הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חתירה

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
יש שתי גרסאות, אחת בנט אובר רואו שהמוט לא חוזר לרצפה, ופנדליי רואו שכל חזרה היא מהרצפה. באיזה גירסה מרימים יותר משקל?

כשיש לך עצירה מוחלטת על הרצפה אפשר להרים יותר משקל בעיקרון
שאלה שעלתה לי לראש, אם עקב זה שהעלתי משקל בגלל שהחתירה מהרצפה, ונגיד אני כבר במשקלים הכבדים, אז אני לא ארמה יותר ואז אני אמקסם פחות תוצאות ואשכרה עבודה על השריר, ולכן עדיף לעשות בנט אובר ששם אתה תרד אולי במשקלים אבל תעבוד יותר נכון?

שאלה שעלתה לי לראש, אם עקב זה שהעלתי משקל בגלל שהחתירה מהרצפה, ונגיד אני כבר במשקלים הכבדים, אז אני לא ארמה יותר ואז אני אמקסם פחות תוצאות ואשכרה עבודה על השריר, ולכן עדיף לעשות בנט אובר ששם אתה תרד אולי במשקלים אבל תעבוד יותר נכון?
לא, אלה שני תרגילים שונים.
פשוט פנדליי זה תרגיל עם המון כוח מתפרץ וההאמסטרינגס גם לוקחים בו חלק אם תרצה או לא.
בעיקרון, יהיה אידיאלי לבצע פנדליי בעצימות גבוהה יחסית (5-8 חזרות), ובנט אובר בעצימות נמוכה יחסית (8-12) חזרות. אבל לאו דווקא באותו אימון/תוכנית.

לא, אלה שני תרגילים שונים.
פשוט פנדליי זה תרגיל עם המון כוח מתפרץ וההאמסטרינגס גם לוקחים בו חלק אם תרצה או לא.
בעיקרון, יהיה אידיאלי לבצע פנדליי בעצימות גבוהה יחסית (5-8 חזרות), ובנט אובר בעצימות נמוכה יחסית (8-12) חזרות. אבל לאו דווקא באותו אימון/תוכנית.
כן אני מודע לזה, אבל נגיד בSS ישלך לבחור איזה חתירה לבצע(במקום הקלין), לגבי זה הייתה השאלה, אבל אבל מכיוון שאמרת שאידיאלי לבצע פנדליי לעצימות(שזה מה שיש בSS), אז יהיה עדיף לבצע בSS פנדליי ל3X5.
ועוד שאלה אחת, אני אישית קשה לי להתקדם בחתירות, אבל בצ'ין אפס הגעתי ל16-18 קילו עליי ל3X5

אתה תרמה רק אם תרצה לרמות, אין שום סיבה שזה יקרה אחרת
חוץ מממש טיפה שקורה במשקלים גבוהים, שזה בסדר גמור, אין סיבה שתרמה, אם אתה צריך לרמות סימן שזה כבד מדי לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית