הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מאסה מתקדם

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
1-14 Testosterone Enanathate 500mg/EW
1-8 Trenbolone enanthate 75mg/ED
1-6 winstrol 50mg/ED
12-16 HCG 1500IU/E5D
16-20 PCT

הארות והערות יתקבלו בברכה
סייקל 4
בן 28
84 קילו על 178
15% שומן

חשבתם פעם שאולי לא כולם אוהבים רגליים גדולות?....
לפי דעתי האישית ושאף אחד לא יגיד משהו כי זה דעה אישית רגליים גדולות זה לא יפה חוץ מב-5 ד' על הבמה.
אתה שם ג'ינס אתה נראה דוב, נהייות שפשפות ועוד דברים מעצבנים.

לגבי סניור,
עזוב מה שרובם אומרים פה, להרבה מהם אין ניסיון אמיתי בתחום(=הזריקו), הם יותר בקטע של לקרוא כמה מאמרים ולקטול אנשים.
לעומת זאת אנשים רציניים כדוגמת קלינה נותנים תגובות אמיתיות ומבינים את המצב.

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך הוא:
אל תשכח אם אתה על סייקל או לא תמיד תשדל לאכול ולהתאמן נכון ולא להשקיע בדברים האלה רק בתקופה של סייקל.
בהצלחה לך.

ובקשר לבחור שאמר שהוא עלה 2 קילו בשבועיים של שריר נטו, אני נוטה לפקפק בקאע של השריר נטו כי זה לא הגיוני מבחינה פזיולית אלה אם כן אתה על סייקל ששם המצב שונה.

ניסיון בתחום = רמת מתאמן.
רמת מתאמן = מתחיל, בינוני, מתקדם.
אם נבדוק סטטיסטית את מספר האנשים המזריקים בעולם, נראה שרובם מתחילים.
מסקנה? אהבלים.
מסקנה 2: לא יודעים להתאמן ולאכול
מסקנה 3: אחרי זה יוצאים סטיגמות שסטרואידים זה חרא (כי גם לא יודעים לעשות קומבינציות בין סייקלים, לא יודעים להבדיל בין חומרים מזוייפים, לא יודעים לעשות PCT וכו')

לפי דעתי האישית ושאף אחד לא יגיד משהו כי זה דעה אישית רגליים גדולות זה לא יפה חוץ מב-5 ד' על הבמה.

לגבי סניור,
עזוב מה שרובם אומרים פה, להרבה מהם אין ניסיון אמיתי בתחום(=הזריקו), הם יותר בקטע של לקרוא כמה מאמרים ולקטול אנשים.

אל תשכח אם אתה על סייקל או לא תמיד תשדל לאכול ולהתאמן נכון ולא להשקיע בדברים האלה רק בתקופה של סייקל.
בהצלחה לך.

ובקשר לבחור שאמר שהוא עלה 2 קילו בשבועיים של שריר נטו, אני נוטה לפקפק בקאע של השריר נטו כי זה לא הגיוני מבחינה פזיולית אלה אם כן אתה על סייקל ששם המצב שונה.

זכותי לכתוב מה שאני חושב
הבנאדם רוצה לגדול ? הוא לא צריך להזריק
ואם הוא רוצה להזריק שלפחות ידע להתאמן ולאכול

לפי התמונות נראה שהוא עלה פחות שריר עם סייקל ממתאמנים מסויימים בלי חומרים !

לגבי סניור,

בהצלחה לך.

מה שכתבת למעלה לגבי גודל הרגליים פשוט גאוני....לי זה נראה כמו תירוץ לא להתאמן באמת ולעשות חזה יד קדמית פעמיים בשבוע...
דרך אגב חולצות ערסים גם עושות שפשפות...ובטוח שם אין בעיה רק עם השפשפות ברגליים.

זה שיש פה אנשים שלא הזריקו ועדיין יותר גדולים וחזקים ממנו זה רק אומר שהוא צריך להקשיב.

עובדה- לא כולם רוצים להיות בודיבילדרים.
עובדה בלי שום קשר לידע,נסיון,חומרים עדיפויות קולינריות ויכולות כלכליות...
הגעתי למסכנה שויקוח מזקיר סכסוך בין גולני לצנחנים

תהנה על חשבוני אחי,הרגשה אלוהית של אחלה גבר:193ek:
בהמשך אתה יכול לתקן ולסמן באדום את השגיות כתיב שלי,ככה אני אלמד לא לעשות אותם ואתה תמשיך להנות:s28:
מה נעלבת יא מצחיק, קצת מסתלבטים על חשב1נך

מה שכתבת למעלה לגבי גודל הרגליים פשוט גאוני....לי זה נראה כמו תירוץ לא להתאמן באמת ולעשות חזה יד קדמית פעמיים בשבוע...
דרך אגב חולצות ערסים גם עושות שפשפות...ובטוח שם אין בעיה רק עם השפשפות ברגליים.

זה שיש פה אנשים שלא הזריקו ועדיין יותר גדולים וחזקים ממנו זה רק אומר שהוא צריך להקשיב.

לא נכון, לא אמרתי לא להתאמן רגליים אבל אני אישית מתאמן רגליים בעצימות טיפה יותר נמוכה מאשר חזה גב יד קידמית אחורית וכתף כי פשוט הם מתחילות להיות גדולות ואני אישית לא אוהב את זה.
יכול להיות שזה בגלל שאני גובה 170 ביום טוב ומידה 32 בג'ינסים(צמוד צריך לעלות מידה כבר).
ושאלה לי אלייך: איך הגעת למסכנה שאני ערס?...למה להצמיד לי סטריאוטיפ?..

ועוד משהו, בתחום הזה כמו בכל תחום יש מיליון דעות ומיליון דרכים אם זה בצורת אימון או בצורה של התזונה.

ועוד שאלה:
למה לפי דעתכם כולם צריכים להגיע למשקל של 100 קילו ורק אז לפנות לסטרואידים?...

32 (42) זה מידה של מישהו שלא עושה סקווטים
קח כל אחד פה שיש לו סקווט סביר הוא 44+ (אפילו הטרול 44)

לא נכון, לא אמרתי לא להתאמן רגליים אבל אני אישית מתאמן רגליים בעצימות טיפה יותר נמוכה מאשר חזה גב יד קידמית אחורית וכתף כי פשוט הם מתחילות להיות גדולות ואני אישית לא אוהב את זה.
יכול להיות שזה בגלל שאני גובה 170 ביום טוב ומידה 32 בג'ינסים(צמוד צריך לעלות מידה כבר).
ושאלה לי אלייך: איך הגעת למסכנה שאני ערס?...למה להצמיד לי סטריאוטיפ?..

ועוד משהו, בתחום הזה כמו בכל תחום יש מיליון דעות ומיליון דרכים אם זה בצורת אימון או בצורה של התזונה.

ועוד שאלה:
למה לפי דעתכם כולם צריכים להגיע למשקל של 100 קילו ורק אז לפנות לסטרואידים?...

לדעתי כולם צריכים לקחת סטרואידים ישר איך שהם מתחילים. זה יחסוך מחשבות על איך להתאמן.

אגב, עובדה: אנשים בכותבים ביד ימין, חיים בממוצע 9 שנים יותר מאנשים שכובתים ביד שמאל.

אם אני ישים מידה 44 המצב שלי יהיה ממש לא טוב מבחינה אסטתית, אל תשכחו את הפרמטר של הגובה.
אבל כמו שנאמר כל אחד והדעה שלו...גולני וצנחנים....

תהנה על חשבוני אחי,הרגשה אלוהית של אחלה גבר:193ek:
בהמשך אתה יכול לתקן ולסמן באדום את השגיות כתיב שלי,ככה אני אלמד לא לעשות אותם ואתה תמשיך להנות:s28:
ורושמים "שגיאות הכתיב שלי", לא "השגיאות כתיב שלי".

עד כאן שעת לשון עם barbell

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית