עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה שעלתה לי לראש, אם עקב זה שהעלתי משקל בגלל שהחתירה מהרצפה, ונגיד אני כבר במשקלים הכבדים, אז אני לא ארמה יותר ואז אני אמקסם פחות תוצאות ואשכרה עבודה על השריר, ולכן עדיף לעשות בנט אובר ששם אתה תרד אולי במשקלים אבל תעבוד יותר נכון?כשיש לך עצירה מוחלטת על הרצפה אפשר להרים יותר משקל בעיקרון
לא, אלה שני תרגילים שונים.שאלה שעלתה לי לראש, אם עקב זה שהעלתי משקל בגלל שהחתירה מהרצפה, ונגיד אני כבר במשקלים הכבדים, אז אני לא ארמה יותר ואז אני אמקסם פחות תוצאות ואשכרה עבודה על השריר, ולכן עדיף לעשות בנט אובר ששם אתה תרד אולי במשקלים אבל תעבוד יותר נכון?
כן אני מודע לזה, אבל נגיד בSS ישלך לבחור איזה חתירה לבצע(במקום הקלין), לגבי זה הייתה השאלה, אבל אבל מכיוון שאמרת שאידיאלי לבצע פנדליי לעצימות(שזה מה שיש בSS), אז יהיה עדיף לבצע בSS פנדליי ל3X5.לא, אלה שני תרגילים שונים.
פשוט פנדליי זה תרגיל עם המון כוח מתפרץ וההאמסטרינגס גם לוקחים בו חלק אם תרצה או לא.
בעיקרון, יהיה אידיאלי לבצע פנדליי בעצימות גבוהה יחסית (5-8 חזרות), ובנט אובר בעצימות נמוכה יחסית (8-12) חזרות. אבל לאו דווקא באותו אימון/תוכנית.
אתה תרמה רק אם תרצה לרמות, אין שום סיבה שזה יקרה אחרתשאלה שעלתה לי לראש, אם עקב זה שהעלתי משקל בגלל שהחתירה מהרצפה, ונגיד אני כבר במשקלים הכבדים, אז אני לא ארמה יותר ואז אני אמקסם פחות תוצאות ואשכרה עבודה על השריר, ולכן עדיף לעשות בנט אובר ששם אתה תרד אולי במשקלים אבל תעבוד יותר נכון?