עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלוריות עומדות על 1900 , מעדיף להוריד באירובי של שעה מאשר באוכל..או בקיצור, יותר מעניין מה הקלוריות והמאקרו בסוף מאשר התפריט עצמו.
בכל מקרה תעלה שומן לאזור ה80 על חשבון הפחמימה
אה 55 גרם שומן מספיק? תודה יאח.קלוריות עומדות על 1900 , מעדיף להוריד באירובי של שעה מאשר באוכל..
ו55 גרם שומן מספיק
עד עכשיו חשבתי שבחיים לא אשתמש באופציה למוניטין שליליאני בחיטוב שלי לא נוגע במוצרי חלב
הייתי שוקל במקומך להחליף את הקוטג בפסטרמה נקייה משומן (עדיף ביתית ) משהו באזור ה8-10פרוסות לארוחה ייתן לך אותו כמות חלבון כמו קופסת קוטג
אתה הוא זה שפסל, לא אניאתה יכול לא להסכים
אבל לפסול משהו כי הוא לא נראה לך מצביע על בורות..
אתה לא זוכר לברור מי יגיב ומי לא, כך שלא הייתי ממהר לזלזל במשתמשים שקטנים ממך בשבע שנים.אשמח לדעה של מבינים ולא ילדים בני 13
אין שום סיבה בעולם להימנע ממוצרי חלב בזמן חיטוב.אני בחיטוב שלי לא נוגע במוצרי חלב
הייתי שוקל במקומך להחליף את הקוטג בפסטרמה נקייה משומן (עדיף ביתית ) משהו באזור ה8-10פרוסות לארוחה ייתן לך אותו כמות חלבון כמו קופסת קוטג
אתה לא זוכר לברור מי יגיב ומי לא, כך שלא הייתי ממהר לזלזל במשתמשים שקטנים ממך בשבע שנים.
אין שום סיבה בעולם להימנע ממוצרי חלב בזמן חיטוב.
גם אם אתה סופח נוזלים בגלל הנתרן, זה רק בכמויות גדולות.
ולהחליף קוטג' בפסטרמה זה כמו להחליף חזה עוף בנקניקיה - מקור לחלבון טוב מול מזון מעובד שספק אם עשוי מבשר.
קוטג' זה בסדר גמור.
אני ירדתי 22 קג עם מוצרי חלב בתפריט, לפעמים אפילו קצת יותר מידיי.