הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תוכנית אימון AB ושאלה לגבי תוכנית אחרת

guybenza

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
0
60
0
כיום אני מתאמן בתוכנית AB אינטסיבית, אשמח לדעת אם היא יעילה לטווח ארוך ואם לא אז מה הבעיה
כרגע זמני ההתאוששות שלי טובים אני מצליח לבוא לאימון הבא עם כוח, המשקלים עולים בהדרגה
המטרה היא גדילה קטנה במסה
מתאמן 3-4 פעמים בשבוע
כמו כן מה ההבדל בתוצאות בין תוכניות כאלו שהם ארוכות יחסית לבין תוכניות כמו SS שהם קצרות
A
חזה
1. לחיצות חזה עם מוט
2. לחיצות חזה בשיפוע חיובי משקל חופשי
3. פרפר
4. כבלים לשיפוע שלילי
יד קידמית
1. מוט W
2.משקולות חופשי בעמידה
רגליים
1.מכרעים (קידמי) משקולות יד
2. סקאווט

B
גב
1. חתירה בהטיית גב עם משקולות
2.משיכת פולי עליון לחזה באחיזה רחבה
3.פול אובר עליון בעמידה עם מוט
יד אחורית
1.פשיטת מרפקים בישיבה עם משקולת יד
2. פשיטת מרפקים עם פולי עליון חבל
3. מקבילים
כתפיים
1.הרחקת כתפיים עם משקולות יד
2. לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות יד
3. חתירה עם מוט W

זה מאוד משנה אם זה 3 פעמים או 4.
אם 4 תחליף יד אחורית ויד קדמית, בלי קשר התוכנית עצמה לא טובה, מי בנה אותה? כל כך לא הגיוני שיד אחורית מקבלת יותר עבודה מרגליים
מה המשקלי עבודה? מתאמן מתחיל יכול להפיק הרבה יותר מFBW וזה לאו דווקא חייב להיות SS

תוריד את הפרפר במכונה או כבלים ותוסיף עוד לחיצה במקום

• פותח/ת השרשור
זה מאוד משנה אם זה 3 פעמים או 4.
אם 4 תחליף יד אחורית ויד קדמית, בלי קשר התוכנית עצמה לא טובה, מי בנה אותה? כל כך לא הגיוני שיד אחורית מקבלת יותר עבודה מרגליים
מה המשקלי עבודה? מתאמן מתחיל יכול להפיק הרבה יותר מFBW וזה לאו דווקא חייב להיות SS

משקלי העבודה כולם 4X8
יש ימים שאני מוסיף ברגליים עוד תרגיל
אשמח להסבר למה היא לא טובה ואיך אפשר לשפר אותה

משקלי העבודה כולם 4X8
יש ימים שאני מוסיף ברגליים עוד תרגיל
אשמח להסבר למה היא לא טובה ואיך אפשר לשפר אותה
מה המשקלי עבודה הכוונה ל70 פרס 100 סקוואט וכו'.
היא לא טובה מהמון סיבות, מיותר מדי תרגילים לרוב השרירים, לפחות מדי לרגליים, לבחירה לא נכונה של תרגילים (בעיקר לגב). יהיה יותר פרקטי לקחת תוכנית בנויה מאשר לתקן את זאת

• פותח/ת השרשור
מה המשקלי עבודה הכוונה ל70 פרס 100 סקוואט וכו'.
היא לא טובה מהמון סיבות, מיותר מדי תרגילים לרוב השרירים, לפחות מדי לרגליים, לבחירה לא נכונה של תרגילים (בעיקר לגב). יהיה יותר פרקטי לקחת תוכנית בנויה מאשר לתקן את זאת

משקלי עבודה
לחיצה חזה- 20KG כל צד + המוט (עולה בפרמידה 2.5 קילו כל סטעד 20)
סקואט- 15KG כל צד + המוט

שאתה אומר לקחת תוכנית בנויה אתה מתכוון לקחת AB שבנוי פשוט מסוגי תרגילים שונים? אולי להחליף לגמרי את הסגנון

משקלי עבודה
לחיצה חזה- 20KG כל צד + המוט (עולה בפרמידה 2.5 קילו כל סטעד 20)
סקואט- 15KG כל צד + המוט

שאתה אומר לקחת תוכנית בנויה אתה מתכוון לקחת AB שבנוי פשוט מסוגי תרגילים שונים? אולי להחליף לגמרי את הסגנון
במשקלי עבודה כאלה עדיף להתאמן 3 פעמים בשבוע על כל הגוף (FBW), הרבה ממליצים על SS אבל אני אישית לא אוהב. בכל מקרה יש לך בפורטל תוכניות בנויות, או שתריץ חיפוש מהיר בפורום.
ולא הבנתי מה הפירמידה שתיארת בבנץ. אתה אמור להתחמם עם משקלים נמוכים ואז לעבוד עם הסטים של העבודה. כמות הסטים של החימום תלויה במשקל עבודה, אבל במקרה של 60 בנץ הייתי מתחמם עם 20 (מוט), 40 ו50

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה על ההסבר

Back
למעלה תחתית