עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי מציע בוודאות להמנע בתרגילים ידיים עם תנועות מעל לגובה כתף במיוחד עם אלמנטים לא יציבים(דאמבלים) עד שתנוח מספיק ו/או שתאובחןאתה חייל?
בכל מקרה היום עשיתי חזה יד אחורית הדבר היחיד שבו זה כאב (אז לא עשיתי) זה בנצ' שיפוע חיובי בדאמבלים
בבנצ' רגיל פרפר עם כבלים ומקבילים לא כאב
היום אני עושה כתפיים אז העדכן אחר כךנשמע שמצבך משתפר , אם כואב רק בשיפוע חיובי זה סימן מעודד יחסית , לא חושב שיש מה להמנע משום תנועה שלא מכאיבה לך, לא בהכרח עדיפות למוטות כי אז פשוט תעביר עומס לצד השני.
שוב מה שאני ממליץ זה במידה והכאבים מטרידים אותך רצוי להבדק או לחזור לעומסים בצורה הדרגתית אם הכאב עבר
זאת סתם הייתה אנקדוטה ..
בכל מקרה קח את העצה של @AQUANGEL
תנוח עם זה שבוע/שבועיים ותראה מה קורה עם הכאב..
הייתי מציע בוודאות להמנע בתרגילים ידיים עם תנועות מעל לגובה כתף במיוחד עם אלמנטים לא יציבים(דאמבלים) עד שתנוח מספיק ו/או שתאובחן
נשמע שמצבך משתפר , אם כואב רק בשיפוע חיובי זה סימן מעודד יחסית , לא חושב שיש מה להמנע משום תנועה שלא מכאיבה לך, לא בהכרח עדיפות למוטות כי אז פשוט תעביר עומס לצד השני.
שוב מה שאני ממליץ זה במידה והכאבים מטרידים אותך רצוי להבדק או לחזור לעומסים בצורה הדרגתית אם הכאב עבר