הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסווקאט

• פותח/ת השרשור hmimo92
  • פורסם בתאריך

hmimo92

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1

אני שם לב במהלך הסווקאט שזה לא מושלם אבל בכל מקרה אני מפרסם פה כדי שאנשים יעזרו לי כדי להבין מה לשפר ואיך.
תודה חבר'ה

למה אה עושה טכניקה של LB עם מוט ב-HB? זה כנראה דופק לך כמעט את הכל, כמו בכריים שלא עוקבות אחרי קצות האצבעות וחוסר יציבות.
בנוסף, כשאתה מתחיל את הירידה, אל תתפרץ למטה, אתה פשוט "מתפוצץ" למטה, יורד באלימות, אתה צריך לרדת יותר מבוקר

• פותח/ת השרשור
למה אה עושה טכניקה של LB עם מוט ב-HB? זה כנראה דופק לך כמעט את הכל, כמו בכריים שלא עוקבות אחרי קצות האצבעות וחוסר יציבות.
בנוסף, כשאתה מתחיל את הירידה, אל תתפרץ למטה, אתה פשוט "מתפוצץ" למטה, יורד באלימות, אתה צריך לרדת יותר מבוקר
לגבי הטכניקה מאיזו בחינה אתה מתכוון אחי? אני לא מוציא ישבן החוצה אלא ישר יורד דרך הברכיים , לא כך חח?
כן אמרו לי לגבי הירידה כבר פעם אחת , אני אשים לב לזה יותר מעתה והלאה .
תודה אחי , עוד משהו ששמת לב אליו?

לגבי הטכניקה מאיזו בחינה אתה מתכוון אחי? אני לא מוציא ישבן החוצה אלא ישר יורד דרך הברכיים , לא כך חח?
כן אמרו לי לגבי הירידה כבר פעם אחת , אני אשים לב לזה יותר מעתה והלאה .
תודה אחי , עוד משהו ששמת לב אליו?
אתה בכלל יודע איזה סוג סקוואט אתה עושה?
הטכניקה שלך היא לנסות לעשות סקוואט low bar, כלומר טכניקה בה המוט אמור להיות מונח על השכמות והכתף האחורית, אבל אתה מניח את המוט על הטרפזים, שזה בכלל לסוג סקוואט אחר, וזו בעיה די גדולה

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל יודע איזה סוג סקוואט אתה עושה?
הטכניקה שלך היא לנסות לעשות סקוואט low bar, כלומר טכניקה בה המוט אמור להיות מונח על השכמות והכתף האחורית, אבל אתה מניח את המוט על הטרפזים, שזה בכלל לסוג סקוואט אחר, וזו בעיה די גדולה

כן אני יודע , כי אני עושה HB אבל כנראה לא יורד בצורה של HB
נראה עוד סרטונים של עומר והלן ונדע איך לשפר את זה

אמרתי 1000 פעם ש99% מהבעיות בסקווט נובעות מאחיזה לקויה, זה בדיוק המצב וזה לא נגמר במיקום של המוט, אחלה רעיון לסרטון הדרכה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית