הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מאסה מתקדם

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
1-14 Testosterone Enanathate 500mg/EW
1-8 Trenbolone enanthate 75mg/ED
1-6 winstrol 50mg/ED
12-16 HCG 1500IU/E5D
16-20 PCT

הארות והערות יתקבלו בברכה
סייקל 4
בן 28
84 קילו על 178
15% שומן

Name the time, Name the place

בכל מקרה אם אתה בצפון , תודיע ואני אארגן כניסות לחדכ טכניון (גם לתמר:).
לצפון אני בא ל"מר צפון" ב26 לחודש ,אני אצתרך לעבוד בתור פרזנטור של WHEYTROPIN -אנחנו נותנים חסות לתחרות-אשמח להתאמן איתך באותו יום-יש מצב?

לצפון אני בא ל"מר צפון" ב26 לחודש ,אני אצתרך לעבוד בתור פרזנטור של WHEYTROPIN -אנחנו נותנים חסות לתחרות-אשמח להתאמן איתך באותו יום-יש מצב?

ברור שיש מצב ואם יסתדר אז בכיף...רק תזכיר לי ככה עוד שבועיים בפייסבוק...
אהה ותביא מצלמה...חח..

על זה דיברתי-יצאת פחדן ואפס...אני רק רוצה שתגיד לי את אותם הדברים בפנים,בוא תזמין אותי לאימון משוטף,נרים ביחד,נקשקש,נכיר...מה נלחצת?
אתה מוזמן ,אגב,לא מאמין שתגיע,אבל מזמין מכל הלב!!!😉

במקרה שלא הבנת, אתה לא מעניין אותי, לא אכפת לי מי אתה, מה אתה, מה השגת או לא השגת בחיים, כמה אתה חזק, כמה אתה חכם, כמה אתה יפה, שום דבר. גם לא מרגש אותי במיוחד שאתה מקלל אותי ומאיים עליי. אני בניגוד אליך לא סובל מ-roid rage. אמרתי לך שאם לא מעניין אותך משהו, אתה מוזמן להפסיק לקרוא, ואם אני מפריע לך, אתה מזומן להפסיק גם לכתוב כאן בכלל. מה שיקרה במילא אם תמשיך עם הגישה המטומטמת שלך.

אני רק הזמנתי את עצמי לאימון משותף כדי להכיר,לשמוע את הדברים,ללמוד אולי קצת מהנסיון והידע... דברים שלי הוצאו מהקשר,האישימו אותי באיומים והתהגות אלימה... איזה סולחה? חוסר נימוס משבע...

זה גוף שלו. לא כולם פריקים של רגליים של היפופוטם. אני פריק. אנשים ממש סובלים עם הם לא יכולים למצוא ג`ינס לפי מידה.

אני חושב שעד מידה 46 אין בעיה למצוא ג'ינסים
ולא כל אחד שנכנס למכון ועושה סקוואט מגיע למידה 46, הרוב גם לא אחרי שנה, ובדרך כלל יותר.
(אני מדבר מבחינת גודל הרגל, לא על עובי המותן).

א. אתה צודק 100%
ב.מי קבע את זה?
אם אתה אומר שהוא צודק 100%, אתה אמור לדעת מי קבע את זה.
(לא מאמין שאני מתחיל לטרלל)

כן אבל תהיה בטוח שאם הוא בגישה של "כדורגל זה האימון רגליים שלי", ג'ינס מידה 42 נופל ממנו.
דרך אגב, קוראים לי יואש.

אמיתי יואש או שאתה צוחק?

אני חושב שעד מידה 46 אין בעיה למצוא ג'ינסים
ולא כל אחד שנכנס למכון ועושה סקוואט מגיע למידה 46, הרוב גם לא אחרי שנה, ובדרך כלל יותר.
(אני מדבר מבחינת גודל הרגל, לא על עובי המותן).
אחרי 46 התייאשתי...אין יותר ג'ינסים:🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית