עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוסק בתחום הריצה תריאטלון זה טיפה שונה ממסה וחיטוב בכוח(שזה הרבה יותר קל)לא חבל על הכסף?
תגדיר מסה או חיטוב, תמצא את הנייטרלי, תגדיר גירעון/פלוס קלורי ומאקרו ומשם או שתבנה תפריט כמו שהרוב פה עושים, או שתאכל כל יום שונה, ופשוט תוודא שאתה מגיע למה שהצבת לעצמך. בלי קשר תדאג גם להכנסה מספקת של סיבים וויטמינים (ירקות ופחמימות מורכבות)
השאלה אם הןא עובד עם אנשים לא רק שעוסקים אימוני כוח. אלה מתחום הטריאתלון..שיניתי לך את הכותרת, נא לשים לב פעם הבאה
אני לא יודע לגבי חיפה, אבל יש לך את משה בייעוץ האישי, וכל מי שהולך אליו מאוד מרוצה
למיטב ידיעתי עובד עם כולם, אבל אתה מוזמן לשאול אותוהשאלה אם הןא עובד עם אנשים לא רק שעוסקים אימוני כוח. אלה מתחום הטריאתלון..
מכיר אולי מהצפון או אזור המרכז הקרוב?ממליץ לך לחפש דיאטן ספורט שיש לו ניסיון עם רצים\ספורטאי סיבולת ספציפית (אני גם לא מכיר מחיפה). דעתי האישית שייעוץ פרונטלי יותר יעיל מייעוץ דרך הרשת.
שלילי, אני מרחובות ומכיר קצת באיזור ואני מאמין שזה רחוק לך...מכיר אולי מהצפון או אזור המרכז הקרוב?
הכנתי כמה אנשים לאיירון מן, אז נראה לי שזה עונה על הקרטריון 😃השאלה אם הןא עובד עם אנשים לא רק שעוסקים אימוני כוח. אלה מתחום הטריאתלון..
איך אני יוצר איתך קשר?הכנתי כמה אנשים לאיירון מן, אז נראה לי שזה עונה על הקרטריון 😃
תשלח לי מספר טלפון בהודעה פרטית ואחזור אליךאיך אני יוצר איתך קשר?