הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר להתקע בבנץ' פרס עם משקל גבוה

LipoLysis

משתמש מתחיל
193
28
נק' מוניטין:
71
193
28
טוב אז אני כותב את זה אחרי ניסוי עצמי טיפשי וטרי...
כל מי שמתאמן בלחיצת חזה עם מוט, מודע למגבלות שיש לו כשהוא לוחץ חזה לבד במשקלים גבוהים.
זה תמיד לקרוא למישהו שישמור עליך גם כשלפעמים אתה בכלל לא הצטרכת, ואז אפילו נוצר מהצד השני תחושה של בזבוז זמן.
כמובן שזו בעיה שלא מבשרת על סוף העולם.. אבל אם אתם מצאתם את עצמכם מרימים משקל כבד לבד למרות הסיכון כמו מתאמנים "חכמים" ("כמוני"), תחשבו פעמיים לפני שאתם שמים סוגרים!
יצא לי לראות סרטון של כל מיני מתאמנים מאופיינים בהמון מנחוס נתקעים עם משקלים וראיתי כאלו שיצאו מזה דיי בקלות כשהפלטות פשוט מחליקות החוצה, החלטתי פשוט לנסות!
שמתי לא פחות מ ה pr שלי לחמישייה- 140 קילו (אפילו שזה משקל שאני מסוגל לעשות קבוע זה קשה ומאתגר באותה רמה כל פעם) וכשסיימתי במקום להחזיר אחורה הנחתי את המוט על החזה כמו משוגע, רק שהייתי עם הכוונה ורעיון מה לעשות.
הנחתי למוט לסטות ימינה (הצד החזק שלי) ונתתי למשקולות להחליק הצידה כאשר אני מחזיק את המוט קרוב לחזה שלי ומשתמש בו כמעין ציר..
לא רק שהצלחתי להוריד את המשקולות, זה גם היה יחסית פשוט ! אני בטוח שבמקרה הנ"ל סוגרים היו גורמים למצב לא להראות אותו הדבר!

הבהרות:

אם יש לכם ספוטר אל תחשבו לעשות את הדבר המטומטם שעשיתי ותמיד תשימו סוגרים גם אם המשקל בטוח, מספיק שקרה משהו לא צפוי והחליקה פלטה החוצה ולספוטר שלכם אין ראש.

אם אתם מתאמנים לבד בבית או פשוט לא סגורים על המשקל אפילו שביצעתם אותו המון פעמים, תשקלו את האופציה הזו רק למקרה שתתקעו. למי שיש פלטות באמפר זה עדיף ככה אתם לא תפגעו בציוד כלל חח.
הפוסט הזה נועד לחלוק איתכם חוויה בבעיה שאני בטוח במיליון אחוז שכל אחד נתקל בה (חוסר וודאות על משקל ותקיעות בבנצ'), במיוחד אלו שמתאמנים בבית או כל מקום אחר שאין אמצעי בטיחות רבים.

Stay Safe

עם הספוטרים שיש לי במכון עדיף להתקע ע מוט על החזה. כבר כמה פעמים בזמן הלחיצה מישהו רץ אליי כי הוא חשב שאני הולך להכשל. זה מצחיק אותי כל פעם מחדש. אני לא נכשלתי אף פעם, פשוט המוט האט.

או במידה ויש כלוב לעבוד בכלוב עם מוטות ביטחון.
אומר מניסיון זה הכי בטוח.
אף פעם לא הבנתי איך מוטות הביטחון האלה עובדים.
נגיד אם אני שמה גבוה מדי זה יוצר מצב שהמוט מתנגש במוטות ולא מגיע לחזה, ואם מוטות הביטחון נמוכים מדי אז זה פשוט לא תורם בכלום כי במצב של כשל אין לי איפה להניח את המוט. איך אתה מסתדר עם זה?

נגיד אם אני שמה גבוה מדי זה יוצר מצב שהמוט מתנגש במוטות ולא מגיע לחזה, ואם מוטות הביטחון נמוכים מדי אז זה פשוט לא תורם בכלום כי במצב של כשל אין לי איפה להניח את המוט. איך אתה מסתדר עם זה?

מפסיקים להקשית את הגב ומזדחלים החוצה.

@yuval197 @Saiyaman3
יש לכם עדיין סרטון של כשל בבנץ מאחד האימונים?
אם כן תעלו בבקשה.

זה פחות או יותר כמו שתומר אמר מעליי.

• פותח/ת השרשור
מפסיקים להקשית את הגב ומזדחלים החוצה.
אף פעם לא הצלחתי לעשות את זה ממש טוב כשהייתי בחדרי כושר רגילים כי אני לא לוחץ עם קשת מעבר לצורה הטבעית של הגב שלי וזה תמיד היה יותר מידי נמוך ברמה שזה לוחץ לי על החזה :

אבל כן אין ספק שכלוב הרבה יותר בטוח.. אבל אין לי אחד חח... יש לי מעין כלוב עם מוטות ביטחון חיצוניים שאני לא הכי סומך עליהם אפילו שהכלוב מאוד מאסיבי

זה היה ל"זאת אני" שלא הבינה איך כלוב עוזר בבנץ', אני יודע שאין לך כלוב
אני הבנתי איך זה אמור לעזור וניסיתי את זה כמה פעמים בעצמי, הכוונה שזה פשוט לא מסתדר לי מבחינת הגובה של המוטות

אני הבנתי איך זה אמור לעזור וניסיתי את זה כמה פעמים בעצמי, הכוונה שזה פשוט לא מסתדר לי מבחינת הגובה של המוטות
אז שמים את המוטות יותר נמוך מהחזה ובמקרה של כשל לא מוריד ישירות לחזה אלא יותר לכיוון הבטן והמוטות בטחון כבר תופסים את המוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית