עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגדול הם לא טוענים לבעייתיות מסוימות בחלב, גם בעניין האסטרוגן זה לא משהו מוכן מחקרית בצורה ישירה
צודק שלא באופן ישיר, אבל כמות התהיות מסביב לנושא הזה מאוד מחשיד ולדעתי לא שווה את הסיכוןבגדול הם לא טוענים לבעייתיות מסוימות בחלב, גם בעניין האסטרוגן זה לא משהו מוכן מחקרית בצורה ישירה
נכון שהמצב לא לחלוטין אידאלי, אבל התחליף, חלב סויה, בוודאות מעלה אסטרוגן, אז תחשוב מה עדיףצודק שלא באופן ישיר, אבל כמות התהיות מסביב לנושא הזה מאוד מחשיד ולדעתי לא שווה את הסיכון
אז זהו שלדעתי התחליף לחלב אמור להיות מקור חלבון אחר, איזה עדיפות יש לחלב על דגים,סינטה או עוף?נכון שהמצב לא לחלוטין אידאלי, אבל התחליף, חלב סויה, בוודאות מעלה אסטרוגן, אז תחשוב מה עדיף
מסכים שעדיף בשר, אבל אני דיברתי במקרה ואתה כן רוצה לצרוך חלב.אז זהו שלדעתי התחליף לחלב אמור להיות מקור חלבון אחר, איזה עדיפות יש לחלב על דגים,סינטה או עוף?
לי הגיעה ב3 שבועות וקצתבלי קשר לאשכול יותר קשור לאשכול השני (שבו אני אעדכן כנראה עוד יומיים טכניקה) אתה יודע במקרה תוך כמה זמן החגרוה אמורה להגיעה?