הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התמודדות עם שליליות

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
אני די בטוח שלכולם קורה שהם מרגישים אבודים, מבואסים וכו'.
לפעמים מחשבות לא נותנות להרדם בלילה או אין חשק לקום בבוקר.
איך אתם מתמודדים עם זה?
אני בדרך כלל מעסיק את עצמי במשהו כדי לא לחשוב על דברים שליליים כי אם אני נותן לזה לזרום זה מתגלגל ונהיה יותר גרוע.
האם לברוח זה הפתרון? הרי בריחת לא תמיד תפתור את הבעיה כי זה משהו שבפנים וזה נשאר איתך.
בדרך כלל זה קורה בגלל שאני פצוע ולא נהנה מהאימונים, פוחד מהעתיד או מתבאס על העבר.
אז איך אתם מתמודדים עם זה?

אתה מדבר ספציפית על אימונים או על החיים בכלל? (כי ציינת פציעות בסוף).
ממליץ למצוא פסיכולוג טוב ולפגוש אותו לפחות פעם בחודש(אני רציני, כולנו דפוקים).

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר ספציפית על אימונים או על החיים בכלל? (כי ציינת פציעות בסוף).
ממליץ למצוא פסיכולוג טוב ולפגוש אותו לפחות פעם בחודש(אני רציני, כולנו דפוקים).
מסכים לגמרי עם הטענה שכולנו דפוקים. ההבדל היחיד הוא זה אם אתה אמפטי או לא.
אני חושב שזאת תכונה שיכולה לקבוע אם הבנאדם יהיה טוב או לא.
ואני מדבר על החיים בכללי וגם על אימונים כי האימונים הם חלק מהחיים.
וכרגע הדבר האחרון שיהיה לי כסף אליו זה פסיכולוג(לצערי).

מתמודד עם זה במחשבות נגד, חיוביות. כמה שזה נשמע מטומטם זה עובד. כמו שאתה יכול להוריד את עצמיך עם מחשבות שליליות אתה יכול באותה המידה לעלות את עצמיך עם מחשבות חיוביות. בסוף מה שיקבע זה איך החלטת לחשוב ולהתנהג. אתה מחליט אם להיות חזק מהמחשבות השליליות הללו או פשוט ליפול לתוכן כשהן באות.

נערך לאחרונה:
מסכים לגמרי עם הטענה שכולנו דפוקים. ההבדל היחיד הוא זה אם אתה אמפטי או לא.
אני חושב שזאת תכונה שיכולה לקבוע אם הבנאדם יהיה טוב או לא.
ואני מדבר על החיים בכללי וגם על אימונים כי האימונים הם חלק מהחיים.
וכרגע הדבר האחרון שיהיה לי כסף אליו זה פסיכולוג(לצערי).
אז נעזר באנשים שאתה אוהב וסומך עליהם, בשביל זה הם שם.
אני חושב שטוב זה מושג יחסי.
אישית אימונים זה חלק ממה שעוזר לי, כן פציעות קצת מקשה על זה, כי לג פרס למשל לא נותן לי אותו "ראש" כמו סקוואט, אבל עושים את המיטב עם מה שיש.

• פותח/ת השרשור
מתמודד עם זה במחשבות נגד, חיוביות. כמה שזה נשמע מטומטם זה עובד. כמו שאתה יכול להוריד את עצמיך עם מחשבות שליליות אתה יכול באותה המידה לעלות את עצמיך עם מחשבות חיוביות. בסוף מה שיקבע זה איך החלטת לחשוב ולהתנהג. אתה מחליט אם להיות חזק מהמחשבות השליליות הללו או פשוט ליפול לתוכן כשהם באות.
מסכים, מחשבות חיוביות ממש עוזרות אבל לפעמים אין לי משהו חיובי לחשוב עליו. פשוט כלום.
אז נעזר באנשים שאתה אוהב וסומך עליהם, בשביל זה הם שם.
אני חושב שטוב זה מושג יחסי.
אישית אימונים זה חלק ממה שעוזר לי, כן פציעות קצת מקשה על זה, כי לג פרס למשל לא נותן לי אותו "ראש" כמו סקוואט, אבל עושים את המיטב עם מה שיש.
מבין אותך לגמרי, אני עובד עם 70 קילו סקוואט והגעתי למצב שאני לא יכול לעשות כמעט שום תרגיל עם משקלים כבדים.

לברוח מהמחשבות זה לא משהו יעיל,הן יחזרו מהדלת האחורית.
דבר על זה עם מישהו ותפתור אותן,יש לי חבר ממש בעייתי בקשרים,אוכל כאפות עם עצמו,אחרי כמה מפגשים עם פסיכולוג (אנלטיקאי) השפת גוף שלו הרבה יותר רגועה והוא הפך לבנאדם טוב יותר

• פותח/ת השרשור
לברוח מהמחשבות זה לא משהו יעיל,הן יחזרו מהדלת האחורית.
דבר על זה עם מישהו ותפתור אותן,יש לי חבר ממש בעייתי בקשרים,אוכל כאפות עם עצמו,אחרי כמה מפגשים עם פסיכולוג (אנלטיקאי) השפת גוף שלו הרבה יותר רגועה והוא הפך לבנאדם טוב יותר
אין כל כך עם מי לדבר, ניסיתי וזה לא עוזר.
בדרך כלל מה שקורה שמקשיבים לי, מהנהנים, משחקים אותה כאילו מבינים ולא אומרים כלום.

מסכים, מחשבות חיוביות ממש עוזרות אבל לפעמים אין לי משהו חיובי לחשוב עליו. פשוט כלום.

מבין אותך לגמרי, אני עובד עם 70 קילו סקוואט והגעתי למצב שאני לא יכול לעשות כמעט שום תרגיל עם משקלים כבדים.

לא צריך לחשוב על מחשבות חיוביות. הכוונה שלי הייתה לחשוב בצורה חיובית/אופטימית וככה ולהדוף מחשבות רעות שנכנסות לראש.
זה עניין של החלטה, אומנם במצבים מסויימים יהיה לך מאוד קשה להחליט או לא להיות מושפע מהמחשבות השליליות הללו אבל ככל ש"תתאמן" נגד המחשבות הללו ככה אתה תהיה חזק יותר להחליט ולחשוב בצורה חיובית.

• פותח/ת השרשור
אין דבר שג'וינט לא פותר
עזר אבל המחשבה שכל פעם אני אכניס לגוף משהו שיטשטש את המציאות מונעת ממני לעשות את סה כל פעם. לא הייתי רוצה לעבור לדברים שיטשטשו לי את המציאות עןד יותר אם המצב יהיה מספיק רע שג'וינט כבר לא יעזור.

IMG_2591.jpg
נפלאות הטבע

• פותח/ת השרשור
קח הכל בפופורציות, אתה עוד ילד

אם אתה בקיא ויש לך בית לישון בו , אוכל וחשמל - אז החיים שלך דבש.
צודק אני באמת לפעמים לא מעריך את מה שיש לי. זה יכול מאוד לעזור אם אחשוב על דברים שיש לי וזה לא מובן מאליו.

אין כל כך עם מי לדבר, ניסיתי וזה לא עוזר.
בדרך כלל מה שקורה שמקשיבים לי, מהנהנים, משחקים אותה כאילו מבינים ולא אומרים כלום.
אם אין לך חברים שמבינים תדבר עם בעל מקצוע, היום זה לא כזה יקר דרך הקופת חולים.
חבל לשמור דברים בבטן.
בן כמה אתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית