הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השוואה: לאחר חודש וחצי של אימון.

אני כמעט בטוח שעם 500 קלוריות חיובי ליום אתה לא עובר את השבועיים הראשונים ב-SS (את הראשון כן, את השני- בספק), ואני גם לא בטוח שתפריט מסודר על הקלוריה יעבוד במקרה הזה. אף אחד לא אמר שצריך להכניס כל מה שאתה רואה לפה, אבל אין שום בעיה עם הכנסת אוכל שרוב האוכלוסיה מגדירה אותו כלא-בריא/רע/מעלה את הכולסטרול/מוציא נמשים.

הבן אדם אומר שהוא בקושי מסיים 100 גרם חזה עוף, לא נראה לי שהוא יכול להיות במאזן חיובי גדול מדי לפחות בהתחלה, ובשבועיים הראשונים של SS הוא יצליח מצויין לעביר עם פלוס של 500 קלוריות, גם במאזן שלילי הוא יצליח להעביר את השבועיים הראשונים של SS.

כשיש לך יותר שריר יותר קל לך לאבד שומן, ככה שבמצב הזה גם כרס היא לא בעיה בכלל
ועדיף להיות שרירי עם כרס מאשר שחיף עם קוביות - מה שהוא רוצה להיות

וenforecer אתה לא נשמע עד כדי כך טיפש, ויש פה ילדים בני 15 שהצליחו די מהר לקלוט את התרגילים, משום מה אתה עושה מזה סיפור.
וקולד צודק, אין סיבה שלא תתקדם במשקל תוך כדי.

ודבר אחרון - אם אתה מתכוון לעשות ss לאורך זמן, הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה לספור\להתחשבן על קלוריות.

עדיף למי?
אולי לך, יש כאלה שלא יכולים לראות את עצמם עם כרס, ואפשר להתאמן ולהתקדם מצויין גם בלי להגיע למצב של כרס, גם בSS.

זה הבעיה אם אנשים שהם לא ספורטאים (או ספורטאים גרועים ) .
האוכל נועד להתאוששות , מה זה משנה אם הוא ישרוד את השבועיים הראשונים (אנשים שרדו דברים יותר גרועים מתוכנית כל ) .
המטרה היא שיפור הכח ולאכול כל כך מעט זה לשים רגל לעצמך .
אם הכי חשוב לך ריבועים תבחר תוכנית אחרת ועדיף גם פורום אחר , כי פה יתנו לך בראש .

עדיף למי?
אולי לך, יש כאלה שלא יכולים לראות את עצמם עם כרס, ואפשר להתאמן ולהתקדם מצויין גם בלי להגיע למצב של כרס, גם בSS.

כי לבן אדם שמתאמן נורא קל להגיע למצב של כרס , אני לא מכיר הרבה אנשים שהגיעו למצב
כזה אלא אם הם אכלו כמויות אוכל שקשה לדמיין .

זה הבעיה אם אנשים שהם לא ספורטאים (או ספורטאים גרועים ) .
האוכל נועד להתאוששות , מה זה משנה אם הוא ישרוד את השבועיים הראשונים (אנשים שרדו דברים יותר גרועים מתוכנית כל ) .
המטרה היא שיפור הכח ולאכול כל כך מעט זה לשים רגל לעצמך .
אם הכי חשוב לך ריבועים תבחר תוכנית אחרת ועדיף גם פורום אחר , כי פה יתנו לך בראש .

מה הכוונה "מה זה משנה"? האוכל הוא פונקציונלי כאן בדיוק כמו כל דבר אחר. מי שמצליח להשיג תוצאות טובות (שזה בתכלס עליה במשקל לאורך זמן) עם 500 חיובי, אין שום סיבה לדחוף 2000 חיובי. 2000 חיובי לא יתרום בהכרח להתאוששות טובה יותר. מי שמצד שני לא רואה תוצאות ובכל זאת מתעקש שזו הדרך הוא אדיוט ומבזבז את הזמן שלו ושל הסובבים אותו.

דאוס
דווקא אני מכיר הרבה כאלה, ואתה לא צריך ללכת רחוק מדי, יש פה בפורום הרבה.
במקרה ובן אדם מצליח להסתדר במאזן של 500 קלוירות + הוא לא צריך לדחוף עוד אלף.
שוב אני לא אומר שכרס זה רע אבל הכל תלוי בעדפות ובמטרות של המתאמן.

נערך לאחרונה:
מה הכוונה "מה זה משנה"? האוכל הוא פונקציונלי כאן בדיוק כמו כל דבר אחר. מי שמצליח להשיג תוצאות טובות (שזה בתכלס עליה במשקל לאורך זמן) עם 500 חיובי, אין שום סיבה לדחוף 2000 חיובי. 2000 חיובי לא יתרום בהכרח להתאוששות טובה יותר. מי שמצד שני לא רואה תוצאות ובכל זאת מתעקש שזו הדרך הוא אדיוט ומבזבז את הזמן שלו ושל הסובבים אותו.

לא נראה לי שזה אפשרי להתקדם לאורך זמן ככה , מתחילים(ברור SS מיועדת להם) מעלים בתוכניות הזאת כמות אדירה של משקל , לא רואה שום סיכוי שהההתקדמות תיהיה זהה בשני המקרים .

בסופו של דבר אנשים לא צריכים לפחד מאוכל , ובן אדם שאוכל ככה מפחד ממנו .

דאוס
דווקא אני מכיר הרבה כאלה, ואתה לא צריך ללכת רחוק מדי, יש פה בפורום הרבה.
במקרה ובן אדם מצליח להסתדר במאזן של 500 קלוירות + הוא לא צריך לדחוף עוד אלף.
שוב אני לא אומר שכרס זה רע אבל הכל תלוי בעדפות ובמטרות של המתאמן.

בפורום אין שמנים כמעט (אפילו התימני גבולי ) , SS נועדה למתאמנים מתחילים גם אם בן אדם יעלה יותר שומן ויחתוך אותו אחר כך עדיין הרווח יהיה מאוד גדול (לא משנה איזה ספורט הוא עוסק ) .

מתחילים בכל ספורט צריכים עוד כח .

לא נראה לי שזה אפשרי להתקדם לאורך זמן ככה , מתחילים(ברור SS מיועדת להם) מעלים בתוכניות הזאת כמות אדירה של משקל , לא רואה שום סיכוי שהההתקדמות תיהיה זהה בשני המקרים .

בסופו של דבר אנשים לא צריכים לפחד מאוכל , ובן אדם שאוכל ככה מפחד ממנו .

עם זה אני מסכים לגמרי, ובגלל זה כתבתי שעם בחינה מדוקדקת של המאזן הקלורי והקפדה על 500 חיובי אין לזה הרבה סיכוי להצליח מעבר לשבוע השני.
נראה לי גם עניין פסיכולוגי, הקטע של האוכל. אנשים מאוד פוחדים להשמין, ואתה בא קבל עם ועדה ואומר שנכון, אנשים משמינים בתוכנית הזאת. אז אולי לפחדני ההשמנה עדיף לעשות תוכנית FBW אחרת ולהתקדם בצורה מבוקרת יותר (מבחינת הדרישות של התוכנית).

עם זה אני מסכים לגמרי, ובגלל זה כתבתי שעם בחינה מדוקדקת של המאזן הקלורי והקפדה על 500 חיובי אין לזה הרבה סיכוי להצליח מעבר לשבוע השני.
נראה לי גם עניין פסיכולוגי, הקטע של האוכל. אנשים מאוד פוחדים להשמין, ואתה בא קבל עם ועדה ואומר שנכון, אנשים משמינים בתוכנית הזאת. אז אולי לפחדני ההשמנה עדיף לעשות תוכנית FBW אחרת ולהתקדם בצורה מבוקרת יותר (מבחינת הדרישות של התוכנית).

מסכים .
ולכן הכי חשוב שאנשים יבינו שהתזונה היא חלק מהתוכנית .

ריפ ממליץ להיות לפחות על 1000 חיובי כדי להתאושש
אתה יכול להיות גם ב 2000 כל עוד אתה מתאמן עצים והמטרה שלך להעלות משקל, ההתאוששות שלך תהיה יותר טובה

זו אחת הטעיות שיש לריפ ב PPST הגרסה הראשונה שהוא תיקן בגרסה השניה

מתוך הפרק overtraining

זה מתוך הראשונה: (עמוד 51)
To get stronger and more fit we need to consume
somewhere around 200 to 400 calories more energy than we
expend. This is a relatively small caloric excess, and much more
than this should be avoided, since a huge caloric surplus can
and will be stored as fat.

מתוך השניה: (עמוד 34)
If in gain in muscular bodyweight is the primary goal' a surplus of at 500 to 1000 calories per day, and perhaps much more for some people who are inefficient metabolizers' will be needed

נערך לאחרונה:
אתה יכול להיות גם ב 2000 כל עוד אתה מתאמן עצים והמטרה שלך להעלות משקל, ההתאוששות שלך תהיה יותר טובה

מתוך הפרק overtraining

אבל אחי, תיכף קיץ, מה אני אני יעשה בים בלי ק1ביות??????

people who are inefficient metabolizers, זה בתכל'ס 80-90 אחוז מהאוכלוסיה?

זה תלוי
שחיפים ואנשים ממוצעים צריכים לדחוף
אנשים שמנים או שיש להם נטיה מאסיבית להשמין (אינסולין ובלה בלה) צריכים להיות יותר זהירים עם זה וכנראה חיובי של 500-1000 יספיק להם

אתה יכול לעבור על לוגים בפורום של ריפ, או ב 70big.com
לראות שיש כאלה שאוכלים כמות מטורפת של קלוריות (6000 +) והוסיפו הרבה משקל ולא השמינו הרבה

גם אצלנו יש את הטרול שבחצי שנה הוסיף 20-25 קילו בערך

זה תלוי
שחיפים ואנשים ממוצעים צריכים לדחוף
אנשים שמנים או שיש להם נטיה מאסיבית להשמין (אינסולין ובלה בלה) צריכים להיות יותר זהירים עם זה וכנראה חיובי של 500-1000 יספיק להם

אבל באיזה אחוזים מדובר מהאוכלוסיה? אני לא שואל בשביל הסטטיסטיקה, אני שואל בשביל להבין את פלח האוכלוסיה שריפ מכוון אליו מבחינת מה שכתוב. ונראה שהוא דווקא הפוך ממה שהצגת כאן, כי ריפ לא כותב הרי "דחוף אוכל ואל תספור קלוריות", אלא ש-500-1000 יספיקו אלא אם אתה inefficent ואז צריך יותר.

הטרול הוסיף 20-25 משיעורי היהדות באוניברסיטה שלו, זה קילוגרמים של מסורת 😃

אבל באיזה אחוזים מדובר מהאוכלוסיה? אני לא שואל בשביל הסטטיסטיקה, אני שואל בשביל להבין את פלח האוכלוסיה שריפ מכוון אליו מבחינת מה שכתוב. ונראה שהוא דווקא הפוך ממה שהצגת כאן, כי ריפ לא כותב הרי "דחוף אוכל ואל תספור קלוריות", אלא ש-500-1000 יספיקו אלא אם אתה inefficent ואז צריך יותר.

הטרול הוסיף 20-25 משיעורי היהדות באוניברסיטה שלו, זה קילוגרמים של מסורת 😃

נכון לרוב האוכלוסיה יספיק מאזן חיובי של 500-1000
לגבי אחוזים אני לא יודע

אין סיבה לדחוף כ"כ הרבה אוכל, צריך לדאוג להיות ב 500-1000 +
השאלה אם המתאמנים פה בפורום באמת מגיעים ל 1000 +
יש לא מעט שהעלו תמונות אחרי SS ואתה לא רואה שינו - כי הם לא אוכלים

ויש לא מעט בפורום שעלו יפה

סה"כ המדד הכי טוב זה עליה במשקל גוף של 2 קילו בחודש (בתור התחלה) והתקדמות במשקלי עבודה

יש לא מעט אנשים שאתה רואה שהם לא מתקדמים ונתקעים במשקלי עבודה בגלל שהם מפחדים לאכול

מתוך הפרק overtraining

הוא ממליץ על 500-1000, אולי ההתאוששות תיהיה טובה אבל לא לכולם המטרה העיקרית זה המשקל על המוט.

ע1ד מעט קיץ ... יש כאלו שזה לא משנה להם , הם עושים בקיץ בדיוק מה שהם עושים בחורף , מפמפמים יד ימין/שמאל למטרת חיזוק הפעולה המועדפת עליהם.

אני יודע שלי אישית הספיק מאזן חיובי של בערך 1000-1200 בשביל לעלות עד עכשיו 15-16 קילו בחודשיים האחרונים. זה אומנם לא מהיר במיוחד אבל יחסית אני לא מפגר בהרבה בעלייה יחסית לאנשים שכותבים ב-70s big ואוכלים 5000-7000 קלוריות ליום.

אבל גם אני לקחתי שיעורי יהדות באוניברסיטה, אז זה יכול להסביר חלק מהמשקל לפי מה שמר לטיסימוס אומר.

הוא ממליץ על 500-1000, אולי ההתאוששות תיהיה טובה אבל לא לכולם המטרה העיקרית זה המשקל על המוט.

ע1ד מעט קיץ ... יש כאלו שזה לא משנה להם , הם עושים בקיץ בדיוק מה שהם עושים בחורף , מפמפמים יד ימין/שמאל למטרת חיזוק הפעולה המועדפת עליהם.

מי שמתאמן SS המטרה שלו זה המשקל על המוט
ואם הוא לא מבין את זה שלא יתאמן SS

יש עוד הרבה תוכניות לילדי בייספס/קוביות
מי שרושם שהמטרה שלו זה חיטוב/קוביות אני רושם לו שלא יעשה SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית