עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה נחמד ולא צפוי בפורום שקשור למשחק הברזל לקבל עזרה בענייני לשון:161bd:אני אדם נחמד ונדיב, זה ידוע לכל, שמח שעזרתי.
😲
נו טוב, הסיגריות יהרגו אותי הרבה לפני.
לא נכון, לא אמרתי לא להתאמן רגליים אבל אני אישית מתאמן רגליים בעצימות טיפה יותר נמוכה מאשר חזה גב יד קידמית אחורית וכתף כי פשוט הם מתחילות להיות גדולות ואני אישית לא אוהב את זה.
יכול להיות שזה בגלל שאני גובה 170 ביום טוב ומידה 32 בג'ינסים(צמוד צריך לעלות מידה כבר).
ושאלה לי אלייך: איך הגעת למסכנה שאני ערס?...למה להצמיד לי סטריאוטיפ?..
ועוד משהו, בתחום הזה כמו בכל תחום יש מיליון דעות ומיליון דרכים אם זה בצורת אימון או בצורה של התזונה.
ועוד שאלה:
למה לפי דעתכם כולם צריכים להגיע למשקל של 100 קילו ורק אז לפנות לסטרואידים?...
לא אמרתי שאתה ערס...אמרתי שחולצות צמודות זה של ערסים.
אל תקח את זה אישית, אני לא מכיר אותך וחלילה לא מקלל אותך פשוט יש לי אלרגיה לערסים מלוקקים , שבאים למכון עם חולצת POWER HOUSE ועושים חזה קידמית...ועזוב אותך רגליים נלך עם גינס סקיני נמוך גזרה, חולצה צמודה , עגיל באוזן , גבות מסודרות , קרם פנים , קרם ידיים ונרגיש שאנחנו גברברים אסטטים....ובוא ניקח סייקל כי אנחנו לא רוצים להזיע במכון...שמענו שזה הורס את עור הפנים.
עכשיו תחשוב ברצינות - לבוא לפורום הזה ולהגיד שאתה מפחד שיגדלו לך הרגליים זה כמו להכנס ליציע של ביתר ולעודד את הפועל....אולי יש פורומים של דוגמנות וגייז שזה יתאים..פה לא.
למה אנשים צריכים לפנות לסטרואידים אם יכולים טבעי...הרי מר סניור מסתפק ב-90 ולא ב-100...למה אתה אומר לו שסבבה שהוא ידחוף חומר של סוסים לגוף? כי אתה עושה את זה ויש לך דיסוננס ואתה מחפש חיזוק?
לא ברור לי...
בכל מקרה UNREAL זה פורום, אנשים מביעים דעות.
לי אין שום דבר נגדך ובטח לא מדביק לך סטרואטיפ.
105% זה בשבוע הרביעי של פנדלי 110% זה אם אתה ממשיך שבוע נפח חמישי
ככה ש 110% יוצא לי לעבוד פעם בחודשיים שלושה אולי
אם אתה עושה את זה כל אימון, אז כל הכבוד
(איך אתה מחשב אחוזים ? ממשקלי עבודה ? או מדברים אחרים ?)
אני לא לובש חולצת POWER HOUSE וכמו שאמרתי אני עובד על כל הגוף אבל נכון אני מודה שיש לי קצת סלידה מרגליים גדולות, אז בעבודת רגליים יש פחות עצימות.
ואני לא יודע מה איתך אבל כאשר מישהו על סייקל אין מצב שהוא יבוא למכון ולא יזיע כי אם אתה לא משקיע את כל כולך אז חבל על החומרים, על הגוף שלך, ועל האכזבה שתקבל שתראה שלא גדלתה כמו שאתה אמור.
כל מי שמכיר אותי יודע שאני שומר תזונה, מתאמן חזק, וברגע שאני מגיע למכון לא משנה אם אני עייף או לא אני עובד 110%.
וחס וחלילה אני לא מנסה לשכנע לעשות אף אחד כלום! כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון.
יוסי,תן לבן אדם את הזמן...מגיעים למסכנות נכונות,אבל עם הזמן,בן אדם!
מה הלחץ?
לא פוגע באף אחד,לא רוצה רגליים מסיביות מהסיבות שלו-זה בחירה שלו,הוא לא בא ואומר "כולכם ייצורים אני דוגמן",אבל גישה הפוכה מצד חברי הפורום קיימת...
אגב,אתה יודע איזה תרוץ הכי מוזר לא להגדיל רגליים שמעתי? קבל-
עם יש לך רגליים מאסיביות-יחסית אליהם הזין נראה יותר קטן:161bd:
FUCK NO!!!אם אתה "גבר" אמיתי ויש לך איזשהו שורש תימני אז כנראה שלו..חחחחחח
פשוט אין לי כוח ל Honey Bunny BodyBuilders
הם מוציאים לנו שם רע (בתור בודיבילדרים).
אמרתי לו הוא התבלבל בפורום...
לא כל אחד חייב רגליים גדולות. אבל לפחות שיתאמן עליהם ולא יזניח אותם
אין כמו רגליים
זה חצי מהגוף . אז חבל לתת פוש רק לחלק העליון
רוב האלופים של בודיבילדינג שלנו-בקושי פיטנס בעולם ובארה"ב...או זאת גישה.....להתאמן אני מתאמן כמו שרשום לי בתוכנית פשוט לא סוחט את עצמי באותה רמה של כל השאר.
ודרך אגב אני מעדיף את הקטגוריות של הפיטנס מאשר בודי בילדינג.
אבל עכשיו גם על זה תגידו שאני ילדה לא?...
או זאת גישה.....להתאמן אני מתאמן כמו שרשום לי בתוכנית פשוט לא סוחט את עצמי באותה רמה של כל השאר.
ודרך אגב אני מעדיף את הקטגוריות של הפיטנס מאשר בודי בילדינג.
אבל עכשיו גם על זה תגידו שאני ילדה לא?...
לא פשוט נגיד שלא צריך סטרואידים בשביל גוף של פיטנס.
מ.ש.ל
תפסיק להעלב כבר.......