הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר הצעה למנהל הפורום ומנהלי האתר בנוגע לקבוצת פווארליפטינג בפייסבוק

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
לאחרונה התגלה לי שאני לא היחיד שהועף מקבוצת הפווארליפטינג הישראלית בפייסבוק, וחבר שלח לי תמונות של מה קורה בקבוצה הקיימת היום (אצרף את התמונות בסוף הפוסט).
כל מקרה לגופו, אך גם אני וגם אחרים שנמצאים פה בפורום ניסינו להתווכח בצורה כזאת או אחרת עם מנהלי הקבוצה (שמתיימרת להיות קבוצה של פווארליפטינג ולא קבוצה לקידום מכון כזה או אחר)
חשבתי, למה פורום LBS שכבר יש לו קבוצה בפייסבוק לא פותח קבוצה רשמית תחת מנהל אובייקטיבי שלא קשור לשום מכון או לשום איגוד ומטרתו לקדם את הפווארליפטינג בארץ ואת אימוני הכוח (שהחלו פה). לדעתי זה יהיה צעד מאוד גדול לפורום ולענף.
מי שמוכן לקחת יוזמה, אני מבטיח להיות חבר פעיל ולעזור כמה שאוכל לקדם את העניין בפייסבוק, אני יודע שיש לזה ביקוש גדול שהרבה חבר׳ה שהיו מתחרים (וכותבים פה בפורום) פעם ושהתחילו את ה׳מהפכה׳ הזאת עדיין אוהבים את הענף ויסכימו לתרום שם מניסיונם והשכלתם בתחום, מה שלא ייקרה בקבוצה הנוכחית וחבל...

אז @TheTzadik מה אתה חושב?
@White Walker בתור מנהל האתר אולי כדאי להריץ כזאת יוזמה?

זה מה שקורה היום בקבוצה הנוכחית (דוגמא אחת מיני רבים)
(מנהלים אתם מוזמנים למחוק שמות ופנים, אני מעלה מהפלאפון אז אין לי איך לערוך את זה)

קבצים מצורפים

• IMG_3963.PNG
    IMG_3963.PNG
    KB 100.9 · צפיות: 535
  • IMG_3964.PNG
    IMG_3964.PNG
    KB 120.6 · צפיות: 520
  • IMG_3965.PNG
    IMG_3965.PNG
    KB 128.3 · צפיות: 521
  • IMG_3966.PNG
    IMG_3966.PNG
    KB 121.2 · צפיות: 545
  • IMG_3967.PNG
    IMG_3967.PNG
    KB 99.2 · צפיות: 566
  • IMG_3968.PNG
    IMG_3968.PNG
    KB 98.7 · צפיות: 549
  • IMG_3969.PNG
    IMG_3969.PNG
    KB 102.4 · צפיות: 548
  • IMG_3970.PNG
    IMG_3970.PNG
    KB 105.9 · צפיות: 510
  • IMG_3971.PNG
    IMG_3971.PNG
    KB 121.2 · צפיות: 533
  • IMG_3972.PNG
    IMG_3972.PNG
    KB 124.5 · צפיות: 522
  • IMG_3974.PNG
    IMG_3974.PNG
    KB 107.6 · צפיות: 546
  • IMG_3975.PNG
    IMG_3975.PNG
    KB 81.4 · צפיות: 510
  • IMG_3980.PNG
    IMG_3980.PNG
    KB 208.6 · צפיות: 381
  • פותח/ת השרשור
בוא תראה לי תגובה אחת שאני מגבה את הטכניקה של הברכיים הקורסות או את הטכניקה של הדדליפט של הילדה.. אתה לא יכול כי זה לא קיים ויתרה מכך, איך שראיתי את הסרטון ישר שלחתי הודעה פרטית ליעל ודיברתי איתה על חשיבות הטכניקה בעיניי.
עכשיו בוא תמצא לי תגובה אחת שלי שאומרת שאני חושב שמשקלים גבוהים חשובים יותר מטכניקה.. גם את זה לא תמצא אבל כמובן שהעלת תמונה של תגובה שלי שזכתה לגיחוך למרות שהיית רצינית לחלוטין.. היא זכתה לגיחוך כי גם אני הייתי עושה דדליפט עם גב עגול, הרבה פחות מהבחור בתמונה אבל גב עגול זה גב עגול. אגב, הבחור בתמונה הוא לא מתאמן של אושר אבל איזה כיף זה צייד מכשפות?
אם כבר אתה מפקפק ב"אג'נדה שלי" אז בוא נבהיר כמה דברים.. אושר לא המאמן שלי וככל הנראה אני גם המבקר הכי גדול שלו בוולקאן כי כזה אני, שמשהו מפריע לי אני אומר אותו בצורה הכי גסה וכנה שיש וזאת גם הסיבה שאני מגיב לצייד מכשפות הזה שמתנהל פה נגד הוולקאן..
אתם מתנהלים כנגד אושר ונגד המכון שלו באופן מגמתי למרות שיש הרבה חאפרים בחוץ, גם בתחום הפאוורליפטינג והם כמובן לא זוכים פה לרבע מהתשומת לב שהוולקאן זוכה לו.. אחד ממנהלי ציד המכשפות האלה הזדהה בפניי כ"חבר של אושר" בעבר הלא רחוק, ממממ מעניין מה קרה מאז? ככה זה מאחורי מסך, מאוד קל לנהל צייד מכשפות במסווה של "רצון לפתח את הספורט ולשמור על בריאות מתאמנים" או מה שאתם כבר לא מספרים לעצמכם

תשתה שניה מים, למרות שאתה אוהב קונספירציות יש פה בסה׳כ ביקורת ורעיונות.
וכנראה בגלל שאתה היית בשא׳ש בשנות השיא של הפורום אתה לוקח את זה קשה מידי...
בכל מקרה, דעתך היא דעתך ואני מכבד זאת.

בעזהי"ת

פורום שבו אפשר לדון בחופשיות בפאוורליפטינג כבר נמצא פה. לא רואה טעם לפתוח קבוצת פייסבוק מקבילה - ובמיוחד שמה לעשות, פייסבוק פחות ידידותית למילה הכתובה.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

פורום שבו אפשר לדון בחופשיות בפאוורליפטינג כבר נמצא פה. לא רואה טעם לפתוח קבוצת פייסבוק מקבילה - ובמיוחד שמה לעשות, פייסבוק פחות ידידותית למילה הכתובה.

הרעיון הוא לקדם את הקהילה בכמה פלטפורמות.

בעזהי"ת

הרעיון הוא לקדם את הקהילה בכמה פלטפורמות.

אני רואה את הדברים אחרת. כשמדובר על דיון ענייני, כשמדובר על דיון מקיף - הפורום הזה מאפשר כלים הרבה יותר מגוונים מאשר הפייסבוק. אני מסכים שהפייסבוק מהווה כיכר עיר סואנת - ועל כן רבים בו העוברים והשבים, אבל החסרונות של כיכר העיר הזו נמצאים בצידה, כאמור.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אני רואה את הדברים אחרת. כשמדובר על דיון ענייני, כשמדובר על דיון מקיף - הפורום הזה מאפשר כלים הרבה יותר מגוונים מאשר הפייסבוק. אני מסכים שהפייסבוק מהווה כיכר עיר סואנת - ועל כן רבים בו העוברים והשבים, אבל החסרונות של כיכר העיר הזו נמצאים בצידה, כאמור.

הצעתי את עניין הפייסבוק רק כי כבר לפורום ולאתר יש דף בפייסבוק.

בעזהי"ת

אוסיף ברשותכם את תגובת נשיא הפדרציה:

clQ5CS7SQNiKkoFC-f3QzQ.png

תגובה לגיטימית בעיני. מותר לבן אדם לומר שהוא אינו מעוניין בתיקוני טכניקה. כמובן מנגד גם מותר למרות זאת להגיב באופן ביקורתי - כי הרי ברשות הרבים רשות הדיבור נתונה לכל, ומי שבאמת אינו רוצה בתגובות - יטיב אם לא יפרסם מאומה.

פייר ? זה בין הפוסטים הבודדים שראיתי מהקבוצה הזו, פשוט כי כל הפיד שלי מפוצץ בפוסטים מקרנפים ומהקבוצה של לבס/קילוגרם. מה שכן, אם התגובות האלה קיימות בכל הפוסטים בקבוצה שבהם יש דעות קצת שונות, אז המצב רע, רע מאוד אפילו
כשאתה מעלה סרטון או תמונה או כל דבר אחר (בין אם זה מאמר, סטטוס וכו') אתה חשוף לביקורת, טובה או רע, אבל ביקורת. כי וואלה מה לעשות, לכל בנאדם יש זכות להתבטא ולהעביר ביקורת מבלי לקבל תגובות כמו "תשאירו את הטיפטיפים שלכם (מה?) שלכם למתאמנים שלכם"

תפתחו קבוצה רק כדי לחסוך ממני פוסטים של דבילדרים בקבוצות שונות בפייסבוק ובשביל שיהיה מקום איכותי שיהיה אפשר להעביר בו ביקורת, אני בעד

ברגע שהעלת סרטון אתה חשוף לביקורת אם תרצה או לא.

כנראה שהמטרה שלהם היא לייצר קבוצה שתחזיק אך ורק אנשים מפרגנים ללא ביקורת, כאלה שהולכים אחרי הדרך שלהם בלבד.

בעזהי"ת

ברגע שהעלת סרטון אתה חשוף לביקורת אם תרצה או לא.

כנראה שהמטרה שלהם היא לייצר קבוצה שתחזיק אך ורק אנשים מפרגנים ללא ביקורת, כאלה שהולכים אחרי הדרך שלהם בלבד.

כשאתה מתבונן על הדברים מנקודת מבט שמעוניינת לעודד כמה שיותר להשתתף בתחרויות, בהחלט לגיטימי לתת דגש על מחמאות ולא על ביקורת. ועל כן, מדוע שכל זה יהיה בעייתי בקבוצת הבית של האיגוד לפאוורליפטינג? וכי אין זה מתבקש שהפורום שלה יתנהל על פי האינטרסים הספציפיים שלה?

כאן בפורום הזה, הסיפור שונה.

רעיון ממש טוב לדעתי, זה בטוח יקדם את הקהילה וחסרונות אני לא רואה פה.
יש בפייסבוק יתרונות שאין בפורום, הרבה יותר נוח לפרסם בפייסבוק PRים או סתם מימים מצחיקים, עם זאת הפלטפורמה פחות מתאימה לדיונים אינטנסיביים כמו שאליהו אמר, ובגלל זה הפורום עדיין נשאר והקבוצה בפייסבוק תהיה פשוט הגרסא הקלילה יותר והכיפית של LBS בשביל להעביר זמן בפלאפון, בתור ג'ובניק שגר במרחק שעתיים נסיעה מהבסיס זה יכול לעזור לי להעביר את הזמן ברכבת.

בעזהי"ת

כשאתה מתבונן על הדברים מנקודת מבט שמעוניינת לעודד כמה שיותר להשתתף בתחרויות, בהחלט לגיטימי לתת דגש על מחמאות ולא על ביקורת. ועל כן, מדוע שכל זה יהיה בעייתי בקבוצת הבית של האיגוד לפאוורליפטינג? וכי אין זה מתבקש שהפורום שלה יתנהל על פי האינטרסים הספציפיים שלה?

כאן בפורום הזה, הסיפור שונה.

אני חושב שלעודד זה דבר סופר חשוב, ולא רק בתחום הזה. אך בנוסף אני חושב שגם גדולי הספורטאים הגיעו לאן שהגיעו הרבה בזכות הביקורת והיכולת שלהם לקבל אותה גם אם היא שלילית, ללמוד מטעויות זה דבר שחשוב ונכון לכל תחום. ובכלל ספורטאי אמור לדעת לקבל ביקורת באהבה כדי ללמוד ממנה עוד, אין בעיה להחליט ממי לקבל את הביקורת זה זכותו של כל אדם להחליט ממי הוא מעוניין לקבל אותה, אך חבל להתחמק ממנה לגמרי.

בכל אופן הנקודה שלי היא שחבל לקחת את הביקורת באופן כלכך שלילי, אפשר לראות אותה ממבט אחר ככלי לשיפור הביצועים שלך.

בעזהי"ת

תגובה לגיטימית בעיני. מותר לבן אדם לומר שהוא אינו מעוניין בתיקוני טכניקה. כמובן מנגד גם מותר למרות זאת להגיב באופן ביקורתי - כי הרי ברשות הרבים רשות הדיבור נתונה לכל, ומי שבאמת אינו רוצה בתגובות - יטיב אם לא יפרסם מאומה.
עם זה אני מסכים.
החלק הבעייתי בתגובה הוא: "התכניקה לפעם הראשונה בחיים שלה היא תכניקה מצויינת". זה כבר בעיני פחות לגיטימי, בטח כשזה מגיע מנשיא הפדרציה ואדם שדואג לשים בשם שלו את הקידומת דר (זאת עוד מבלי קשר לשגיאות הכתיב הצורמות, שגם הן, לא מתאימות בעיניי לנשיא של פדרציה ולאדם שמזדהה כד"ר).

בעזהי"ת

אך הוא בפירוש רשם: "התכניקה לפעם הראשונה בחיים שלה היא תכניקה מצויינת". זה כבר בעיני פחות לגיטימי, בטח כשזה מגיע מנשיא הפדרציה ואדם שדואג לשים בשם שלו את הקידומת דר (זאת עוד מבלי קשר לשגיאות הכתיב הצורמות, שגם הן, לא מתאימות בעיניי לנשיא של פדרציה ולאדם שמזדהה כד"ר).

גל אדטו הינו מעיין מדהים של ידע, ללא שום סופרלטיבים מוגזמים.

בעזהי"ת

האם לדעתך הטכניקה שבסרטון היא אכן מצוינת (או אפילו קרובה לכך)?

כשמדובר על ילדה בת 12 שניגשת בתקופה זו לראשונה בחייה לביצוע דדליפט, אהיה מאוד מתון בכתיבת דברי ביקורת. משהו כמו: "כל הכבוד, ומרשים! יש לך הרבה עבודה, אבל אני בטוח שתצליחי".

לא אומר שאין מקרים הדורשים ביקורת מושחזת - כמו בסירטון שיעל העלתה בזמנו ולאחר מכן ביקשה למוחקו, אבל זה לדעתי אינו אחד מהם.

עם זה אני מסכים.
החלק הבעייתי בתגובה הוא: "התכניקה לפעם הראשונה בחיים שלה היא תכניקה מצויינת". זה כבר בעיני פחות לגיטימי, בטח כשזה מגיע מנשיא הפדרציה ואדם שדואג לשים בשם שלו את הקידומת דר (זאת עוד מבלי קשר לשגיאות הכתיב הצורמות, שגם הן, לא מתאימות בעיניי לנשיא של פדרציה ולאדם שמזדהה כד"ר).

הדגש לדעתי צריך להיות עניין הגדרת הטכניקה כתקינה על ידי נשיא פדרציית pl בכירה בישראל. אי אפשר לעבור על זה לסדר היום.

לעניין ה"תארים" לכאורה. בעיני התהדרות בתארים בראש חוצות ועוד בפלטפורמות כמו דף אישי בפייסבוק (לא מדובר בדף מקצועי), היא לא דבר חיובי ואפשר ללמוד מהתנהגות זו דבר או שניים על המתהדר ועל "תאריו". עם זאת שכל אחד יעשה מה שרואה לנכון לעשות.

לגבי שגיאות הכתיב, אף כי זה צורם אני לא חושב שראוי לשפוט על זה אדם. ייתכן ויש לו קושי עם הנושא וזה לא מעיד בשום צורה על שאר יכולותיו.

בעזהי"ת

כשמדובר על ילדה בת 12 שניגשת בתקופה זו לראשונה בחייה לביצוע דדליפט, אהיה מאוד מתון בכתיבת דברי ביקורת. משהו כמו: "כל הכבוד, ומרשים! יש לך הרבה עבודה, אבל אני בטוח שתצליחי".
עם תגובה כזו אני מסכים, והייתי כותב בדיוק את אותו הדבר. אין לי שום תלונה כלפיה, להפך רק הערכה, ותגובה שתכיל גם הערכה לצד ביקורת בונה ומתונה (בעצם יותר סוג של משיכת תשומת לב לעניין הטכניקה היות ומדובר במתאמנת מתחילה לחלוטין שאינה בקיאה בנושא) תהיה נכונה לדעתי.
אך זו ממש לא תגובתו של גל אדטו, בתגובתו הוא ציין שהטכניקה מצוינת, וזה, עם כל הכבוד לידע שלו, פשוט לא נכון.
העניין הנוסף שמפריע לי הוא האגרסיביות, הזלזול והתקיפות בה הוא (ושי יוניסי) מגיב לאותם אנשים שבאמת רק ניסו לעזור ונתנו ביקורת בונה (מתונה) ולגיטימית לחלוטין.
תגובה ראויה מנשיא הפדרציה הייתה תגובה זהה לזו של אשתו. אגב זה עניין שחוזר על עצמו לא מעט בקבוצה, וחבל.
הדגש לדעתי צריך להיות עניין הגדרת הטכניקה כתקינה על ידי נשיא פדרציית pl בכירה בישראל. אי אפשר לעבור על זה לסדר היום.

לעניין ה"תארים" לכאורה. בעיני התהדרות בתארים בראש חוצות ועוד בפלטפורמות כמו דף אישי בפייסבוק (לא מדובר בדף מקצועי), היא לא דבר חיובי ואפשר ללמוד מהתנהגות זו דבר או שניים על המתהדר. עם זאת שכל אחד יעשה מה שרואה לנכון לעשות.

לגבי שגיאות הכתיב, אף כי זה צורם אני לא חושב שראוי לשפוט על זה אדם. ייתכן ויש לו קושי עם הנושא וזה לא מעיד בשום צורה על שאר יכולותיו.
הדגש הוא באמת על עניין הטכניקה וזו גם הייתה תגובתי לאליהו.
לא שפטתי על כך וזה גם לא הנושא העיקרי, רק ציינתי את זה (בסוגריים על מנת להדגיש שזה לא עיקר העניין).

בעזהי"ת

לעניין ה"תארים" לכאורה. בעיני התהדרות בתארים בראש חוצות ועוד בפלטפורמות כמו דף אישי בפייסבוק (לא מדובר בדף מקצועי), היא לא דבר חיובי ואפשר ללמוד מהתנהגות זו דבר או שניים על המתהדר. עם זאת שכל אחד יעשה מה שרואה לנכון לעשות.

א. כתקינה תחת הכוכבית: לפעם הראשונה בחיים.
ב. לגבי התארים, כדברי לעיל. ויתירה מזאת: אני מרגיש כאן השתלחות על לא מאומה.

בעזהי"ת

א. כתקינה תחת הכוכבית: לפעם הראשונה בחיים.
ב. לגבי התארים, כדברי לעיל. ויתירה מזאת: אני מרגיש כאן השתלחות על לא מאומה.

א. תיקון נכון, אכן ראוי להוסיף זאת. בעיני תוספת זו הופכת את דבריו של האיש לחמורים עוד יותר.

ב. הביקורת הסמויה הייתה על ההתהדרות בתארים בראש חוצות ולא על התואר עצמו.
בעיני הרבה יותר מכובד ומכבד להצניע את התארים ולשמור אותם לכשהם רלוונטיים. אני מכיר לא מעט פרופסורים להנדסה מאוניברסיטה בכירה בארץ שאף לא מציינים את התואר שלהם תחת שמם ברשת ה- linkedin שהיא רשת מקצועית גרידא. על אחת כמה וכמה בפייסבוק.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית