הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בפאוורקלין

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
אני לא בטוחה אם המשקל הוא 14.5 ק''ג או 17.5 ק''ג אבל זה הרגיש קל מדי בשביל להיות 17.5

אני לא בטוחה אם המשקל הוא 14.5 ק''ג או 17.5 ק''ג אבל זה הרגיש קל מדי בשביל להיות 17.5

קודם כל נייס! בהתחשב בזה שזה גובה מאוד לא סטנדרטי ונמוך (דפיציט) המסלול של המוט טוב, פאוורקלין זה לא, זה קלין מלא או סקווט קלין לצורך העניין.
כמו שידידנו פה אמר לך - שימי הגבהה ע"מ להתחיל תנועה מגובה סטנדרטי. אני מאושר לראות שאחרי רק שני שיעורים זה נראה ככה, עשו איתך עבודה יפה!

• פותח/ת השרשור
קודם כל נייס! בהתחשב בזה שזה גובה מאוד לא סטנדרטי ונמוך (דפיציט) המסלול של המוט טוב, פאוורקלין זה לא, זה קלין מלא או סקווט קלין לצורך העניין.
כמו שידידנו פה אמר לך - שימי הגבהה ע"מ להתחיל תנועה מגובה סטנדרטי. אני מאושר לראות שאחרי רק שני שיעורים זה נראה ככה, עשו איתך עבודה יפה!
כנראה התבלבלתי בין קלין לפאוורקלין 😛
אבל אין כלום לתקן חוץ מהגבהה?

כנראה התבלבלתי בין קלין לפאוורקלין 😛
אבל אין כלום לתקן חוץ מהגבהה?
תמיד יש מה לתקן, אחרי שתתחילי מגובה סטנדרטי יהיה קל יותר לראות מה לתקן. כרגע את מקיפה את הברך וזה קורה בגלל הגובה הלא סטנדרטי.

מתיחס רק לקלין - נראה שמשהו השתבש לך בתזמון, כנראה כי את מתחילה את התנועה מהשוקיים בלי הגבהה.
הסבר על תיקונים ו/או הערות נוספות אני אשאיר למייק.
אוקיי אחרי צפיה מהמחשב בSLOW MOTION יש לי 2 הערות נוספות:
1) תשמרי על מרפקים רפויים.
2) אני לא יודע איך לנסח את זה בצורה פשוטה, אבל בגלל שהתחלת נמוך בלי הגבהה, הישבן שלך היה נמוך מידי והמוט היה לפני הכתפיים ולא מתחת לשכמות, זה כנראה מה ששיבש שם את הכל.

אבל שוב נחכה למומחה.

זה הפעם עם 17 ק''ג

הטוסיק טיפה נמוך בתחילת המשיכה מה שמשבש לך את התנועה, הדחיקה, שם יש הרבה יותר עבודה. הרגל הקדמית צריכה להיות הרבה יותר קדימה ממה שהיא כרגע בתפיסה של המוט

• פותח/ת השרשור
הטוסיק טיפה נמוך בתחילת המשיכה מה שמשבש לך את התנועה, הדחיקה, שם יש הרבה יותר עבודה. הרגל הקדמית צריכה להיות הרבה יותר קדימה ממה שהיא כרגע בתפיסה של המוט

טעות שלי כי חשבתי שהישבן אמור להיות נמוך, אני אתקן ואצלם שוב.
בנוגע לדחיקה - האם לדעתך אפשרי ללמוד את זה לבד? (עם עזרה מהאינטרנט) או שעדיף כבר להתמקד בקלין רק?
ותודה על התשובה

טעות שלי כי חשבתי שהישבן אמור להיות נמוך, אני אתקן ואצלם שוב.
בנוגע לדחיקה - האם לדעתך אפשרי ללמוד את זה לבד? (עם עזרה מהאינטרנט) או שעדיף כבר להתמקד בקלין רק?
ותודה על התשובה
נמוך כן אבל זה נמוך מידי.
תיאורטית אפשר ללמוד הכל לבד אבל קודם אני חייב להבין, מה המטרה?

• פותח/ת השרשור
נמוך כן אבל זה נמוך מידי.
תיאורטית אפשר ללמוד הכל לבד אבל קודם אני חייב להבין, מה המטרה?
אין לי מטרה כרגע (בוויטליפטינג) פשוט רוצה לדעת את התנועות ולנסות להתקדם במשקלים גם בזה.

אין לי מטרה כרגע (בוויטליפטינג) פשוט רוצה לדעת את התנועות ולנסות להתקדם במשקלים גם בזה.
בשנה הראשונה משקולן עובד עם מאמן כל הזמן, לפחות זה האידיאל. לא יודע אם הייתי מנסה ללמוד את התנועות האלה לבד... את עלולה להטמיע טעויות שיהיה קשה לעקור אח"כ.

• פותח/ת השרשור
בשנה הראשונה משקולן עובד עם מאמן כל הזמן, לפחות זה האידיאל.
אתה מתכוון לאלו שרוצים להתמקצע ולהפוך את זה ליותר מתחביב? כי אם כן אז זה לא הכיוון שלי, אני מתאמנת לכיף ועכשיו בקיץ שיש לי אפשרות אני מגיעה לאיירון קור ללמוד. מה שאני לא אספיק ללמוד שם אני לא אנסה לעשות לבד.

אתה מתכוון לאלו שרוצים להתמקצע ולהפוך את זה ליותר מתחביב? כי אם כן אז זה לא הכיוון שלי, אני מתאמנת לכיף ועכשיו בקיץ שיש לי אפשרות אני מגיעה לאיירון קור ללמוד. מה שאני לא אספיק ללמוד שם אני לא אנסה לעשות לבד.
נסי לרכוש בסיס כמה שיותר טוב כדי שתוכלי להמשיך לתרגל לבד

• פותח/ת השרשור
טוב אז לקחתי את מה שכתבו לי פה ומה שלמדתי שבוע שעבר וניסיתי ליישם (הפעם 20 ק''ג)

אני אף פעם לא זוכרת אם הישבן בתחילת התנועה צריך להיות מתחת למקביל או מעל?

(אה ומומלץ להשתיק את הסרטון לפני)

אני יודעת שלא צריך למהר להעלות משקלים אבל השאלה שלי היא האם הטכניקה שלי כבר מספיקה בשביל להתקדם ? (כמובן שזה לא מושלם)

חבל, לדעתי עם מאמן את יכולה להגיע די רחוק...
התנועה שלך בסדר למי שלומדת לבד אבל יש לך המון ללמוד.
אני חושב שאם את אוהבת להתאמן המתנה הכי גדולה שתוכלי לתת לעצמך היא לקחת מאמן ולבצע את התנועות כמו שצריך (את תהני מזה מאוד)
בהצלחה

טוב אז לקחתי את מה שכתבו לי פה ומה שלמדתי שבוע שעבר וניסיתי ליישם (הפעם 20 ק''ג)

אני אף פעם לא זוכרת אם הישבן בתחילת התנועה צריך להיות מתחת למקביל או מעל?

(אה ומומלץ להשתיק את הסרטון לפני)

אני יודעת שלא צריך למהר להעלות משקלים אבל השאלה שלי היא האם הטכניקה שלי כבר מספיקה בשביל להתקדם ? (כמובן שזה לא מושלם)

תרימי טיפה טוסיק בסטארט, את מקיפה את הברך משמע צריך לשפר את הפינוי ברכיים. סה"כ זה לא רע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית