הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
בעקבות פול אובר שלא עשיתי טוב (אתמול) יש לי כרגע כאבים בכתף בפעולות מוסיימות
באזור הזה בערך
%D7%9B%D7%90%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9B%D7%AA%D7%A3-%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%99%D7%AA.jpg

מה לעשות לא להתאמן בכלל להמשיך כל עוד לא כואב יש משחה כלשהי שיכולה לעזור
עשיתי את הבדיקה הזו ודקה 3:35 זה באמת מאוד כאב לי

אתה חייל?

בכל מקרה היום עשיתי חזה יד אחורית הדבר היחיד שבו זה כאב (אז לא עשיתי) זה בנצ' שיפוע חיובי בדאמבלים
בבנצ' רגיל פרפר עם כבלים ומקבילים לא כאב
הייתי מציע בוודאות להמנע בתרגילים ידיים עם תנועות מעל לגובה כתף במיוחד עם אלמנטים לא יציבים(דאמבלים) עד שתנוח מספיק ו/או שתאובחן

נשמע שמצבך משתפר , אם כואב רק בשיפוע חיובי זה סימן מעודד יחסית , לא חושב שיש מה להמנע משום תנועה שלא מכאיבה לך, לא בהכרח עדיפות למוטות כי אז פשוט תעביר עומס לצד השני.
שוב מה שאני ממליץ זה במידה והכאבים מטרידים אותך רצוי להבדק או לחזור לעומסים בצורה הדרגתית אם הכאב עבר

• פותח/ת השרשור
נשמע שמצבך משתפר , אם כואב רק בשיפוע חיובי זה סימן מעודד יחסית , לא חושב שיש מה להמנע משום תנועה שלא מכאיבה לך, לא בהכרח עדיפות למוטות כי אז פשוט תעביר עומס לצד השני.
שוב מה שאני ממליץ זה במידה והכאבים מטרידים אותך רצוי להבדק או לחזור לעומסים בצורה הדרגתית אם הכאב עבר
היום אני עושה כתפיים אז העדכן אחר כך
זאת סתם הייתה אנקדוטה ..

בכל מקרה קח את העצה של @AQUANGEL
תנוח עם זה שבוע/שבועיים ותראה מה קורה עם הכאב..

הייתי מציע בוודאות להמנע בתרגילים ידיים עם תנועות מעל לגובה כתף במיוחד עם אלמנטים לא יציבים(דאמבלים) עד שתנוח מספיק ו/או שתאובחן

היום עשיתי אימון כתפיים לא היו בכלל כאבים

לשאול אם אתה עושה חימום לכתפיים כמו שצריך ישמע דפוק מצידי?
לי יש כאבים בכתף כבר חצי שנה ואולי יותר בגלל שטות כזו, כנראה שאצלי זו דלקת

@smootskin חימום לכתפיים הוא הכנה מקדימה של התרגיל כפי שאמורים לעשות בכל תחילת אימון
ביצוע אותו התרגיל במשקל קל לפני תחילת הסטים.
ביצוע תרגילים נוספים המיועדים לשרירי השרוול העוטף או כל מיני מתיחות למינהם מיותר אלא לאחר בדיקה והנחיה מדויקת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית