הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מדוע למרימי משקולות אין מאסה

coldfire

מושעה
19,371
6,911
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
62,133
19,371
6,911
לכל המשקולנים פה, יש פה רץ מרתון שמסביר לכם למה אתם שחיפים.

הקובץ מצורף.

קבצים מצורפים

• weightlifting.pdf
    KB 54.3 · צפיות: 661
בקיצור....
תאכל טוב+תישן טוב+תרים כבד=תגדל!!!
מה הבעיה?
למה אתם רואים לפעמים מרימי משקולות "שחיפים"? כי הם לא עושים משהו מן הדברים הנ"ל או שהם רוצים לשמור על קטגוריית המשקל שלהם!

בקיצור....
תאכל טוב+תישן טוב+תרים כבד=תגדל!!!
מה הבעיה?
למה אתם רואים לפעמים מרימי משקולות "שחיפים"? כי הם לא עושים משהו מן הדברים הנ"ל או שהם רוצים לשמור על קטגוריית המשקל שלהם!

אין ספק, הבנת את הבעיה שלהם. איך הם לא חשבו על זה קודם? גם לאכול, גם לישון וגם להרים משקלים כבדים?
יאיר ואיגור: התחילו לפעול לפי ההנחיות האלה וכל השיאים הנוכחיים שלכם יהיו זיכרון רחוק!

ההדגמה הזאת היא כל כך גרועה

ניקח פאוורלפיטר וניקח באדיבילדר
שניהם טבעיים ולא מוגבלים במשקל\אוכל\כל דבר אחר
לא חושב שיש בכלל צל של ספק למי תהיה מסת שריר גדולה יותר

כן אחי אבל השאלה היא למי יהיה את הפרופורציות בין הראשים של היד...

שהבנאדם טבעי אתה יותר מצודק אבל שחומרים מעורבים בלי צל שספק שלBB יהיה מסת שריר יותר גבוהה

אם הייתי מספיק טר1ל ועם תואר כמו של הליצנים האלה, הייתי מפרסם מחקר שכותרתו היא:

"מדוע ללא סטרואידים, כל ענף פיתוח הגוף לא שווה אגורה"

לא יהיה צורך בכלל בסימוכין, כי הסימוכין יבוא מלינק לתחרות של bb טבעי ותחרות של bb לא טבעי.

אממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ
לא בטוח

שמע אחי הייתי באולימפיה האחרונה ושראיתי את ג'אי קאטלר פנים מול פנים הבנתי את זה, אני בנאדם גדול ולידו הייתי ניראה כמו אפרוח. פאוורליפטרים הם אנשים גדולים מאד ללא ספק אבל BB מקצוענים באולימפייה זה פשוט ליגה אחרת

שמע אחי הייתי באולימפיה האחרונה ושראיתי את ג'אי קאטלר פנים מול פנים הבנתי את זה, אני בנאדם גדול ולידו הייתי ניראה כמו אפרוח. פאוורליפטרים הם אנשים גדולים מאד ללא ספק אבל BB מקצוענים באולימפייה זה פשוט ליגה אחרת

נראה לי שגם הסייקלים של BB שונים משל פאוורליפטרים
GH למשל

שמע אחי
גיי קאטלר חטוב וזה נותן אשליה של גודל מטורף
דבר שני, הנחשים שלו זה פשוט מאסהההההההההההההההההההההההה

הם לא ליגה אחרת ולא נעליים
לך לwest side barbell אתה תראה את ההרי אדם האלה
ואל תתן לכרס שלהם להטעות אותך

קירק קירובסקי למשל - כל רגל שלו שוקלת כמו כל הגוף של לי פריסט

חוץ מזה שכמות החומרים שהם לוקחים היא בכל מקרה גדולה פי כמה מסייקל של פאוורליפטר
אל תשכח גם שרוב ההיפרטרופיה שלהם היא סרקופלזמית ואם אני לא טועה זה בא הרבה יותר בקלות כשעושים סייקל.

"בילדרים" הם חלשים עם מסת שריר גדולה
פאוורליפטרים הם חזקים עם מסת שריר גדולה

וחוץ מזה, אל תשכח שהיפרטרופיה היא לא המטרה הראשית של פאוורליפטרים. גם לא המשנית.

נערך לאחרונה:
נראה לי שגם הסייקלים של BB שונים משל פאוורליפטרים
GH למשל

בין היתר בגלל שלטופ של הBB יש תקציב הרבה יותר גדול אבל שלא תטעה פאוורליפטרים ברמה של אנדי בולטון לוקחים כמויות של GH בשביל הגידים והמפרקים..
ראיתי באיזשהו מקום צילום MRI של ברך של דוריין ייטס ושל מארק הנרי והברך וכל הגידים של דוריין היו כמו של תינוק לעומתו

שמע אחי
גיי קאטלר חטוב וזה נותן אשליה של גודל מטורף
דבר שני, הנחשים שלו זה פשוט מאסהההההההההההההההההההההההה

הם לא ליגה אחרת ולא נעליים
לך לwest side barbell אתה תראה את ההרי אדם האלה
ואל תתן לכרס שלהם להטעות אותך

קירק קירובסקי למשל - כל רגל שלו שוקלת כמו כל הגוף של לי פריסט

חוץ מזה שכמות החומרים שהם לוקחים היא בכל מקרה גדולה פי כמה מסייקל של פאוורליפטר
אל תשכח גם שרוב ההיפרטרופיה שלהם היא סרקופלזמית ואם אני לא טועה זה בא הרבה יותר בקלות כשעושים סייקל.

באדיבילדרים הם חלשים עם מסת שריר גדולה
פאוורליפטרים הם חזקים עם מסת שריר גדולה

וחוץ מזה, אל תשכח שהיפרטרופיה היא לא המטרה הראשית של פאוורליפטרים. גם לא המשנית.
אתה טועה אם אתה חושב שהטופ של הBB חלשים... בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים
BB מנסים כמה שיותר להתחזק בטווח חזרות של 8-20 והאימונים של חלקם בעלי היגיון ולא סתם חירבוש של תרגילים.. (אנשים כמו ג'אי קאטלר הם אנשים מקצועניים והם והמאמנים שלהם יודעים מה הם עושים.) פאוורליפטרים לעומת זאת מנסים להתחזק כמה שיותר בטווח חזרות של 1-5.

אתה טועה אם אתה חושב שהטופ של הBB חלשים... בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים
BB מנסים כמה שיותר להתחזק בטווח חזרות של 8-20 והאימונים של חלקם בעלי היגיון ולא סתם חירבוש של תרגילים.. (אנשים כמו ג'אי קאטלר הם אנשים מקצועניים והם והמאמנים שלהם יודעים מה הם עושים.) פאוורליפטרים לעומת זאת מנסים להתחזק כמה שיותר בטווח חזרות של 1-5.

עזוב אתה מתחיל לדבר שטויות

סתכל תחתימה שלי תבין איך גיי קאטלר מתאמן
האפס הזה שם פלטות של 5 פאונד מתחת לעקבים כי הוא לא יודע לעשות סקוואט

בראנץ' וורן לא שמע בחיים שלו על טווח תנועה מלא באף תרגיל

אני לא יעבור שם שם, כי אין צורך, לא יצא לי לראות אף באדיבילדר עושה סקוואט כמו שצריך מ-א' עד ת', כי הם תמיד חייבים לשנות ולקצר את התרגיל.

היחיד שהתאמן כמו שצריך (וגם זה לא כל הזמן) הוא קולמן, וקצת ג'וני ג'קסון. אה וההוא סטאן אפדרינג.

3 מתוך 999999999999999999999

עזוב אתה מתחיל לדבר שטויות

סתכל תחתימה שלי תבין איך גיי קאטלר מתאמן
האפס הזה שם פלטות של 5 פאונד מתחת לעקבים כי הוא לא יודע לעשות סקוואט

בראנץ' וורן לא שמע בחיים שלו על טווח תנועה מלא באף תרגיל

אני לא יעבור שם שם, כי אין צורך, לא יצא לי לראות אף באדיבילדר עושה סקוואט כמו שצריך מ-א' עד ת', כי הם תמיד חייבים לשנות ולקצר את התרגיל.

היחיד שהתאמן כמו שצריך (וגם זה לא כל הזמן) הוא קולמן, וקצת ג'וני ג'קסון. אה וההוא סטאן אפדרינג.

3 מתוך 999999999999999999999

אתה צריך להבדיל בין הצילומים שהוא עושה למגזינים לבין האימונים האמיתיים שלו.. ועד שלא היית לידו באימון אתה לא יודע איך הוא מתאמן. אני לוקח אותו כדוגמה כי שהייתי בLA הייתי כמה פעמים בגולד ג'ים בווניס ביץ' ואז הבנתי שיהיה לי רושם מוטעה עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית