עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מת לדעת עם תיהיה כזה אמיץ בדיוק להגיד לי אתום דברים אישית. עם כן,תשאיר פרטים.
ואללה. שיחקת כדורגל אז בטח יש לך רגליים מאוד חזקות ומהירות. בגלל זה כל השחקנים בNFL עושים סקוואטים, כדי להיות כבדים ואיטיים. לך תגיד להם שהריצה מספיקה.
לשמור על הקיים = להשאר עם רגליים של ילדה, הבנתי.
מי קבע את מה? אני מניח שאתה מדבר על נושא הדיון.א. אתה צודק 100%
ב.מי קבע את זה?
אני מת לדעת עם תיהיה כזה אמיץ בדיוק להגיד לי אתום דברים אישית. עם כן,תשאיר פרטים.
ואיך זה קשור לזה שלשמנים פה מפריע איך אתם נראים?
אתה צודק, אבל קשה לי להאמין שאני טועה אם הוא לא מבצע סקוואטים או דדליפט.אל תהיה מהיר לשפוט אנשים...
אתה אומר שיש לו רגליים של ילדה לפני שראיתה אותם...
זה לא מכובד לפנות ככה לבנאדם.
[אני מת לדעת עם תיהיה כזה אמיץ בדיוק להגיד לי אתום דברים אישית. עם כן,תשאיר פרטים.
לא שאני בעד הזרקת סטרואידים,אבל לא חשבת שכדי להפוך למקצוען חייבם להזריק והרבה...הדיון פה לא על מה שאנשים אוהבים או לא אוהבים, אלא על אם נחוץ סייקל למטרות כאלו.
הגישה שלי תמיד הייתה (ותמיד תשאר) לגבי חומרים היא שאם אתה לא מקצוען בתחום (לעילגים - אחד שמתפרנס מהתחום שבו הוא עוסק) אז אין שום סיבה שבעולם להזריק. מטרות אסטטיות אפשר להשיג גם בלי להכניס כימיה.
ממש לא. מקצוען זו הגדרה. אני ממחר יכול להחליט שאני טניסאי מקצוען, אני אהיה כושל אבל מקצוען.לא שאני בעד הזרקת סטרואידים,אבל לא חשבת שכדי להפוך למקצוען חייבם להזריק והרבה...
כמו שלבד הגדרת מקצוען הוא זה שמתפרנס מהמקצוע.להחליט שאתה טניסאי אתה יכול אבל להיתפרנס מזה כנראה לא תצליח.ממש לא. מקצוען זו הגדרה. אני ממחר יכול להחליט שאני טניסאי מקצוען, אני אהיה כושל אבל מקצוען עד שאני אשתפר.
אתה צודק, אבל קשה לי להאמין שאני טועה אם הוא לא מבצע סקוואטים או דדליפט.
ממש לא. מקצוען זו הגדרה. אני ממחר יכול להחליט שאני טניסאי מקצוען, אני אהיה כושל אבל מקצוען.
לצורך העניין אם אני ארצה לשפר את עצמי בתור טניסאי מקצוען אני יכול להחליט להזריק.
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר.כמו שלבד הגדרת מקצוען הוא זה שמתפרנס מהמקצוע.להחליט שאתה טניסאי אתה יכול אבל להיתפרנס מזה כנראה לא תצליח.
זה מה שכתבתי לפני מליון תגובות בערךמקצוען זה בן אדם שזאת הפרנסה שלו .
הגעתי למסקנה כזאת מכמות הנגטיב המופנה אישית אליי ולכמה בחורים שמטרתם היא שונה מצבא ריפטו. תקן אותי עם אני טועה
מה שאני מנסה לומר כדי להגיע לרמה שפיתוח גוף לדוגמא תיהיה הפרנסה שלך לפני כן אתה צריך להזריק והרבה.אתה לא יכול להגיע לרמה הזאות מבלי לזריק ורק אז שהגעת לזה להתחיל להזריק.לא הבנתי מה אתה מנסה לומר.
ברגע שהחלטת שאתה מתפרנס מטניס אתה מקצוען. אתה יכול להיות טניסאי מקצועי, אתה יכול להיות מאמן טניס מקצועי, ואתה יכול להיות משפץ מגרשים מקצועי.
מה שאני מנסה לומר כדי להגיע לרמה שפיתוח גוף לדוגמא תיהיה הפרנסה שלך לפני כן אתה צריך להזריק והרבה.אתה לא יכול להגיע לרמה הזאות מבלי לזריק ורק אז שהגעת לזה להתחיל להזריק.
כמו שדאוס רשם מקצוען זה מי שמתפרנס מהמקצוע שלו -טבעי אתה לא תוכל להגיע לרמה של להיתפרנס מפיתוח גוף.
זה לא משנה אם אתה כן מצליח או לא מצליח להתפרנס. אתה החלטת שזו הפרנסה שלך ואז אתה מתחיל להזריק כדי שאיגוד מסויים יחליט שהוא מכיר בך כמקצוען.מה שאני מנסה לומר כדי להגיע לרמה שפיתוח גוף לדוגמא תיהיה הפרנסה שלך לפני כן אתה צריך להזריק והרבה.אתה לא יכול להגיע לרמה הזאות מבלי לזריק ורק אז שהגעת לזה להתחיל להזריק.
כמו שדאוס רשם מקצוען זה מי שמתפרנס מהמקצוע שלו -טבעי אתה לא תוכל להגיע לרמה של להיתפרנס מפיתוח גוף.
לא דיברתי על פרו קארד.מקצוע שהוא מפתח גוף ומקצוע שהוא מאמן אישי זה מקצועות שונים.אתה לא חייב לזכות ב PRO CARD כדי להרוויח מפיתוח גוף..
אם אתה עוסק באימונים אישיים ואתה רוצה יותר לקוחות == יותר כסף...תואר במר ישראל + מראה של פריק מאוווד יעזור (אם אתה משווק את עצמך נכון).
אתה לא יכול להחליט שזו הפרנסה שלך ואז הפכת למקצוען.אתה חייב להרוויח מזה כסף ולהיתפרנס מזה אחרת זה רק תחביב.זה לא משנה אם אתה כן מצליח או לא מצליח להתפרנס. אתה החלטת שזו הפרנסה שלך ואז אתה מתחיל להזריק כדי שאיגוד מסויים יחליט שהוא מכיר בך כמקצוען.