הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בתוכנית אימונים שלי

• פותח/ת השרשור BONI147
  • פורסם בתאריך

BONI147

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
מספר אימונים: 3 בשבוע ראשון, שלישי, חמישי

נתונים:
גובה: 172
משקל: 57

מטרה: עלייה במסה

התוכנית:

רגליים:
סקוואט 3X8

חזה:
לחיצת חזה בבנץ' 3X8
פרפר בשיפוע חיובי 2x10

גב:
מתח 3X5 ( זה מה שאני מצליח )

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה 2X8

יד אחורית:
פשיטה בכבל 1X10

יד קידמית:
כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט 1X12

בטן:
כפיפות בטן 2X12

עכשיו הנה השאלות:
* יש לי בעיה במתח, סט ראשון אני יכול לעשות 5 וסט שני בקושי 2, לאיזה תרגיל אני יכול להחליף אותו?
* בכתפיים אני רוצה לעשות לחיצת כפתיים עם מוט בעמידה ולא נראה לי שהמאמן ירצה ללמד אותי, איפה יש סרטונים שאני ללמוד מהם?
* ביד אחורית אני שוקל להחליף תרגיל, לאיזה תרגיל אני יחליף? וסט אחד זה יספיק?
* ביד קדמית מה יותר טוב? עם מוט או עם דאמבלים? וסט אחד זה מספיק?

תודה למי שיעזור 😃

נערך לאחרונה:
אני מציע שלכל נרשם חדש לפורום תקפוץ הודעה שאומרת:

"שלום, אם אתה שחיף מתחיל ולא מעוניין לעשות SS, אנא פנה לפורום אחר. אה, ואתה הומו".

ולשאלות:
1. אתה יכול לשפר את המתח בכל מיני דרכים, או לעשות אלטרנציה עם תרגילים אחרים לגב.
2. אתה יכול לחפש ביוטיוב rippetoe press
3. אתה יכול להחליף לכל מיני תרגילים, כגון מקבילים, לחיצת חזה באחיזה צרה, לחיצה צרפתית, פשיטת מרפקים מאחורי הראש.. יש הרבה אפשרויות. וסט אחד מספיק.
4. לא ממש משנה, יש כאלה שמוט W יותר נוח להם. וסט אחד מספיק.

מה שכן, תעיף את הפרפר בשיפוע חיובי.
ותשקול לעבור ל-SS
😛

סביר להניח שזה ינעל כי לא קראת את הנעוץ לגבי תוכניות אימונים בראש העמוד, אבל בכל זאת -
א.תנסה לעשות חזרות שליליות ברגע שאתה מגיע לכשל. כלומר, תתחיל מסוף התנועה (למעלה) ותבצע את הירידה בצורה כמו שיותר איטית ומבוקרת. אם תעשה את המתח בסופינציה (כפות ידיים לכיוון הפנים) זה יעבוד לך גם על הבייספס ואז תוכל להימנע מלהיות הליצן שעושה Curls.
ב.אתה יכול ללמוד איך לעשות סקוואט ופרס מהספר Starting Strength ומהדיוידי עם אותו שם.

מספר אימונים: 3 בשבוע ראשון, שלישי, חמישי

נתונים:
גובה: 172
משקל: 57

מטרה: עלייה במסה

התוכנית:

רגליים:
סקוואט 3X8

חזה:
לחיצת חזה בבנץ' 3X8
פרפר בשיפוע חיובי 2x10

גב:
מתח 3X5 ( זה מה שאני מצליח )

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה 2X8

יד אחורית:
פשיטה בכבל 1X10

יד קידמית:
כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט 1X12

בטן:
כפיפות בטן 2X12

עכשיו הנה השאלות:
* יש לי בעיה במתח, סט ראשון אני יכול לעשות 5 וסט שני בקושי 2, לאיזה תרגיל אני יכול להחליף אותו?
* בכתפיים אני רוצה לעשות לחיצת כפתיים עם מוט בעמידה ולא נראה לי שהמאמן ירצה ללמד אותי, איפה יש סרטונים שאני ללמוד מהם?
* ביד אחורית אני שוקל להחליף תרגיל, לאיזה תרגיל אני יחליף? וסט אחד זה יספיק?
* ביד קדמית מה יותר טוב? עם מוט או עם דאמבלים? וסט אחד זה מספיק?

תודה למי שיעזור 😃
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Press_Videos

תעיף את הפרפר בשיפוע, ממש מיותר. לא משנה מה תעשה ליד האחורית, הייתי אומר לך לחיצה צמודה אבל 3 לחיצות באימון זה כבר יותר מדי, זה לא משנה כי גם ככה היד האחורית תגדל יותר בגלל הלחיצות והמתח מאשר התרגיל שתעשה בשביל הפאמפ. ליד הקדמית אני מעדיף לעשות עם מוט אבל זה לא משנה בגדול, אותו סיפור כמו עם היד האחורית.

לכל השאלות שלך יש תשובות בפורטל kilogram.co.il או כאן בנושאים קודמים שקודמיך ודומיך חפרו עליהם. למה להיות עצלן ולהפיל את העבודה עלינו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית