הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתי שאלות

• פותח/ת השרשור AB1
  • פורסם בתאריך

AB1

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
-9
155
0
שלום,
שתי שאלות קטנות:
1. והבנץ כבר איזה 80 קילו, אבל אני פחדתי להשמין ואין הרבה תוצאות במסה. יכול להיות שביגלל זה יהיה לי יותר קשה להשלים את המסה, (למרות שאני בהגדרה של מתאמן מתחיל אבל זה כבר לא ללקק דבש ?
2. 80 קילו בנץ ,50 פרס, ו60-70 פרונט סקוואט זה ממש לא פרפורציות נכון ? שאני יתחיל לעבוד על הרגלים הם ישוו פרופורציות או שלא (אני מדבר גם על כח וגם על מסה)?

יכול להיות שזה יותר קשור לשאלות המפגרות, אבל לא ענו לי שם .

שלום,
שתי שאלות קטנות:
1. והבנץ כבר איזה 80 קילו, אבל אני פחדתי להשמין ואין הרבה תוצאות במסה. יכול להיות שביגלל זה יהיה לי יותר קשה להשלים את המסה, (למרות שאני בהגדרה של מתאמן מתחיל אבל זה כבר לא ללקק דבש ?
2. 80 קילו בנץ ,50 פרס, ו60-70 פרונט סקוואט זה ממש לא פרפורציות נכון ? שאני יתחיל לעבוד על הרגלים הם ישוו פרופורציות או שלא (אני מדבר גם על כח וגם על מסה)?

יכול להיות שזה יותר קשור לשאלות המפגרות, אבל לא ענו לי שם .
על חוק שאומר שהכותרת חייבת להיות אינפורמטיבית שמעת?

אני לא מבין מה הבעיה באמת, אתה טוען שאתה חזק מדי בכדי לעלות במסה?

במשקלים שציינת רוב האנשים יכולים להתקדם מאימון לאימון או פעם בשבוע לפחות, בקיצור אם לא הגעת לאחוז שומן שממנו העלייה במשקל כבר לא יעילה אתה צריך להרים כבד ולאכול הרבה, זה הכל.

תתחיל לעשות סקוואט ודדליפט, היחסים אמורים להסתדר מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית