עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא בטוחה אם המשקל הוא 14.5 ק''ג או 17.5 ק''ג אבל זה הרגיש קל מדי בשביל להיות 17.5
כנראה התבלבלתי בין קלין לפאוורקלין 😛קודם כל נייס! בהתחשב בזה שזה גובה מאוד לא סטנדרטי ונמוך (דפיציט) המסלול של המוט טוב, פאוורקלין זה לא, זה קלין מלא או סקווט קלין לצורך העניין.
כמו שידידנו פה אמר לך - שימי הגבהה ע"מ להתחיל תנועה מגובה סטנדרטי. אני מאושר לראות שאחרי רק שני שיעורים זה נראה ככה, עשו איתך עבודה יפה!
תמיד יש מה לתקן, אחרי שתתחילי מגובה סטנדרטי יהיה קל יותר לראות מה לתקן. כרגע את מקיפה את הברך וזה קורה בגלל הגובה הלא סטנדרטי.כנראה התבלבלתי בין קלין לפאוורקלין 😛
אבל אין כלום לתקן חוץ מהגבהה?
זה הפעם עם 17 ק''ג
הטוסיק טיפה נמוך בתחילת המשיכה מה שמשבש לך את התנועה, הדחיקה, שם יש הרבה יותר עבודה. הרגל הקדמית צריכה להיות הרבה יותר קדימה ממה שהיא כרגע בתפיסה של המוט
נמוך כן אבל זה נמוך מידי.טעות שלי כי חשבתי שהישבן אמור להיות נמוך, אני אתקן ואצלם שוב.
בנוגע לדחיקה - האם לדעתך אפשרי ללמוד את זה לבד? (עם עזרה מהאינטרנט) או שעדיף כבר להתמקד בקלין רק?
ותודה על התשובה
אין לי מטרה כרגע (בוויטליפטינג) פשוט רוצה לדעת את התנועות ולנסות להתקדם במשקלים גם בזה.נמוך כן אבל זה נמוך מידי.
תיאורטית אפשר ללמוד הכל לבד אבל קודם אני חייב להבין, מה המטרה?
אולי כדאי לשקול להתמקד בתנועה אחת ולשלוט בה לפני שעוברים לבאות.אין לי מטרה כרגע (בוויטליפטינג) פשוט רוצה לדעת את התנועות ולנסות להתקדם במשקלים גם בזה.
בשנה הראשונה משקולן עובד עם מאמן כל הזמן, לפחות זה האידיאל. לא יודע אם הייתי מנסה ללמוד את התנועות האלה לבד... את עלולה להטמיע טעויות שיהיה קשה לעקור אח"כ.אין לי מטרה כרגע (בוויטליפטינג) פשוט רוצה לדעת את התנועות ולנסות להתקדם במשקלים גם בזה.
אתה מתכוון לאלו שרוצים להתמקצע ולהפוך את זה ליותר מתחביב? כי אם כן אז זה לא הכיוון שלי, אני מתאמנת לכיף ועכשיו בקיץ שיש לי אפשרות אני מגיעה לאיירון קור ללמוד. מה שאני לא אספיק ללמוד שם אני לא אנסה לעשות לבד.בשנה הראשונה משקולן עובד עם מאמן כל הזמן, לפחות זה האידיאל.
נסי לרכוש בסיס כמה שיותר טוב כדי שתוכלי להמשיך לתרגל לבדאתה מתכוון לאלו שרוצים להתמקצע ולהפוך את זה ליותר מתחביב? כי אם כן אז זה לא הכיוון שלי, אני מתאמנת לכיף ועכשיו בקיץ שיש לי אפשרות אני מגיעה לאיירון קור ללמוד. מה שאני לא אספיק ללמוד שם אני לא אנסה לעשות לבד.
טוב אז לקחתי את מה שכתבו לי פה ומה שלמדתי שבוע שעבר וניסיתי ליישם (הפעם 20 ק''ג)
אני אף פעם לא זוכרת אם הישבן בתחילת התנועה צריך להיות מתחת למקביל או מעל?
(אה ומומלץ להשתיק את הסרטון לפני)
אני יודעת שלא צריך למהר להעלות משקלים אבל השאלה שלי היא האם הטכניקה שלי כבר מספיקה בשביל להתקדם ? (כמובן שזה לא מושלם)