הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תזונאי בחיפה

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה!

מחפש תזונאי באזור חיפה (מישהו שפיץ) מרגיש שאני לוקה בחסר בכל עניין התזונה ואני נכשל פעם אחר פעם במטרות..
צריך יד מכווינה..

תודה מראש !

לא חבל על הכסף?
תגדיר מסה או חיטוב, תמצא את הנייטרלי, תגדיר גירעון/פלוס קלורי ומאקרו ומשם או שתבנה תפריט כמו שהרוב פה עושים, או שתאכל כל יום שונה, ופשוט תוודא שאתה מגיע למה שהצבת לעצמך. בלי קשר תדאג גם להכנסה מספקת של סיבים וויטמינים (ירקות ופחמימות מורכבות)

שיניתי לך את הכותרת, נא לשים לב פעם הבאה

אני לא יודע לגבי חיפה, אבל יש לך את משה בייעוץ האישי, וכל מי שהולך אליו מאוד מרוצה

• פותח/ת השרשור
לא חבל על הכסף?
תגדיר מסה או חיטוב, תמצא את הנייטרלי, תגדיר גירעון/פלוס קלורי ומאקרו ומשם או שתבנה תפריט כמו שהרוב פה עושים, או שתאכל כל יום שונה, ופשוט תוודא שאתה מגיע למה שהצבת לעצמך. בלי קשר תדאג גם להכנסה מספקת של סיבים וויטמינים (ירקות ופחמימות מורכבות)
עוסק בתחום הריצה תריאטלון זה טיפה שונה ממסה וחיטוב בכוח(שזה הרבה יותר קל)
שיניתי לך את הכותרת, נא לשים לב פעם הבאה

אני לא יודע לגבי חיפה, אבל יש לך את משה בייעוץ האישי, וכל מי שהולך אליו מאוד מרוצה
השאלה אם הןא עובד עם אנשים לא רק שעוסקים אימוני כוח. אלה מתחום הטריאתלון..

ממליץ לך לחפש דיאטן ספורט שיש לו ניסיון עם רצים\ספורטאי סיבולת ספציפית (אני גם לא מכיר מחיפה). דעתי האישית שייעוץ פרונטלי יותר יעיל מייעוץ דרך הרשת.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך לחפש דיאטן ספורט שיש לו ניסיון עם רצים\ספורטאי סיבולת ספציפית (אני גם לא מכיר מחיפה). דעתי האישית שייעוץ פרונטלי יותר יעיל מייעוץ דרך הרשת.
מכיר אולי מהצפון או אזור המרכז הקרוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית