלי היא האם ההתקדמות שלי תהיה יותר לאט?
ועוד שאלה היא שאני לא עושה בייספס וטרייספס לחוד, האם הם יתפתחו יותר לאט??
תודה לעוזרים..

טעות שלי
אבל, תתאמן SS

תמצה קודם התקדמות מאימון לאימון

נערך לאחרונה:
יש לי עוד שאלה.. SS מעלה אותי גם במשקל גוף יותר מנגיד AB נכון?
WTF?

זה כמו שאני ישאל אותך "תגיד ללמוד לבגרות במתמטיקה ישפיע יותר על מצב החסה בשטחים מללמוד לבגרות בהיסטוריה?"

אבל בעיקרון ההתאוששות בתוכנית לינארית קשה ודורשת הרבה קלוריות, אם תאכל 3000 ביום לדגומא בAB אתה תעלה יותר במשקל מאשר SS.

WTF?

זה כמו שאני ישאל אותך "תגיד ללמוד לבגרות במתמטיקה ישפיע יותר על מצב החסה בשטחים מללמוד לבגרות בהיסטוריה?"

אבל בעיקרון ההתאוששות בתוכנית לינארית קשה ודורשת הרבה קלוריות, אם תאכל 3000 ביום לדגומא בAB אתה תעלה יותר במשקל מאשר SS.
אבל בSS בביצוע נכון עולים במשקל מהר יותר מבכל תוכנית אחרת שיצא לי לראות, כמובן שאפשר לעלות באותו הקצב גם בתוכניות אחרות, אבל היחס יהיה יותר לטובת השומן.

אבל בSS בביצוע נכון עולים במשקל מהר יותר מבכל תוכנית אחרת שיצא לי לראות, כמובן שאפשר לעלות באותו הקצב גם בתוכניות אחרות, אבל היחס יהיה יותר לטובת השומן.
שמע אני מתחיל להסכים עם הטרול.

שמע אני מתחיל להסכים עם הטרול.
בקשר למה? תשתדל להגיב בצורה פחות מעורפלת. בדוגמא שנתת אתה צודק אם תקבע שמספר הקלוריות הוא 3000 בלי קשר לאיזו תוכנית המתאמן יעשה. אבל בSS אוכלים כמה שצריך בכדי להתקדם ובדרך כלל טוחנים כמו חזירים, בגלל זה יוצא שאנשים שעושים SS עולים במשקל יותר, כי לאכול הרבה זה חלק מהתוכנית. התואיל להסביר את עצמך עכשיו?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת "כן 3000 קלוריות(לפחות) +חלב+סקווטים=התקדמות מהירה יותר מכל התכניות הרגילות"
ואם אני לא שותה כל כך הרבה חלב אז ההתקדמות תהיה יותר לאט?? חלב כל כך משפיע??

חלב משלים חלבון וקלוריות וממליצים לפחות 2 ליטר ביום אם תעקוב אחרי ההתקדמות לא נראה לי תהיה בעיה לוותר אבל אם אתה עושה מלוכלך ממולץ מאד לשתות לפחות 2 ליטר ביום

ליטר חלב 3%
IGF-1
חלבון קזאין
דרך קלה להכניס 600 קלוריות ~ 30/30/50 פחמימה/חלבון/שומן

תלוי את מי אתה שואל
כדי לא לשתות כי יש בזה הרבה פחמימה, תסדר את התפריט שלך איך שבא לך
אפשר ללכת על קוטג' ששם יחס חלבון/פחמימה יותר טוב מחלב
או יוגורטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית