הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעלות משקל גוף

ron119506

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
אחרי שסיימתי חיטוב שקלתי 63-64 ותוך חודש עליתי נוזלים מהר ל70. עכשיו אני תקוע כבר חודש על 72 ולא מצליח לעלות [גובה 170], אני אוכל 3000 קלוריות, מתאמן SS, ולא יודע למה אני לא עולה במשקל גוף. רציתי להגיע ל80, אבל אין סיכוי שאני אצליח עד אפריל ואז אני כבר אתחיל חיטוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
או שאתה לא אוכל 3000 קלוריות
או ש 3000 קלוריות זה לא מספיק בשבילך (זה הניטראלי עם אימוני SS)

תאכל יותר
אתה שותה 2-4 ליטר חלב ביום ?

תודה כפרות, עוד מעט עוקפת אותך. 😃

אני לא מורה ללשון, אני פשוט חושבת שאם היה פיסוק אנשים היו מבינים מה שואלים אותם!

או שאתה לא אוכל 3000 קלוריות
או ש 3000 קלוריות זה לא מספיק בשבילך (זה הניטראלי עם אימוני SS)

תאכל יותר
אתה שותה 2-4 ליטר חלב ביום ?
אף פעם לא הבנתי את הטענה הזאת.
מה מיוחד בSS? בכל תכנית שאני אעבוד אני אעבוד בעצימות גבוהה, זה אומר שהמאזן הנייטרלי שלי עולה ב1000 ומשהו קלוריות כל הזמן?
ומה זה אומר על חיטוב בהנחה שגם שם אני מתאמן בעצימות גבוהה?? שאני במינוס קלורי של 2000 קלוריות?
לא נראה לי הגיוני.

אף פעם לא הבנתי את הטענה הזאת.
מה מיוחד בSS? בכל תכנית שאני אעבוד אני אעבוד בעצימות גבוהה, זה אומר שהמאזן הנייטרלי שלי עולה ב1000 ומשהו קלוריות כל הזמן?
ומה זה אומר על חיטוב בהנחה שגם שם אני מתאמן בעצימות גבוהה?? שאני במינוס קלורי של 2000 קלוריות?
לא נראה לי הגיוני.

שאתה עובד בעצימות גבוהה הגוף צורך יותר קלוריות להתאושש
זה מובן ?
בוא נמשיך את ההסבר
שהגוף צורך יותר קלוריות אז הניטראלי שלך יותר גבוה ?
מסקנה
באימוני כוח עצימים אתה צריך לאכול יותר כדי להיות במאזן חיובי וכדי לגדול

בחיטוב גם כן, רק 2 דברים, אתה לא מסוגל להרים משקלים כבדים, ואתה לא צורך מספיק קלוריות כדי להתאושש לכן סביר שתפצע.

לכן כדאי ללכת על סט אחד עצים כדי לשמור על כוח (פרמידה למשל)
או לעשות אימון עצים אחרי העמסה או לפחות אחרי ארוחה עם הרבה פחמימות ומיד אחרי האימון להתחיל בהעמסה (או ביומיים העמסה אז במהלכם)
וכל שאר האימונים לעבוד עם נפח גבוהה יחסית ועצימות בינונית

מי המטורף ששותה 2-4 ליטר של חלב?

חלבון: 128 גרם
סה''כ שומן: 120 גרם
פחמימה:184 גרם
קולסטרול: 360

זה רק מ4 ליטר חלב ביום, אלוקים אדירים...

נערך לאחרונה:
אני שותה 2 ליטר ביום, ואני יכול לתת לך מספיק דוגמאות של אנשים ששותים גם יותר מ-4 ליטר ביום. זה לא כזה בעיה, רק צריך להפסיק להתבכיין שכואבת לך הבטן ולהתחיל לשתות.

אני שותה 2 ליטר ביום, ואני יכול לתת לך מספיק דוגמאות של אנשים ששותים גם יותר מ-4 ליטר ביום. זה לא כזה בעיה, רק צריך להפסיק להתבכיין שכואבת לך הבטן ולהתחיל לשתות.

אני גיליתי שאם אני מחמם את החלב זה לא עושה לי כאבי בטן.
השוקו שאחרי האימון לעומת זאת, זה סיפור אחר...... :(

גם אני גיליתי את הקטע עם החימום, זה עוזר לסיים את החצי ליטר הזה שאין לך כבר כוח אליו.
אבל גם ככה הבטן כואבת לך סה"כ לדקה, ואז לפחות אתה יודע שלא וויתרת לחלב!

חוץ מהעובדה שחלב פשוט טעים לשתות אותו ככה, אפשר להוסיף לו כ"כ הרבה דברים כש"נמאס" שאין בכלל בעיה להוריד 2 ליטר ביום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית