הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הליגה הטובה בעולם חוזרת!!

בגדול אני חוזר לעניין שלדעתי שיחקת המון פיפא או מנג'ר שזה נחמד ויפה, אבל יש דברים שהם מעבר ל"לשים את השחקן במשבצת שלו" שלא אתה ולא אני יודעים..
הכדורגל המודרני דורש משחקנים יותר, אוקס בעיניי שחקן בינוני פלוס וגם אני אכלתי כובע לגבי מאנה והמחיר ששילמו עליו. גם על סאלח אני עדיין רצת סקפטי, אבל יש לנו את הממאן ההתקפי הכי טוב בעולם היום וזה עןבדתית נכון.

קלופ מאמין בלהבקיע יותר מלספוג, אם קבוצות יתגוננו נגדנו זה כבר לא יעזור להן כי יש לנו עכשיו מספיק כלים התקפיים לשחק נגד כל הגנה (וזה אומר נקודות נגד בונקרים גם שזה משהו שהיה חסר לליברפול)

קיצר, אחרי הרבה שנים אני אופטימי שיש חנו התחלה של כיוון להאבק על תואר משמעותי וסגל עמוק מספיק החל מהעונה הבאה כדי לשחק בשתי מסגרות כמו צמפיונס ופריימירליג.

אם ואן דייק יגיע יש גם טיפה תקווה שנאבק על משהו השנה אפילו.

הקישקושים שלך בתור אןהד יןנייטד הם לא יותר מרעש רקע. אתם כנראה תזכו באליפות השנה אם לא יקרה משהו חריג, אבל הדעה שלך לא רלוונטית בנוגע לרכש של קלופ, שעד עכשיו הוא לא פחות ממעולה.
לא הבנתי עד עכשיו מה הקשר לפיפא לא מבין מה אתה מבלבל והנקודה שאמרתי שזה לא לשים שחקן רק במשבצת אתה לא קונה חלוץ בשביל שישחק מגן כמו שאתה לא קונה שחקן במחיר מופקע בשביל להיות רוטציה לעמדה שהוא בכלל לא יודע לשחק אותה מאיפה קבעת שקלופ כזה גאון ברכש שילמת על מאנה ופירמינו סכומים לא קטנים והם פשוט פגעו אני לא מבין מה הרמת את האף יותר מידי עם ההתקפה שלכם היא אחלה אבל בטח אפשר להתמודד מולה שוב לא הבנת קבוצה בלי הגנה כמוכם לא צריכה להשקיע סכום כסף מופקע על שחקן ספסל שמדיע בכלל לא לשחק בעמדה שלו עם קלופ רואה דברים שאנחנו לא ויפגע איתו בהצלחה לכם אני חושב שהוא שחקן עם רק מהירות (אגב אני מעדיף את יוניטד לא אוהד כל כך או משהו) ואן דיק לא הגיעה כמו שאתה רואה קלופ עד עכשיו מעולה בוא נראה למה הוא מסוגל באמת אל תפתח ציפיות גדולות מידי אתה תתאכזב ליברפול לא לקחו 28 שנה אליפות והשנה זה גם לא יקרה מותר לי לבקר את הקניה של קלופ שלפי דעתי זה משהו לא חכם כל כך הלוואי שיפתיע אותי

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי עד עכשיו מה הקשר לפיפא לא מבין מה אתה מבלבל והנקודה שאמרתי שזה לא לשים שחקן רק במשבצת אתה לא קונה חלוץ בשביל שישחק מגן כמו שאתה לא קונה שחקן במחיר מופקע בשביל להיות רוטציה לעמדה שהוא בכלל לא יודע לשחק אותה מאיפה קבעת שקלופ כזה גאון ברכש שילמת על מאנה ופירמינו סכומים לא קטנים והם פשוט פגעו אני לא מבין מה הרמת את האף יותר מידי עם ההתקפה שלכם היא אחלה אבל בטח אפשר להתמודד מולה שוב לא הבנת קבוצה בלי הגנה כמוכם לא צריכה להשקיע סכום כסף מופקע על שחקן ספסל שמדיע בכלל לא לשחק בעמדה שלו עם קלופ רואה דברים שאנחנו לא ויפגע איתו בהצלחה לכם אני חושב שהוא שחקן עם רק מהירות (אגב אני מעדיף את יוניטד לא אוהד כל כך או משהו) ואן דיק לא הגיעה כמו שאתה רואה קלופ עד עכשיו מעולה בוא נראה למה הוא מסוגל באמת אל תפתח ציפיות גדולות מידי אתה תתאכזב ליברפול לא לקחו 28 שנה אליפות והשנה זה גם לא יקרה מותר לי לבקר את הקניה של קלופ שלפי דעתי זה משהו לא חכם כל כך הלוואי שיפתיע אותי
הגידול שלי הולך וגדל ככל שאני ממשיך וקורא את התגובה שלך חבר. לא רק שאתה לא מבין שום דבר ומדבר שטויות, אתה גם לא יודע לפסק ולהביע את עצמך כמו בנאדם

אם היית קצת עוקב או לפחות בודק את עצמך היית יודע שאוקס שיחק לא מעט פעמים כ10 בארסנל, ואם היית טורח להתייחס לתגובה הקודמת שלי היית מבין שאוקס שחקן שיכול לשחק בכמה עמדות וזה מסוג השחקנים שקלופ מביא, שחקנים שמתאימים לשיטה ו/או יכולים לשחק בכמה עמדות

אפחד לא הרים את האף זה דבר ראשון, אנחנו עדיין אוהדי ליברפול בכל זאת, דבר שני בוא נדבר עובדות: קלופ פגע גם עם ווינאלדום, מאטיפ (שאם לא היה נפצע כל הזמן ומשחק ליד בלם נורמלי היה מקבל הרבה ספוטלייט, אבל קל לרדת על ההגנה שלנו), וגם סאלח הולך ומתברר כפגיעה. אז שוב פעם - תבדוק את עצמך

אחת ולתמיד, קלופ מביא שחקנים ספציפיים שמתאימים לו ולשיטה שלו, הוא לא יביא שחקנים בהמון כסף בגלל השם, הוא יביא שחקן שיתאים לו ספציפית לשיטה, בגלל זה הוא רצה אך ורק את וואן דייק (בלם שלוחץ גבוה ומוסיף למשחק הלחץ), בגלל זה הוא הביא דווקא את סאלח (שגם הוא שחקן של לחץ, לוחץ את ההגנות 90 דקות וראינו את זה מול ארסנל) ובגלל זה גם הוא נלחם על קייטה ו"התפשר" על להביא אותו בעונה הבאה (פשוט מנוע באמצע, עשה תפקיד דומה לשל ללאנה רק עם יותר פעולות הגנתיות וחילוצי כדור, ממש קנטה משופר)
בסופו של דבר יש אנשים שיאהבו את זה שקלופ נאמן לשיטה שלו (ואת עצם העובדה שיש לו שיטה בניגוד לוונגר למשל) ויש אנשים שקוטלים אותו ולא מבינים מה הבעיה להביא איזה קוליבאלי או קין במקום וואן דייק

הגידול שלי הולך וגדל ככל שאני ממשיך וקורא את התגובה שלך חבר. לא רק שאתה לא מבין שום דבר ומדבר שטויות, אתה גם לא יודע לפסק ולהביע את עצמך כמו בנאדם

אם היית קצת עוקב או לפחות בודק את עצמך היית יודע שאוקס שיחק לא מעט פעמים כ10 בארסנל, ואם היית טורח להתייחס לתגובה הקודמת שלי היית מבין שאוקס שחקן שיכול לשחק בכמה עמדות וזה מסוג השחקנים שקלופ מביא, שחקנים שמתאימים לשיטה ו/או יכולים לשחק בכמה עמדות

אפחד לא הרים את האף זה דבר ראשון, אנחנו עדיין אוהדי ליברפול בכל זאת, דבר שני בוא נדבר עובדות: קלופ פגע גם עם ווינאלדום, מאטיפ (שאם לא היה נפצע כל הזמן ומשחק ליד בלם נורמלי היה מקבל הרבה ספוטלייט, אבל קל לרדת על ההגנה שלנו), וגם סאלח הולך ומתברר כפגיעה. אז שוב פעם - תבדוק את עצמך

אחת ולתמיד, קלופ מביא שחקנים ספציפיים שמתאימים לו ולשיטה שלו, הוא לא יביא שחקנים בהמון כסף בגלל השם, הוא יביא שחקן שיתאים לו ספציפית לשיטה, בגלל זה הוא רצה אך ורק את וואן דייק (בלם שלוחץ גבוה ומוסיף למשחק הלחץ), בגלל זה הוא הביא דווקא את סאלח (שגם הוא שחקן של לחץ, לוחץ את ההגנות 90 דקות וראינו את זה מול ארסנל) ובגלל זה גם הוא נלחם על קייטה ו"התפשר" על להביא אותו בעונה הבאה (פשוט מנוע באמצע, עשה תפקיד דומה לשל ללאנה רק עם יותר פעולות הגנתיות וחילוצי כדור, ממש קנטה משופר)
בסופו של דבר יש אנשים שיאהבו את זה שקלופ נאמן לשיטה שלו (ואת עצם העובדה שיש לו שיטה בניגוד לוונגר למשל) ויש אנשים שקוטלים אותו ולא מבינים מה הבעיה להביא איזה קוליבאלי או קין במקום וואן דייק

מגיע לך מוניטין רק על זה שקראת.

אל תדאג תגיעו לאנפילד ותקבלו 3 כרגיל
וכרגיל ההנהלה מאכזבת, למאר רצה לבוא לא שילמו מספיק, לא הביאו בלם, לא נגיע לטופ 4

זה בסדר שקלופ מביא שחקנים שמתאימים לשיטה שלו אבל האם אוקס שחקן כזה שיתאים אליו ולעמשה שמכוונים אליו האם המחיר מתאים לשחקן כזה בכלל אתם בעצם אומרים שבגלל שקלופ הביא שחקנים אחרים שפגעו והתאימו אז הוא בעצם יצליח בהתחמה הזאת אני חושב שלא לגבי המחיר תסכים שהוא מוגזם?
תקווה שיצליח לקלופ הרכש הזה

אגב איפה כתבתי שאוקס לא שיחק בארסנל אני באמת.חושב שלמרות שהוא יכול לשחק במספר עמדות הוא לא מתאין להיות קשר אמצע כמו שמבקשים ממנו ובארסנל רוב הזמן וגם נגד ליברפול הוא שיחק לרוב כקשר

לגבי זה שהרמתם אתם האף זה כן נכון אחרי שקלופ פגע בכמה שחקנים אתם הפכתם אותו לגאון בקניית שחקנים ואתם כל כך בטוחים שהוא יפגע שוב אני חושב שלא יפגע

• פותח/ת השרשור
זה בסדר שקלופ מביא שחקנים שמתאימים לשיטה שלו אבל האם אוקס שחקן כזה שיתאים אליו ולעמשה שמכוונים אליו האם המחיר מתאים לשחקן כזה בכלל אתם בעצם אומרים שבגלל שקלופ הביא שחקנים אחרים שפגעו והתאימו אז הוא בעצם יצליח בהתחמה הזאת אני חושב שלא לגבי המחיר תסכים שהוא מוגזם?
תקווה שיצליח לקלופ הרכש הזה

אגב איפה כתבתי שאוקס לא שיחק בארסנל אני באמת.חושב שלמרות שהוא יכול לשחק במספר עמדות הוא לא מתאין להיות קשר אמצע כמו שמבקשים ממנו ובארסנל רוב הזמן וגם נגד ליברפול הוא שיחק לרוב כקשר

לגבי זה שהרמתם אתם האף זה כנראה נכון אחרי שקלופ פגע בכמה שחקנים אתם הפכתם אותו לגאון בקניית שחקנים ואתם כל כך בטוחים שהוא יפגע שוב אני חושב שלא יפגע
לא הרמנו את האף זה דבר ראשון, דבר שני, אתה כנראה רואה כדורגל שנתיים, כי קלופ לפני ליברפול היה בדורטמונד, והוא החלק הכי גדול בפרויקט הזה שהביא את דורטמונד למה שהיא היה. קלופ גאון בקנייה ופיתוח מאז ומתמיד, אז זה לא רק השמות שהזכרתי בליברפול, זה גם אובה, האמלס, רויס, גצה, קגאווה וכנראה עוד שחקנים ששכחתי. אז כן, קלופ גאון

שוב אני אומר לך, עדיין בדעה ששחקן נבחרת אנגליה, שחקן עם נסיון בליגה האנגלית וקבוצה גדולה, שיכול לשחק בכמה עמדות ועוד צעיר - שווה 35 מיליון חד משמעית. אולי בשוק נורמלי הוא שווה קצת פחות, אבל צריך להתאים את עצמך לתנאים, גם דרינווטר בקיץ הקודם אחרי עונת השיא לא היה שווה 38 מיליון וזה מה שצ'לסי שילמו עליו. השוק השנה השתגע בגלל ההעברה של ניימאר, לפני ההעברה של ניימאר דיברו על 120-130 מיליון על אמבפה, אחרי ההעברה של ניימאר זה קפץ ל180 (אני לא בטוח אם אמבפה עבר כבר השנה או שזה השאלה עם אופצייה שלבטח תמומש על אמבפה בקיץ הבא). רוב ההעברות השנה זה סכומים ענקיים בגלל אפקט הדומינו אחרי ההעברה של ניימאר, הסכומים עולים משנה לשנה ככה שזה המצב
בסופו של דבר, אוקס שווה 35 מיליון, חד משמעית

סטוק המנחוסים האלה כמה עצבים.

טוב שלא עלו עם 10 בלמים למגרש סעמק.

לא עשו כלום כל המשחק ונתנו לנו 2 שערים.

• פותח/ת השרשור
קל להפיל את כל האשמה עליו ולהיכנס בו במצב הנוכחי, קצת מסיח את העובדה שאנחנו עד ינואר עם בלם אחד וזה בעיקר באשמת קלופ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית