הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ רוצה ליקנות אבקה.

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
אני רוצה ליקנות אבקה לעלייה במסת השריר, אני רוצה אבקה איכותית וטובה שבאמת יש דברים שמוכיחים שהיא טובה, אבל שלא יהיה יקר... התקציב בין 0-350 ש''ח.

עצות?

בניגוד לכל המתחכמים פה ש"יודעים הכל"

אם התכוונת לאבקת חלבון לך על חברות אמינות כמו ISS או OPTIMUM (אני משתמש בoptimum whey gold, מתערבבת טוב וטעם(בננה) בן זונה)
את הDYMATIZE עוד לא ניסיתי אבל אומרים שהיא טובה.

ואם התכוונת לגיינר (שהוא גם אבקת חלבון אבל עם פחמימות) לך על סריוס מאס של אופטימום או ISS GAINER MATRIX...בקיצור רק חברות שיצאו אמינות אחי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה אתה מנסים לעשות מכל אשכול לאשכול צחוק? לפחות תגרמו לי לגכך.

אני במסה, ואני לא יכול לבקש מאמי היקרה ליקנות 20 קופסאות קוטג' וכו', אז אני צריך שהאבקה תשלים לי ת'ערכים... אבל לא משו כמו סיריוס מאס, למה אני שוקל 85.5, אני רוצה אוליי לעשות עד 92 קילו אבל יותר במסת השריר אני לא רוצה לעלות הרבה בשומן, למרות שאני יודע שאין מה לעשות, זאת מאסה ואני יעלה בכל זאת...

אז כמו שאמרתי אפשר עצה לאבקה טובה לעלייה במאסה? תודה.

^^ אני חושב אוליי ליקנות ת'אבקה של דימיטייז אבל אוליי יש משו יותר טוב. אם אני אראה שאף אחד לא מוכן לעזור אני אקנה ת'אבקה הזאת כנראה, אבל היא טיפה יקרה 350 אחחח ...

נערך לאחרונה:
מה אתה מנסים לעשות מכל אשכול לאשכול צחוק? לפחות תגרמו לי לגכך.

אני במסה, ואני לא יכול לבקש מאמי היקרה ליקנות 20 קופסאות קוטג' וכו', אז אני צריך שהאבקה תשלים לי ת'ערכים.

אפשר עצה לאבקה טובה לעלייה במאסה? תודה.

^^ אני חושב אוליי ליקנות ת'אבקה של דימיטייז אבל אוליי יש משו יותר טוב. אם אני אראה שאף אחד לא מוכן לעזור אני אקנה ת'אבקה הזאת

אתה לא צריך כ"כ הרבה חלבון
כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך ?
שאלתי אותך בתגובה הראשונה שלי
אתה לא עונה איך נעזור לך ?

סביר להניח שמה שחסר לך זה פחמימות
לחם וחלב זה מצרכים זולים
לחם כל יום 5 ש"ח מלא קלוריות
חלב כל ליטר 5 ש"ח (אפילו פחות) ואחלה מקור לחלבון שומן וקלוריות

תן נתונים על עצמך
ותקרא את המדריך למאסה בפורטל ועוד מאמרים על תזונה ואימונים שם

👋
אתה הליצן פה חבוב:jester:

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך כ"כ הרבה חלבון
כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך ?
שאלתי אותך בתגובה הראשונה שלי
אתה לא עונה איך נעזור לך ?

סביר להניח שמה שחסר לך זה פחמימות
לחם וחלב זה מצרכים זולים
לחם כל יום 5 ש"ח מלא קלוריות
חלב כל ליטר 5 ש"ח (אפילו פחות) ואחלה מקור לחלבון שומן וקלוריות

תן נתונים על עצמך
ותקרא את המדריך למאסה בפורטל ועוד מאמרים על תזונה ואימונים שם

👋
אתה הליצן פה חבוב:jester:
נורא.

הגובה שלי הוא 1.80-1.79. (מדדו לי ת'גובה עם נעליים יצאתי מטר 83, אז אני מעריך)...

בקשר למשקל, אני שוקל משו כו 86.5-87... יש לי מאסת שריר גדולה יחסית, אבל אני רוצה להיות עוד יותר גדול (הסטייה שלי זה גודל), אני שותה ביום 4 כוסות חלב, לא יכול יותר כי זה לשאר הבית ומזיי*** לי ת'שכל שאין חלב לנס אז אני שותה כמה שאפשר. אני אוכל כל יום 2-4 ביצים, קופסת גבינה לבנה, ארוחה עם בשר בקר/חזה הודו/חזה עוף+אורז/תפוחי אדמה/פסטה ואני אוכל דיי הרבה לחם ביום. בתאכלס אין לי תפריט, אני פשוט מנסה לאכול כמה שיותר (במיוחד חלבון, אני מנסה להגיע לפחות ל125 גרם חלבון ביום)... לפעמים גם אין ת'אוכל שצריך, אז אני רוצה אבקה (לעלייה במאסה) כדי שישלים לי ת'חלבון החסר. בקשר לפחמימות וכו' זה בא טבעי. אני פשוט אוכל הרבה. אבל זה לא האינטרס שלי להיות סתם שמן, אני רוצה להיות גדול ומאסיבי ולא גדול ושמן, שאני יעשה שריר והכול יירד למטה...
קיצר, הגעתי למסקנה שהאשכול שלי הפך לזה שהאם אני צריך אבקה או לא, אז תביעו את דעתכם בקשר לזה. אם כן, אז תגידו לי איזו אבקה ליקנות. תודה.

תקרא את זה : http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

תכניס לפה את מה שאתה אוכל:
http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php

תראה שאתה צורך 2 גרם חלבון לכל קילו וגרם שומן לכל קילו
תהיה במאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות לפחות

אם קשה לך לאכול תכניס ג'אנק (המבורגרים/פיצות/נקנקיות...)
תכניס לתפריט 2-4 ליטר חלב

אם חסר לך חלבון תקנה אבקת חלבון לך על מה שזול וטעים חלבון זה חלבון
אני מציע גם לקחת קריאטין + מולטיויטמין + אומגה 3 + מגנזיום (אם זה יקר לך רק על מולטיויטמין וקריאטין)

אם עדיין קשה לך לאכול תקח גיינר עם דגש לפחמימות כמו סריוס מאס/צמפיון מאס/ממותהמאסל ג'וס כל גיינר שיש בו הרבה קלוריות והרבה פחמימות - זה רק אם קשה לך לאכול

בקשר לאימונים אם אתה רוצה להתקדם בצורה טובה אני מציע להתאמן SS
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו-5x5/

• פותח/ת השרשור
תקרא את זה : http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

תכניס לפה את מה שאתה אוכל:
http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php

תראה שאתה צורך 2 גרם חלבון לכל קילו וגרם שומן לכל קילו
תהיה במאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות לפחות

אם קשה לך לאכול תכניס ג'אנק (המבורגרים/פיצות/נקנקיות...)
תכניס לתפריט 2-4 ליטר חלב

אם חסר לך חלבון תקנה אבקת חלבון לך על מה שזול וטעים חלבון זה חלבון
אני מציע גם לקחת קריאטין + מולטיויטמין + אומגה 3 + מגנזיום (אם זה יקר לך רק על מולטיויטמין וקריאטין)

אם עדיין קשה לך לאכול תקח גיינר עם דגש לפחמימות כמו סריוס מאס/צמפיון מאס/ממותהמאסל ג'וס כל גיינר שיש בו הרבה קלוריות והרבה פחמימות - זה רק אם קשה לך לאכול

בקשר לאימונים אם אתה רוצה להתקדם בצורה טובה אני מציע להתאמן SS
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו-5x5/

שמע, דחפתי את כל מה שאני אוכל בערך ביום... זה מה שיצא לי הערכים הסופיים.

סה''כ קלוריות : 2722 קלוריות
סה''כ חלבון : 184.7 גרם
סה''כ שומן : 99.1 גרם
סה''כ פחמימות : 270.5 גרם
סה''כ כולסטרול : 1111.5 מ''ג
סה''כ סיבים תזונתיים : 15.4 גרם

בתאכלס, אני עשיתי חיטוב עד היום, היה בערך אותו חלבון רק פחות קלוריות (בחצי) ופחמימות היה אותו דבר בערך... מהשבוע הזה החלטתי לעשות מאסה, אז אתמול מה שאכלתי דחפתי לפה, וגם היום אכלתי את מה שאכלתי אתמול עד הצהריים...

קיצר לאיזה ערכים אני צריך להגיע אם אני רוצה לעלות במאסה נקייה? ד''א, יש לי אומגה 3 אז אתה אומר לקחת? ועוד משו, סריוס מאס/פרו גיינר כל אלה יתאימו לי? הם לא לאנשים שהם תת משקל? כי אם אני לא טועה (אני מקווה שלא) ראיתי אצל חבר שהוא שתה סריוס מאס, היה כתוב 1200 קלוריות לארוחה... אז רגע, במאסה אני צריך להגיע ל5000 קל' לא? אבל בסיבים ת'זונתיים ובפחמימות אני לא יודע לכמה גרם אני צריך להגיע...
סה"כ קלוריות:2382 קלוריותסה"כ חלבון:172.7 גרםסה"כ שומן:77.3 גרםסה"כ פחמימות:245.9 גרםסה"כ כולסטרול:1035.9 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:13.4 גרם
סה"כ קלוריות:2382 קלוריותסה"כ חלבון:172.7 גרםסה"כ שומן:77.3 גרםסה"כ פחמימות:245.9 גרםסה"כ כולסטרול:1035.9 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:13.4 גרם

תלוי איך אתה מתאמן
אם אתה עושה תוכנית כוח עצימה כמו SS אתה צריך להגיע ללפחות 4000 קלוריות
אם אתה מתאמן פיצול (לא יעיל) אתה צריך בסביבות 3000-3500 קלוריות ואם אתה נתקע אז להוסיף עוד
לך על אחת מהאבקות שציינת זה סבבה

• פותח/ת השרשור
תלוי איך אתה מתאמן
אם אתה עושה תוכנית כוח עצימה כמו SS אתה צריך להגיע ללפחות 4000 קלוריות
אם אתה מתאמן פיצול (לא יעיל) אתה צריך בסביבות 3000-3500 קלוריות ואם אתה נתקע אז להוסיף עוד
לך על אחת מהאבקות שציינת זה סבבה
הבנתי הכול. תודה רבא. משבוע הבא אני אתחיל SS. אפשר לינעול, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית