עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי הטכניקה מאיזו בחינה אתה מתכוון אחי? אני לא מוציא ישבן החוצה אלא ישר יורד דרך הברכיים , לא כך חח?למה אה עושה טכניקה של LB עם מוט ב-HB? זה כנראה דופק לך כמעט את הכל, כמו בכריים שלא עוקבות אחרי קצות האצבעות וחוסר יציבות.
בנוסף, כשאתה מתחיל את הירידה, אל תתפרץ למטה, אתה פשוט "מתפוצץ" למטה, יורד באלימות, אתה צריך לרדת יותר מבוקר
אתה בכלל יודע איזה סוג סקוואט אתה עושה?לגבי הטכניקה מאיזו בחינה אתה מתכוון אחי? אני לא מוציא ישבן החוצה אלא ישר יורד דרך הברכיים , לא כך חח?
כן אמרו לי לגבי הירידה כבר פעם אחת , אני אשים לב לזה יותר מעתה והלאה .
תודה אחי , עוד משהו ששמת לב אליו?
אתה בכלל יודע איזה סוג סקוואט אתה עושה?
הטכניקה שלך היא לנסות לעשות סקוואט low bar, כלומר טכניקה בה המוט אמור להיות מונח על השכמות והכתף האחורית, אבל אתה מניח את המוט על הטרפזים, שזה בכלל לסוג סקוואט אחר, וזו בעיה די גדולה
אתה מנסה לעשות LB, לא HB, זה שהמוט נמצא שם זה מקרי לחלוטיןכן אני יודע , כי אני עושה HB אבל כנראה לא יורד בצורה של HB
אמרתי 1000 פעם ש99% מהבעיות בסקווט נובעות מאחיזה לקויה, זה בדיוק המצב וזה לא נגמר במיקום של המוט, אחלה רעיון לסרטון הדרכהלמה אה עושה טכניקה של LB עם מוט ב-HB? זה כנראה דופק לך כמעט את הכל, כמו בכריים שלא עוקבות אחרי קצות האצבעות וחוסר יציבות.
בנוסף, כשאתה מתחיל את הירידה, אל תתפרץ למטה, אתה פשוט "מתפוצץ" למטה, יורד באלימות, אתה צריך לרדת יותר מבוקר