הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מאסה מתקדם

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
1-14 Testosterone Enanathate 500mg/EW
1-8 Trenbolone enanthate 75mg/ED
1-6 winstrol 50mg/ED
12-16 HCG 1500IU/E5D
16-20 PCT

הארות והערות יתקבלו בברכה
סייקל 4
בן 28
84 קילו על 178
15% שומן

אני מת לדעת עם תיהיה כזה אמיץ בדיוק להגיד לי אתום דברים אישית. עם כן,תשאיר פרטים.

הופה, אני אוהב עברייני מקלדת. בבקשה אל תפגע בי, הבייספ החסר תועלת שלך כל כך מפחיד אותי :(

ואללה. שיחקת כדורגל אז בטח יש לך רגליים מאוד חזקות ומהירות. בגלל זה כל השחקנים בNFL עושים סקוואטים, כדי להיות כבדים ואיטיים. לך תגיד להם שהריצה מספיקה.

לשמור על הקיים = להשאר עם רגליים של ילדה, הבנתי.

אל תהיה מהיר לשפוט אנשים...
אתה אומר שיש לו רגליים של ילדה לפני שראיתה אותם...
זה לא מכובד לפנות ככה לבנאדם.

א. אתה צודק 100%
ב.מי קבע את זה?
מי קבע את מה? אני מניח שאתה מדבר על נושא הדיון.
ברגע שאמרת שהוא לא אוהב רגלי היפופוטם של פריק מבחינתי הסטת את נושא הדיון ולכן עניתי על מה שאמרת. גם לאורך קריאת הדיון זה הרושם שנוצר אצלי ולכן התייחסתי לנושא.

ואיך זה קשור לזה שלשמנים פה מפריע איך אתם נראים?

הגעתי למסקנה כזאת מכמות הנגטיב המופנה אישית אליי ולכמה בחורים שמטרתם היא שונה מצבא ריפטו. תקן אותי עם אני טועה

אני מת לדעת עם תיהיה כזה אמיץ בדיוק להגיד לי אתום דברים אישית. עם כן,תשאיר פרטים.
[

אנטון עזוב שטויות....אל תכנס לזה אישית...אני עשיתי את זה פעם אחת וזאת היתה טעות.
תפריד...אני יודע שזה קשה אבל עדיין.
גם אני פה התעצבנתי על "חוצפה" של אנשים מסוימים....אבל בסופו של דבר זה פורום.

אתה יודע כמה אני מעריך אותך בתור ספורטאי ובן אדם.

הדיון פה לא על מה שאנשים אוהבים או לא אוהבים, אלא על אם נחוץ סייקל למטרות כאלו.

הגישה שלי תמיד הייתה (ותמיד תשאר) לגבי חומרים היא שאם אתה לא מקצוען בתחום (לעילגים - אחד שמתפרנס מהתחום שבו הוא עוסק) אז אין שום סיבה שבעולם להזריק. מטרות אסטטיות אפשר להשיג גם בלי להכניס כימיה.
לא שאני בעד הזרקת סטרואידים,אבל לא חשבת שכדי להפוך למקצוען חייבם להזריק והרבה...

לא שאני בעד הזרקת סטרואידים,אבל לא חשבת שכדי להפוך למקצוען חייבם להזריק והרבה...
ממש לא. מקצוען זו הגדרה. אני ממחר יכול להחליט שאני טניסאי מקצוען, אני אהיה כושל אבל מקצוען.
לצורך העניין אם אני ארצה לשפר את עצמי בתור טניסאי מקצוען אני יכול להחליט להזריק.

ממש לא. מקצוען זו הגדרה. אני ממחר יכול להחליט שאני טניסאי מקצוען, אני אהיה כושל אבל מקצוען עד שאני אשתפר.
כמו שלבד הגדרת מקצוען הוא זה שמתפרנס מהמקצוע.להחליט שאתה טניסאי אתה יכול אבל להיתפרנס מזה כנראה לא תצליח.

אתה צודק, אבל קשה לי להאמין שאני טועה אם הוא לא מבצע סקוואטים או דדליפט.

גם לי קשה להאמין....אבל אתה לא יכול לדעת.
אני דרך אגב הגעתי באימוני רגליים רגילים...של פעם בשבוע לרגליים לא רעות בכלל.
עדיין עשיתי סקוואט ודדליפט...אולי גם הוא עושה...
רק להרגיע אותך...
אני כבר לא מתאמן רגליים...אני פשוט עושה סקוואט 3 פעמים בשבוע כבר שבועיים...וגאד דאמ עליתי עוד 2 קילו - נקי!!!!!!!!

ממש לא. מקצוען זו הגדרה. אני ממחר יכול להחליט שאני טניסאי מקצוען, אני אהיה כושל אבל מקצוען.
לצורך העניין אם אני ארצה לשפר את עצמי בתור טניסאי מקצוען אני יכול להחליט להזריק.

מקצוען זה בן אדם שזאת הפרנסה שלו .

כמו שלבד הגדרת מקצוען הוא זה שמתפרנס מהמקצוע.להחליט שאתה טניסאי אתה יכול אבל להיתפרנס מזה כנראה לא תצליח.
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר.
ברגע שהחלטת שאתה מתפרנס מטניס אתה מקצוען. אתה יכול להיות טניסאי מקצועי, אתה יכול להיות מאמן טניס מקצועי, ואתה יכול להיות משפץ מגרשים מקצועי.

הגעתי למסקנה כזאת מכמות הנגטיב המופנה אישית אליי ולכמה בחורים שמטרתם היא שונה מצבא ריפטו. תקן אותי עם אני טועה

אני חושב שיש כאן בהחלט ענין של לא לכבד בודיבילדרים.
ולהציג אותם כיצורים מעוותים....אני לא מסכים איתה כמובן.

צריך פשוט להוכיח באינדוקציה שלמה שבודיבילדר כן יודע להתאמן כמו שצריך...ואפילו לעשות סקוואט מלא 3 פעמים בשבוע.

לא הבנתי מה אתה מנסה לומר.
ברגע שהחלטת שאתה מתפרנס מטניס אתה מקצוען. אתה יכול להיות טניסאי מקצועי, אתה יכול להיות מאמן טניס מקצועי, ואתה יכול להיות משפץ מגרשים מקצועי.
מה שאני מנסה לומר כדי להגיע לרמה שפיתוח גוף לדוגמא תיהיה הפרנסה שלך לפני כן אתה צריך להזריק והרבה.אתה לא יכול להגיע לרמה הזאות מבלי לזריק ורק אז שהגעת לזה להתחיל להזריק.
כמו שדאוס רשם מקצוען זה מי שמתפרנס מהמקצוע שלו -טבעי אתה לא תוכל להגיע לרמה של להיתפרנס מפיתוח גוף.

מה שאני מנסה לומר כדי להגיע לרמה שפיתוח גוף לדוגמא תיהיה הפרנסה שלך לפני כן אתה צריך להזריק והרבה.אתה לא יכול להגיע לרמה הזאות מבלי לזריק ורק אז שהגעת לזה להתחיל להזריק.
כמו שדאוס רשם מקצוען זה מי שמתפרנס מהמקצוע שלו -טבעי אתה לא תוכל להגיע לרמה של להיתפרנס מפיתוח גוף.

אתה לא חייב לזכות ב PRO CARD כדי להרוויח מפיתוח גוף..
אם אתה עוסק באימונים אישיים ואתה רוצה יותר לקוחות == יותר כסף...תואר במר ישראל + מראה של פריק מאוווד יעזור (אם אתה משווק את עצמך נכון).

זה לא משנה אם אתה כן מצליח או לא מצליח להתפרנס. אתה החלטת שזו הפרנסה שלך ואז אתה מתחיל להזריק כדי שאיגוד מסויים יחליט שהוא מכיר בך כמקצוען.

אתה לא חייב לזכות ב PRO CARD כדי להרוויח מפיתוח גוף..
אם אתה עוסק באימונים אישיים ואתה רוצה יותר לקוחות == יותר כסף...תואר במר ישראל + מראה של פריק מאוווד יעזור (אם אתה משווק את עצמך נכון).
לא דיברתי על פרו קארד.מקצוע שהוא מפתח גוף ומקצוע שהוא מאמן אישי זה מקצועות שונים.
כמו שאמרת צריך ליהות מר ישראל לפחות כדי שיהו לך ספונסרים שיממנו אותך,ובישביל להגיע לזה אתה צריך להזריק.כך שזה לא נכון להגיד שרק שמקצוען יכול להזריק .

זה לא משנה אם אתה כן מצליח או לא מצליח להתפרנס. אתה החלטת שזו הפרנסה שלך ואז אתה מתחיל להזריק כדי שאיגוד מסויים יחליט שהוא מכיר בך כמקצוען.
אתה לא יכול להחליט שזו הפרנסה שלך ואז הפכת למקצוען.אתה חייב להרוויח מזה כסף ולהיתפרנס מזה אחרת זה רק תחביב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית