הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בשבוע

wishmaster

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי אנשים

יש לי לשנה הקרובה רק את ימי שישי שבת וראשון מידי פעם אני מצליח להגניב עוד יום אבל אלו הימים הקבועים

המטרה שלי הורדת הבטן הקטנה שלי ולחטב את הגוף שאצליח לחטב את הגוף ולשטח קצת את הבטן אתפנה להעלות מבה.

איך אתם ממליצים לי להתאמן?

המדריך רשם לי פולבודי לכל יום?
האם כדאי כך או שלדוגמה יום שישי קבוצת שרירים אחת בשבת קבוצה שניה ובראשון פול בודי ואז מנוחה עד יום שישי וחוזר חלילה.אני גם עובד בעבודה פיזית אז אני מזיז את הגוף גם בעבודה.

תודה

fbw שישי וראשון ואם תוכל תוסיף בניהם עוד אחד עם מנוחה בין האימונים

להיפך, אם זה אך ורק שישי שבת וראשון אז PPL ללא ספק

• פותח/ת השרשור
@LioRiX מה זה ppl? אני יודע מילולית מה זה (push pull legs) אבל מה זה אומר מבחינת תרגילים?

@Sonoss אז אתה מתכוון שבשבת לא אתאמן?לפי מה שנאמר לי כדי להגיע לתוצאות כלשהם צריך 3 ימים בשבוע מינימום אני צודק?

אשמח לעוד תשובות

תודה

אימון משיכות, אימון לחיצות ואימון רגליים

אז אתה מתכוון שבשבת לא אתאמן?לפי מה שנאמר לי כדי להגיע לתוצאות כלשהם צריך 3 ימים בשבוע מינימום אני צודק?

כן, 3 ימים ב- fbw אידיאלי רק אם יש יום מנוחה בין כל אימון. לגבי ppl, בגלל שאתה בחיטוב זה נראה לי אופציה פחות עדיפה, האימון אינטנסיבי מידיי
ואין פיצוי תזונתי לזה אלא ההפך.

כן, 3 ימים ב- fbw אידיאלי רק אם יש יום מנוחה בין כל אימון. לגבי ppl, בגלל שאתה בחיטוב זה נראה לי אופציה פחות עדיפה, האימון אינטנסיבי מידיי
ואין פיצוי תזונתי לזה אלא ההפך.
אין ספק, וגם לפי מה שהוא כותב אפשר להבין שהוא מתאמן מתחיל כך שבכלל FBW אידיאלי; אבל עם הנתון שהוא יוכל להתאמן רק משישי עד ראשון PPL היא האופציה האידיאלית.

אין ספק, וגם לפי מה שהוא כותב אפשר להבין שהוא מתאמן מתחיל כך שבכלל FBW אידיאלי; אבל עם הנתון שהוא יוכל להתאמן רק משישי עד ראשון PPL היא האופציה האידיאלית.

השאלה היא האם בחיטוב שבשלושה הימים הראשונים הוא לא יצליח להתאושש, שאר הימים יעשו איתו חסד וישלימו את הפער הזה או שאי אפשר להחזיר את הפוטנציאל של הימים הראשונים.. ואני אפתח על זה אשכול דיון אולי מישהו יוכל לסבר לי את האוזן

השאלה היא האם בחיטוב שבשלושה הימים הראשונים הוא לא יצליח להתאושש, שאר הימים יעשו איתו חסד וישלימו את הפער הזה או שאי אפשר להחזיר את הפוטנציאל של הימים הראשונים.. ואני אפתח על זה אשכול דיון אולי מישהו יוכל לסבר לי את האוזן
אתה מסבך את העניינים סתם. יש לו רק שלושה ימים רצופים בשבוע להתאמן. שזה אומר או לעשות פול באדי בשישי וראשון או "לפצל" ובכל יום לעבוד שונה.

אני מתאמן היום בצורה דומה.
אימון 1 - דדליפט, בנץ', תרגילי עזר כמו יד קדמית, אחורית, כתפיים
אימון 2 - סקווט, פרס, מתח, מקבילים

סה'כ 2 אימונים בשבוע עם יום מנוחה באמצע, לא אידיאלי אבל יותר טוב מכלום. אם מסתדר לך בשאר השבוע אתה יכול לעשות תרגילי משקל גוף.

Back
למעלה תחתית