עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר מאיזו בחינה?זה בסדר לעשות 12 סטים באימון חזה?
אפשר להפנות למקורות, אבל לענות בהטרלה זה לא מכבד את הותק שלך כאן. יש אנשים שבאמת לא יודעים יותר מידיי ומשאלה אחת שבעיני הרבה נראית מפגרת, הוא בסוף לומד הרבה מעבר ומרחיב אופקים.כמובן.. ממליץ לך גם על תוכניות כמו ABCDEFG וכו..
בסדר מאיזו בחינה?
זה כמו לשאול - מה יותר טעים המבורגר או פיצה?
זה סובייקטיבי וזאת לא שאלה שיש עליה תשובה כללית מבלי לדעת עליך או על ההיסטוריית אימונים שלך שום דבר.
אפשר להפנות למקורות, אבל לענות בהטרלה זה לא מכבד את הותק שלך כאן. יש אנשים שבאמת לא יודעים יותר מידיי ומשאלה אחת שבעיני הרבה נראית מפגרת, הוא בסוף לומד הרבה מעבר ומרחיב אופקים.
לא כולם מכירים איך מנוע החיפוש בפורום עובד ולפעמים צריך לתת דחיפה ראשונה.להרחיב אופקים זה להגדיל ראש ולחפש תשובה כי הכי קל להיות עצלן ולבוא עם שאלות כאלה..
תכתוב כאן את התוכנית המלאה, כולל גובה ומ.ג והיסטוריית אימונים והתקדמות בחצי שנה האחרונה.אני עושה תוכנית abcd, יש בה 9 סטים, ואני רוצה להרחיב ל12(אם זה אפשרי).
מקווה שזה עוזר
לא חייב מנוע חיפוש בפורום. יש גוגל גם. לא מבין למה אתם לא עושים שזה יהיה חלק מהחוקים? כותרת לא נכונה זה לא בסדר אבל שכל פעם יציפו את הפורום עם שאלות שסבתא שלי יכולה למצוא תשובה אליהם זה בסדר.לא כולם מכירים איך מנוע החיפוש בפורום עובד ולפעמים צריך לתת דחיפה ראשונה.
אם משתמש מסויים ממשיך עם שאלות כאלה אחכ, מסכים איתך.
תכתוב כאן את התוכנית המלאה, כולל גובה ומ.ג והיסטוריית אימונים והתקדמות בחצי שנה האחרונה.
רק ככה תקבל מענה יותר רציני.
שים לב לאיזה פורום העברתי את השאלה, ותקרא את החוקים של פורום מתחילים בתזונה ואימונים לפי איך שנכתבו לפני 9 שנים כשהפורום קם.לא חייב מנוע חיפוש בפורום. יש גוגל גם. לא מבין למה אתם לא עושים שזה יהיה חלק מהחוקים? כותרת לא נכונה זה לא בסדר אבל שכל פעם יציפו את הפורום עם שאלות שסבתא שלי יכולה למצוא תשובה אליהם זה לא בסדר.
אין לך מה להתעצבן, גם לחפש לפני זה משהו שחייב לעשות ואני לא מוכן לעזור בעצמי לעצלנים.הבנתי לאן העברת אבל יש גבול לשאלות. לדעתי כל העצלנות הזאת שחוגגת בפורום מגוחכת אבל ניחה.. אתה מנהל לא אני. יום טוב
סמוך עלי, אם הייתה באמת מחפש, הייתה מוצא.אני יכול להגיד שעשיתי חיפוש קטן באינטרנט לפני ששאלתי את השאלה.
אני לא מתעצבן ידידי הכל בסדר. פשוט חבל שנותנים לגטימציה לשאלות כאלה בזמן שהכל מוגש להם במגש כסף. אם זה בסדר מבחינתך לענות 100 פעם על אותן שאלות שיבושם לך.אין לך מה להתעצבן, גם לחפש לפני זה משהו שחייב לעשות ואני לא מוכן לעזור בעצמי לעצלנים.
מקווה שתיקח לתשומת ליבך את ההערה שלי, לא אמרתי את זה בשביל להתנשא.
סמוך עלי, אם הייתה באמת מחפש, הייתה מוצא.
אני לא מתעצבן ידידי הכל בסדר. פשוט חבל שנותנים לגטימציה לשאלות כאלה בזמן שהכל מוגש להם במגש כסף. אם זה בסדר מבחינתך לענות 100 פעם על אותן שאלות שיבושם לך.
בשביל מה לשלוח אותו לכתוב פה את תוכנית הABCD שלו? בזמן הזה הוא יכול לסגור אימון FBW נהדר וזה גם ככה לא מעניין אף אחד איך התוכנית שלו נראית במתכונת הזו אפשר לזרוק אותה לפח.תכתוב כאן את התוכנית המלאה, כולל גובה ומ.ג והיסטוריית אימונים והתקדמות בחצי שנה האחרונה.
רק ככה תקבל מענה יותר רציני.
והוא באמת לא ענה לךאף אחד לא הכריח אותך לענות...
זה בסדר לעשות 12 סטים באימון חזה?
גם ככה לא מעניין ואפשר לזרוק לפח זה לא משהו שאני בדרך כלל אומר על משהו שעדיין לא ראיתי.בשביל מה לשלוח אותו לכתוב פה את תוכנית הABCD שלו?
גם ככה לא מעניין ואפשר לזרוק לפח זה לא משהו שאני בדרך כלל אומר על משהו שעדיין לא ראיתי.
אבל אני הצעתי כאן את העזרה, אז למה אתה מבטל את מה שביקשתי בזלזול נוראי כזה?