הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הצעה למנהל הפורום ומנהלי האתר בנוגע לקבוצת פווארליפטינג בפייסבוק

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
לאחרונה התגלה לי שאני לא היחיד שהועף מקבוצת הפווארליפטינג הישראלית בפייסבוק, וחבר שלח לי תמונות של מה קורה בקבוצה הקיימת היום (אצרף את התמונות בסוף הפוסט).
כל מקרה לגופו, אך גם אני וגם אחרים שנמצאים פה בפורום ניסינו להתווכח בצורה כזאת או אחרת עם מנהלי הקבוצה (שמתיימרת להיות קבוצה של פווארליפטינג ולא קבוצה לקידום מכון כזה או אחר)
חשבתי, למה פורום LBS שכבר יש לו קבוצה בפייסבוק לא פותח קבוצה רשמית תחת מנהל אובייקטיבי שלא קשור לשום מכון או לשום איגוד ומטרתו לקדם את הפווארליפטינג בארץ ואת אימוני הכוח (שהחלו פה). לדעתי זה יהיה צעד מאוד גדול לפורום ולענף.
מי שמוכן לקחת יוזמה, אני מבטיח להיות חבר פעיל ולעזור כמה שאוכל לקדם את העניין בפייסבוק, אני יודע שיש לזה ביקוש גדול שהרבה חבר׳ה שהיו מתחרים (וכותבים פה בפורום) פעם ושהתחילו את ה׳מהפכה׳ הזאת עדיין אוהבים את הענף ויסכימו לתרום שם מניסיונם והשכלתם בתחום, מה שלא ייקרה בקבוצה הנוכחית וחבל...

אז @TheTzadik מה אתה חושב?
@White Walker בתור מנהל האתר אולי כדאי להריץ כזאת יוזמה?

זה מה שקורה היום בקבוצה הנוכחית (דוגמא אחת מיני רבים)
(מנהלים אתם מוזמנים למחוק שמות ופנים, אני מעלה מהפלאפון אז אין לי איך לערוך את זה)

קבצים מצורפים

• IMG_3963.PNG
    IMG_3963.PNG
    KB 100.9 · צפיות: 535
  • IMG_3964.PNG
    IMG_3964.PNG
    KB 120.6 · צפיות: 520
  • IMG_3965.PNG
    IMG_3965.PNG
    KB 128.3 · צפיות: 521
  • IMG_3966.PNG
    IMG_3966.PNG
    KB 121.2 · צפיות: 545
  • IMG_3967.PNG
    IMG_3967.PNG
    KB 99.2 · צפיות: 566
  • IMG_3968.PNG
    IMG_3968.PNG
    KB 98.7 · צפיות: 549
  • IMG_3969.PNG
    IMG_3969.PNG
    KB 102.4 · צפיות: 548
  • IMG_3970.PNG
    IMG_3970.PNG
    KB 105.9 · צפיות: 510
  • IMG_3971.PNG
    IMG_3971.PNG
    KB 121.2 · צפיות: 533
  • IMG_3972.PNG
    IMG_3972.PNG
    KB 124.5 · צפיות: 522
  • IMG_3974.PNG
    IMG_3974.PNG
    KB 107.6 · צפיות: 546
  • IMG_3975.PNG
    IMG_3975.PNG
    KB 81.4 · צפיות: 510
  • IMG_3980.PNG
    IMG_3980.PNG
    KB 208.6 · צפיות: 381
א אני כן מוסמכת כמדריכת חדר כושר + אימון קטינים ב בסך הכל עזרתי לה, הסברתי לה איך נראה סטאפ נכון והיא יודעת מה היא צריכה לתקן באימון הבא. זאת בסהכ פעם שניה שהיא עושה דדליפט, אני בטוחה שאף אחד מכם לא משך בטכניקה מושלמת באימון השני.

יעל, הסמכתך כמאמנת לא תלויה אך ורק בתעודה שתלויה על הקיר אלא על ניסיון של עבודה בשטח עם מגוון סוגי האוכלוסיות, למידה שבתוכה נכללת קריאה והבנה מרמת האנטומיה של גוף האדם עד לרמת הביומכניקה של תרגילים שונים, והכי חשוב- מקצועיות שבראש ראשה עומדת ב-ט-י-ח-ו-ת המתאמן שמולך.
אני יודעת, יש מצב בעצם 99% שתקראי את התגובה שלי ותגידי יאללה עוד פעם זאתי מנסה להטיף לי (כמו בכל פעם שאני משקיעה מהזמן שלי וכותבת לך כי אני רואה שאת בחורה נחושה ואמביציוזית) אבל אני מנסה בכל מקרה את מזלי.
עדיף לילדה בת 12 להתחיל את למידת הדפוס התנועתי באביזרים פשוטים יותר ללמידה כמו קטלבל/ כדור כוח/ או אפילו כל אביזר שהוא שעולה על דמיונך.
לאחר תרגול התנועה במהלך כתקופה ( בהחלט לא אחרי שבוע), להתחיל לבצע תנועה עם מוט ופלטות.
אני אומרת לך את האמת, כאחת שאימנה את מגוון סוגי האוכלוסיות ועבדה בעיקר עם נשים בכל הגילאים ולא פחדה לשים לאף אחת מהן משקל על המוט- ב-ט-י-ח-ו-ת לפני הכל ואחזור על עצמי כל עוד אני חלק מהפורום הזה.
אני גם חייבת לציין פה ולא באופן מזלזל אלא כביקורת ממאמנת למאמנת- איך בחורה שמרימה בדד ליפט ללא סטאפ טוב, גב עגול בצורה שמצמררת בכל הגוף, יכולה לאמן ילדה בת 12 שעד לפני שבוע לא נגעה במוט, דדליפט?
הרבה נקודות למחשבה, מקווה שהפעם משהו ממה שכתבתי יחלחל.
אין פה שום דבר נגד אף אחד וכל מנהל שעובד פה משקיע מזמנו בין עבודות, בין לימודים, בלילות ובמהלך היום כדי שהפורום הזה יהיה בעל תוכן איכותי.

בעזהי"ת

בתחילה ראיתי כיוון מבורך בדיון הזה, אבל משהתפתח והלך נוכחתי שהוא לא הולך אלא לבליל קטטה עכור וחסר תועלת.
ליאור ברון כתבה כאן בתגובה האחרונה דברים חשובים, שראוי לקחתם בתשומת לב - ואני שמח שלאחר הכל הדיון יכול להסתיים בתגובה עניינית ומלומדת.

נועל.

@White Walker בתור מנהל האתר אולי כדאי להריץ כזאת יוזמה?
תודה על ההצעה נדב, בהחלט נחשוב על זה ואם מבחינת אנשים\משאבים נצליח לחשוב על דרך שבה קבוצה שכזאת תתנהל על ידי מיטב האנשים בתחום הכוח בארץ אז אני לא רואה סיבה שלא ללכת על זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית