עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי כדאי לך לחכות כמה חודשים עד שאתה עולה לבמה.. 🙄
ממש לא אבל בשביל שיהיה ערך לביקורות היא צריכה לבוא ממישהו מקצועי באותו התחום..
כמו שאתה לא תלך ותגיד ללברון ג'ימס איך לזרוק לסל מכיוון שאתה לא בנאדם מקצועי בתחום ואין לך ניסיון בו. אבל לעומת זאת אם המאמן שלו או שחקן מקצועי אחר יבקר אותו יהיה לביקורת ערך מסוים בעינו של הספורטאי והוא יוכל ללמוד ממנה.
שאתם אומרים פה פחח גיי קאטלר ליצן מפגר שעושה חצאי סקוואט בסמיט משין זה לא ביקורת אלה טמטום.
אני לא שופט אותם בתור פאוורליפטרים. הבילדרים יצרו אשליה כאילו המכון כושר זה תחנות בלונה פארק, שעוברים על כולן אחת אחרי השניה. בפועל - המטרה במכון כושר היא להתחזק בתרגילים הבסיסיים.
תכלס ראיתי את ג'ון סינה מתאמן - שמע הוא מתאמן בן זונה.
הוא עושה high bar squat - אבל יורד עד הסוף
הוא עושה בנץ' כמו שצריך
דד ליפט הוא עשה 500 פאונד.
תוך 3 חודשים אני חטוב אש
עם השלד ימשיך לעצבן אותי אולי בסוף אני אחטב...
הבילדרים המקצועניים עושים מה שהם צריכים לעשות כדי להגיע בצורה הטובה ביותר לבמה חלק מעדיפים לעבוד בנפח גבוה חלק בעצימות גבוהה בדיוק כמו שייקו/WESTSIDE
טוב אולי לא בדיוק אבל זה דוג'.
תאמין לי שאם משהו אחר היה עובד יותר טוב בשבילם הם היו עושים את זה.
הם כולם חבורה של כפויי טובה, שתדע לךאתה רואה, הצעקות שלו בסופו של דבר עוזרות..
הם כולם חבורה של כפויי טובה, שתדע לך
לא סתם אני ראש אמ"ן של המטבחוןאיך אתה תמיד יודע לצוץ ברגע המתאים?!?
שייקו זה ממש לא תוכנית בעצימות גבוה
שייקו זה ממש לא תוכנית בעצימות גבוה
שייקו היא לא תוכנית אחת אלא כמה , והמתקדמות מאוד הן כן עצימות לפי מה שאני זוכר .
ואני מנסה להגיד שזה נכון אבל גם לאימונים נכונים יש חלק בזה וכן גם 10-20% מכלול הקריטריונים זה משהו ולפעמים זה מה שעושה את ההבדל.נכון
טסט 7 שבועות
אנדרול 6 שבועות
............
.............
.............
.................
....................
................
pct
אתה כנראה לא מבין מה שאני מנסה להגיד ב19 ההודעות האחרונות - הם לא יודעים להתאמן, ומסתבר שהבורות שלהם באימונים לא כל כך גורעת מהתוצאות שלהם, כי התוצאות תלויות כולן בסייקל.
הם לא כ"כ עצימות
אתה בקושי עושה אימונים של 90% אפילו
אני מדבר גם על הגרסה של המתחילים 4 שבועות
וגם על הגרסא המתקדמת 13 שבועות
הנפח שם פשוט מטורף, בלתי אפשרי (ועוד יש תרגילי עזר)
קיצר אתה מכיר אותה, אני לא צריך לפרט
אבל העצימות שם לא גבוהה
יש הרבה תוכניות אחרות שאתה עובד מעל ה 100% (SS, מדקאו, פנדלי.. או כל תוכנית שבה אתה שובר שיאים)
This program was designed for Testosterone Muscle by Dave Bates, who's coached Eric Talmant, along with 200 other powerlifters using the Sheiko system. Bates recommends following the workout as written; don't assume you can substitute your own exercises and get the same results.קבל
תציב RM1 ב3 ההרמות, כל גליון באקסל זה שבוע אחר
זה 9 אני מחפש,
זה 13 http://www.tmuscle.com/portal_includes/articles/2008/Sheiko13weekworkout.html
זה המאמר http://www.tmuscle.com/free_online_...ing_performance/sheiko_shakes_up_powerlifting
לוגים http://bmfsports.proboards.com/index.cgi?board=sheiko
נכון
טסט 7 שבועות
אנדרול 6 שבועות
............
.............
.............
.................
....................
................
pct
אתה כנראה לא מבין מה שאני מנסה להגיד ב19 ההודעות האחרונות - הם לא יודעים להתאמן, ומסתבר שהבורות שלהם באימונים לא כל כך גורעת מהתוצאות שלהם, כי התוצאות תלויות כולן בסייקל.
אתה אומר שעם אימונים אחרים, על אותו הסייקל הם היו מגיעיל לתוצאות טובות יותר?
יש לך איזשהי דרך (אימונים+חומרים) להגיע לתוצאות יותר טובות? תציע..