הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אתגר המתח! כמה חזרות אתן עושות בתרגיל המתח? סרטונים בבקשה!

Lior Baron

משתמש מתחיל
216
423
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,660
216
423
חשבתן שמתח זה תרגיל לגברים בלבד?
בבית ספר במבחן הבגרות ב2007 שעשיתי , נשארתי כ4 שניות בלבד במבחן הסטטי על המתח.
זה היה מבאס ואמרתי למורה שלי "חכי טניה, אני עוד אעשה חזרות במתח לא סתם סטטי מעפן".
המטרה שלי באתגר הזה, שכל אחת מכן תעלה סרטון של לפחות חזרה אחת שהיא מרימה את משקל גופה על המתח.
😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊

😲

זה משנה איזה סוג מתח? (כלומר בסופינציה או רגיל?)

• פותח/ת השרשור
זה משנה איזה סוג מתח? (כלומר בסופינציה או רגיל?)
בכלל לא כל אחת ומה שנוח לה!
אני עושה במיד פוסישן כי זה הכי נוח לי כל אחת עושה מה שנוח לה ולמבנה גוף שלה =)

לא בטוח שיצא מזה סרטון אבל @מרטין עושה כמה וכמה חזרות, אאל"ט אפילו עם תוספת משקל.

• פותח/ת השרשור
@מרטין
נווווווווו 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

טוב, את האמת שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום 😃

לפני חצי שנה בערך הצבתי לעצמי מטרה- אני רוצה להצליח למשוך את משקל הגוף שלי למעלה במתח! מאז כיוונתי את האימונים שלי לשם- משיכות כבדות בפולי, חתירות למיניהן, חזרות שליליות במתח, עלייה בעזרת גומיה/ גרביטון וכו'.
בכל פעם שניסיתי לעלות לבד, לא הצלחתי. כמעט והתייאשתי וחשבתי לוותר.

עד ש.... השבוע זה קרה! ראיתי מישהי בחדר כושר עושה 3 סטים ואמרתי לה "איך את מצליחה? אני מתאמנת על זה כבר המון זמן וזה לא עובד לי". אחרי שהיא הלכה פשוט עליתי על המתח, משכתי חזק למעלה ו... הצלחתי!!! עליית המתח הראשונה שלי! הרגשת סיפוק שלא יכולתי לתאר... הסבלנות משתלמת. מכאן המטרות הבאות הן להצליח כמה חזרות רצופות ובהמשך גם באחיזה רחבה.

והנה הסרטון 😃

• פותח/ת השרשור

טוב אז האמת שעשיתי 10 חזרות אבל התחילו לצלם לי רק בחזרה השנייה (תמיד יש לי בעיות בצילום 👎)

תותחית קטנה!!!!!!!!!!! :161bd:נתת בראש
טוב, את האמת שזו ההודעה הראשונה שלי בפורום 😃

לפני חצי שנה בערך הצבתי לעצמי מטרה- אני רוצה להצליח למשוך את משקל הגוף שלי למעלה במתח! מאז כיוונתי את האימונים שלי לשם- משיכות כבדות בפולי, חתירות למיניהן, חזרות שליליות במתח, עלייה בעזרת גומיה/ גרביטון וכו'.
בכל פעם שניסיתי לעלות לבד, לא הצלחתי. כמעט והתייאשתי וחשבתי לוותר.

עד ש.... השבוע זה קרה! ראיתי מישהי בחדר כושר עושה 3 סטים ואמרתי לה "איך את מצליחה? אני מתאמנת על זה כבר המון זמן וזה לא עובד לי". אחרי שהיא הלכה פשוט עליתי על המתח, משכתי חזק למעלה ו... הצלחתי!!! עליית המתח הראשונה שלי! הרגשת סיפוק שלא יכולתי לתאר... הסבלנות משתלמת. מכאן המטרות הבאות הן להצליח כמה חזרות רצופות ובהמשך גם באחיזה רחבה.

והנה הסרטון 😃

וואו כל הכבוד את חזקה מאוד!! אני זוכרת את העליית מתח הראשונה שלי.
האמת שהחלק הכי קשה שהיה לי זה באמת העליה הראשונה.
לאט לאט עם תכנית אימונים טובה ועם ביטחון את תתקדמי, אנחנו מחכים לעידכונים!
נהניתי לקרוא מה שכתבת אגב.
👑👑👑👑

תותחית קטנה!!!!!!!!!!! :161bd:נתת בראש

וואו כל הכבוד את חזקה מאוד!! אני זוכרת את העליית מתח הראשונה שלי.
האמת שהחלק הכי קשה שהיה לי זה באמת העליה הראשונה.
לאט לאט עם תכנית אימונים טובה ועם ביטחון את תתקדמי, אנחנו מחכים לעידכונים!
נהניתי לקרוא מה שכתבת אגב.
👑👑👑👑

תודה רבה! מבטיחה לעדכן 😃 והפורום הזה הוא כלי מעולה לעדכונים, מוטיבציה וטיפים אז תודה.😁

היי!
שנים לא כתבתי כאן, כיף לחזור 🤩🤣
הצלחתי 8 מתח שזה נחמד (בדרך כלל מפסיקה בחזרה ה6 כי זה תרגיל שאני לא סובלת חח), מקווה להגיע ל10 בקרוב.
כולכן תותחיות!🙌

סרטון שצילמתי לפני חודש 😃
כשראיתי אותו התבאסתי שאני לא מיישרת מספיק זרועות, אז זה עוד פרוייקט (צרות של עשירים, כי לפני שנתיים חלמתי רק לעשות אחד:crazy:)

• פותח/ת השרשור
היי!
שנים לא כתבתי כאן, כיף לחזור 🤩🤣
הצלחתי 8 מתח שזה נחמד (בדרך כלל מפסיקה בחזרה ה6 כי זה תרגיל שאני לא סובלת חח), מקווה להגיע ל10 בקרוב.
כולכן תותחיות!🙌

הייי מורן איזה כיף שאת פה.
אני שמחה שחזרת ומקווה לראות עוד סרטונים שלך בהמשך.
כל הכבוד הסט ממש יפה!!
אגב שנים התחננתי לאבא שלי שיעשה לי מתקן למתח בגינה והכי רחוק שהוא הגיע זה עד היום זה להביא איזה מוט כזה שצריך לרתח חח.
סרטון שצילמתי לפני חודש 😃
כשראיתי אותו התבאסתי שאני לא מיישרת מספיק זרועות, אז זה עוד פרוייקט (צרות של עשירים, כי לפני שנתיים חלמתי רק לעשות אחד:crazy:)

הייייי כל הכבוד קודם כל!!😇😇😇🙌🙌
אחלה של מתח!!!.
שמת לב למרפקים ויש לי עוד הערנות שאולי תעזור לך. בחלק מהחזרות נראה שאת מתרחקת מהקו שבו את עובדת מה שאומר שאת מגדילה את המומנט ומוציאה אנרגיה מיותרת.
לדעתי אם תשני את הפרטים הללו תוכלי להגיע בקלות ליעדים שלך.
אם לא הבנת את כוונתי תכתבי לי בפרטי.

אשמח לטיפים 😃 תודה!
ממש כיף לי לראות שאני לא המשוגעת היחידה שרק חלמה תמיד לעשות מתח 😇 והסטים שלכן ממש טובים!!!

אני זוכרת בתקופה של שנה שעברה שהצלחתי מתח עם 5 קג עליי ל7 חזרות סה"כ

אז מתח זה בהחלט לא תרגיל של גברים, ואל תוותרו על עצמכן(כמו שאני ויתרתי) כי אתן תותחיות אחת אחת ♥

• פותח/ת השרשור
אני זוכרת בתקופה של שנה שעברה שהצלחתי מתח עם 5 קג עליי ל7 חזרות סה"כ

אז מתח זה בהחלט לא תרגיל של גברים, ואל תוותרו על עצמכן(כמו שאני ויתרתי) כי אתן תותחיות אחת אחת ♥

את עדיין עושה מתח? 😃

Back
למעלה תחתית