הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

waterwalk111

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
1
30
1
גובה- 186
משקל- 82
גיל- 16
קלוריות- 2000
שומן- 70 גרם
חלבון- 168 גרם
פחמימות- 175 גרם

חצי כוס חלב 3%+ 2 כפיות קפה
חצי קופסה קוטג 5%
תפוח
לחמנייה גדולה מחיטה מלאה+ כף חמאת בוטנים
2 כוסות אורז מלא
200 גרם חזה עוף
2 קופסאות טונה בשמן/ 2 סקופים חלבון
סלט גדול+ 2 כפיות שמן זית
2 כפות אבוקדו

איך התפריט? יש הצעות לשיפור או החלפה של דברים?

הייתי מוסיף עוד טיפה שומן על חשבון הפחמימות ומתסף באומגה 3 בעיקר כי אין דגים, אבל בלי קשר השאלה היא האם תצליח לדבוק בזה.

המאקרו נראה טוב חוץ ממה שציינתי, אבל אם הייתי צריך להסתדר עם תפריט כזה לתקופה ארוכה של חיטוב הייתי מתחרפן. החוכמה היא גיוון ולהכניס לתפריט גם מזונות שאתה אוהב. בגלל זה אני ממש לא דובק בתפריטים, אני כל יום אוכל מה שבא לי ופשוט מוודא שהגעתי לערכים שהצבתי לעצמי.

• פותח/ת השרשור
הייתי מוסיף עוד טיפה שומן על חשבון הפחמימות ומתסף באומגה 3 בעיקר כי אין דגים, אבל בלי קשר השאלה היא האם תצליח לדבוק בזה.

המאקרו נראה טוב חוץ ממה שציינתי, אבל אם הייתי צריך להסתדר עם תפריט כזה לתקופה ארוכה של חיטוב הייתי מתחרפן. החוכמה היא גיוון ולהכניס לתפריט גם מזונות שאתה אוהב. בגלל זה אני ממש לא דובק בתפריטים, אני כל יום אוכל מה שבא לי ופשוט מוודא שהגעתי לערכים שהצבתי לעצמי.
תודה על ההודעה, לגבי השומן על חשבון הפחמימה אשמח שתמליץ לי מה להוריד ומה להוסיף במקום.
לגבי הגיוון, כמובן שאני אכניס עוד מזונות חוץ ממה שרשמתי. מה שרשמתי זה רק דוגמא ליום אחד כי אם אני ארשום כל מה שאני אוכל זה לא יגמר. אני אכניס בימים מסויימים במקום חזה עוף בשר או במקום טונה או גבינות ביצים....
עוד עצות?

תודה על ההודעה, לגבי השומן על חשבון הפחמימה אשמח שתמליץ לי מה להוריד ומה להוסיף במקום.
לגבי הגיוון, כמובן שאני אכניס עוד מזונות חוץ ממה שרשמתי. מה שרשמתי זה רק דוגמא ליום אחד כי אם אני ארשום כל מה שאני אוכל זה לא יגמר. אני אכניס בימים מסויימים במקום חזה עוף בשר או במקום טונה או גבינות ביצים....
עוד עצות?
אם ככה אז אין למה להמליץ. סביר להניח שביום שתחליף את החזה עוף בבשר השומן כבר יהיה מספק בעצמו.
גיוון זה אכן הדבר הכי חשוב, רק תראה שאתה מתאים את הכמויות שבאמת יצא לך אותה כמות קלוריות בכל יום.
ואגב אני עדיין ממליץ על תיסוף באומגה 3

Back
למעלה תחתית