הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת טכניקה Squat + שאלת Sleeves

מתליפט

מושעה
186
184
נק' מוניטין:
1,419
186
184
שלום חברים

אני מתאמן כבר כמה שנים, מערכת היחסים שלי עם סקוואט הייתה תמיד עכורה - כאבים במפרק הירך, חוסר סימטריה בירידה וכו וכו

לאחרונה ניצית להצר את העמידה וגיליתי שכשאני יורד עמוק עם עצירה קטנה הכאבים פשוט לא קיימים וסך הכל, לראשונה, אני מרגיש נוח בסקוואט.

עכשיו לשאלות:

1 מה אפשר לשפר בטכניקה כדי למנוע בעיות עתידיות? יש כאן בעיות ניכרות שכדי לשים עליהן את האצבע כבר עכשיו?

2 Sleeves, היתרונות , חסרונות וקצת מניסיונכם, אם אפשר.

3 שאלה נוספת שלא מצויינת בכותרת - עצירה בבנצ'. כשאני עובד ללא עצירה אלא משתמש קצת במומנטום אני שם לב שהתנועה שלי לא תמיד סימטרית ולפעמים יוצא מאיזונים ויוצא מציר התנועה, ניסיתי לעבוד עם עצירה (לא בשביל תחרות) והתנועה שלי הפכה למאד סימטרית ומבוקרת - כמה זה יהיה הגיוני לעבוד בבנצ' אך ורק עם עצירה? אני חושב שאני גם עובד יותר קשה ככה ומרגיש שאני "נותן" יותר עבודה, אשמח לשמוע חוות דעת על זה. (משום מה המשקלים שלי נשארו זהים עם עצירה או בלי עצירה, כמעט זהים ליתר דיוק ז"א אני עלול לעשות 3 3 3 בלי עצירה אבל 3 3 2 עם עצירה

תודה רבה

נערך לאחרונה:
בעיקרון הסקוואט לא נראה רע, אבל כן הייתי מחליף לנעליים מוגבהות במקום להשתמש בפלטות, רואים שזה מוציא אותך מאיזון, וקשה לראות מה המסלול מוט פה, אבל לדעתי המוט גולש לך קדימה, ולא נמצא מעל אמצע כף רגל
לגבי השרוולים, לי הם עזרו מאוד, קצת פחות מבחינת הוספת משקל, אלא בעיקר עוזרות לי להרגיש בטוח יותר בסקוואט

זה מה שאני רוצה מהSLEEVES, לא עוד משקל
אם אתה מחפש שרוולים שלא תרגיש בהבדל משמעותי במשקל לך על שרוולים פשוטים או אם אתה רוצה קצת להשקיע אפילו איזה titan neoprene ולא על דברים כמו SBD למשל (גם המידה שאתה לוקח, אני למשל משתמש בSBD מאוד צמודים ולקחתי מידה שגם לא כל כך פשוט לשים אותם)

אם אתה מחפש שרוולים שלא תרגיש בהבדל משמעותי במשקל לך על שרוולים פשוטים או אם אתה רוצה קצת להשקיע אפילו איזה titan neoprene ולא על דברים כמו SBD למשל (גם המידה שאתה לוקח, אני למשל משתמש בSBD מאוד צמודים ולקחתי מידה שגם לא כל כך פשוט לשים אותם)
לי יצא לעבוד עם שרוולים פשוטים ועם titan yellow jacket, וההבדל פשוט עצום, הסקוואט עם הטיטאן פשוט מרגיש הרבה יותר טוב

לי יצא לעבוד עם שרוולים פשוטים ועם titan yellow jacket, וההבדל פשוט עצום, הסקוואט עם הטיטאן פשוט מרגיש הרבה יותר טוב
כעקרון עשיתי מעבר מneoprene במשך חצי שנה לכמעט שנה עם yellow jacket ועכשיו לsbd כי אני מתכנן להתחרות בextra raw במקצה לשרוולים בלבד אז לא יזיק לי עוד משקל שם, את הneoprene מכרתי ואת הyellow jacket שמרתי לתקופות של דילואדים/ריסטים שאין צורך בללחוץ על עצמי עם הSBD.
בשניהם אני במידה עד אותו היקף ברך רק שבSBD לקחתי tight fit ובyellow jacket לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית