הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטים באימון חזה

• פותח/ת השרשור Iu007i
  • פורסם בתאריך

Iu007i

משתמש מתחיל
100
2
נק' מוניטין:
2
100
2
זה בסדר לעשות 12 סטים באימון חזה?

כמובן.. ממליץ לך גם על תוכניות כמו ABCDEFG וכו..

• פותח/ת השרשור
עכשיו רציני...

בסדר מאיזו בחינה?
זה כמו לשאול - מה יותר טעים המבורגר או פיצה?
זה סובייקטיבי וזאת לא שאלה שיש עליה תשובה כללית מבלי לדעת עליך או על ההיסטוריית אימונים שלך שום דבר.

כמובן.. ממליץ לך גם על תוכניות כמו ABCDEFG וכו..
אפשר להפנות למקורות, אבל לענות בהטרלה זה לא מכבד את הותק שלך כאן. יש אנשים שבאמת לא יודעים יותר מידיי ומשאלה אחת שבעיני הרבה נראית מפגרת, הוא בסוף לומד הרבה מעבר ומרחיב אופקים.

להרחיב אופקים זה להגדיל ראש ולחפש קודם כל תשובות לבד במיוחד לשאלות כאלה.. הכי קל להיות עצלן

• פותח/ת השרשור
בסדר מאיזו בחינה?
זה כמו לשאול - מה יותר טעים המבורגר או פיצה?
זה סובייקטיבי וזאת לא שאלה שיש עליה תשובה כללית מבלי לדעת עליך או על ההיסטוריית אימונים שלך שום דבר.

אפשר להפנות למקורות, אבל לענות בהטרלה זה לא מכבד את הותק שלך כאן. יש אנשים שבאמת לא יודעים יותר מידיי ומשאלה אחת שבעיני הרבה נראית מפגרת, הוא בסוף לומד הרבה מעבר ומרחיב אופקים.

אני עושה תוכנית abcd, יש בה 9 סטים, ואני רוצה להרחיב ל12(אם זה אפשרי).
מקווה שזה עוזר

להרחיב אופקים זה להגדיל ראש ולחפש תשובה כי הכי קל להיות עצלן ולבוא עם שאלות כאלה..
לא כולם מכירים איך מנוע החיפוש בפורום עובד ולפעמים צריך לתת דחיפה ראשונה.
אם משתמש מסויים ממשיך עם שאלות כאלה אחכ, מסכים איתך.

אני עושה תוכנית abcd, יש בה 9 סטים, ואני רוצה להרחיב ל12(אם זה אפשרי).
מקווה שזה עוזר
תכתוב כאן את התוכנית המלאה, כולל גובה ומ.ג והיסטוריית אימונים והתקדמות בחצי שנה האחרונה.
רק ככה תקבל מענה יותר רציני.

לא כולם מכירים איך מנוע החיפוש בפורום עובד ולפעמים צריך לתת דחיפה ראשונה.
אם משתמש מסויים ממשיך עם שאלות כאלה אחכ, מסכים איתך.
לא חייב מנוע חיפוש בפורום. יש גוגל גם. לא מבין למה אתם לא עושים שזה יהיה חלק מהחוקים? כותרת לא נכונה זה לא בסדר אבל שכל פעם יציפו את הפורום עם שאלות שסבתא שלי יכולה למצוא תשובה אליהם זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
תכתוב כאן את התוכנית המלאה, כולל גובה ומ.ג והיסטוריית אימונים והתקדמות בחצי שנה האחרונה.

משקל: 79.2 ק"ג
גיל;14.4
גובה:185
מתאמן בערך 9 חודשים, חודש fbw, חצי שנה ab וחודשיים abcd.

לא חייב מנוע חיפוש בפורום. יש גוגל גם. לא מבין למה אתם לא עושים שזה יהיה חלק מהחוקים? כותרת לא נכונה זה לא בסדר אבל שכל פעם יציפו את הפורום עם שאלות שסבתא שלי יכולה למצוא תשובה אליהם זה לא בסדר.
שים לב לאיזה פורום העברתי את השאלה, ותקרא את החוקים של פורום מתחילים בתזונה ואימונים לפי איך שנכתבו לפני 9 שנים כשהפורום קם.

הבנתי לאן העברת אבל יש גבול לשאלות. לדעתי כל העצלנות הזאת שחוגגת בפורום מגוחכת אבל ניחה.. אתה מנהל לא אני. יום טוב

הבנתי לאן העברת אבל יש גבול לשאלות. לדעתי כל העצלנות הזאת שחוגגת בפורום מגוחכת אבל ניחה.. אתה מנהל לא אני. יום טוב
אין לך מה להתעצבן, גם לחפש לפני זה משהו שחייב לעשות ואני לא מוכן לעזור בעצמי לעצלנים.
מקווה שתיקח לתשומת ליבך את ההערה שלי, לא אמרתי את זה בשביל להתנשא.

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד שעשיתי חיפוש קטן באינטרנט לפני ששאלתי את השאלה.

אני יכול להגיד שעשיתי חיפוש קטן באינטרנט לפני ששאלתי את השאלה.
סמוך עלי, אם הייתה באמת מחפש, הייתה מוצא.
אין לך מה להתעצבן, גם לחפש לפני זה משהו שחייב לעשות ואני לא מוכן לעזור בעצמי לעצלנים.
מקווה שתיקח לתשומת ליבך את ההערה שלי, לא אמרתי את זה בשביל להתנשא.
אני לא מתעצבן ידידי הכל בסדר. פשוט חבל שנותנים לגטימציה לשאלות כאלה בזמן שהכל מוגש להם במגש כסף. אם זה בסדר מבחינתך לענות 100 פעם על אותן שאלות שיבושם לך.

• פותח/ת השרשור
סמוך עלי, אם הייתה באמת מחפש, הייתה מוצא.

אני לא מתעצבן ידידי הכל בסדר. פשוט חבל שנותנים לגטימציה לשאלות כאלה בזמן שהכל מוגש להם במגש כסף. אם זה בסדר מבחינתך לענות 100 פעם על אותן שאלות שיבושם לך.

אף אחד לא הכריח אותך לענות...

בשביל מה לשלוח אותו לכתוב פה את תוכנית הABCD שלו? בזמן הזה הוא יכול לסגור אימון FBW נהדר וזה גם ככה לא מעניין אף אחד איך התוכנית שלו נראית במתכונת הזו אפשר לזרוק אותה לפח.
אף אחד לא הכריח אותך לענות...
והוא באמת לא ענה לך

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. כל אחד צריך לעבוד בנפח שמתאים לו ואף אחד לא יכול לדעת בלי נתונים בכלל אם הנפח הזה מתאים לך.
וזה תלוי כמובן בגנטיקה ובוותק אימונים שלך בין היתר..

בשביל מה לשלוח אותו לכתוב פה את תוכנית הABCD שלו?
גם ככה לא מעניין ואפשר לזרוק לפח זה לא משהו שאני בדרך כלל אומר על משהו שעדיין לא ראיתי.
אבל אני הצעתי כאן את העזרה, אז למה אתה מבטל את מה שביקשתי בזלזול נוראי כזה?

גם ככה לא מעניין ואפשר לזרוק לפח זה לא משהו שאני בדרך כלל אומר על משהו שעדיין לא ראיתי.
אבל אני הצעתי כאן את העזרה, אז למה אתה מבטל את מה שביקשתי בזלזול נוראי כזה?

הוא ממש לא מזלזל בך, אתה לוקח יותר מידי ללב. הוא בסך הכל התכוון שמן הסתם אם הוא שואל שאלה כזאת אז רוב הסיכויים שהתוכנית בהתאם אז למה מהתחלה לפרסם משהו שבכל מקרה נגיד לו שלא בסדר?!

Back
למעלה תחתית