הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מדוע למרימי משקולות אין מאסה

coldfire

מושעה
19,371
6,911
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
62,133
19,371
6,911
לכל המשקולנים פה, יש פה רץ מרתון שמסביר לכם למה אתם שחיפים.

הקובץ מצורף.

קבצים מצורפים

• weightlifting.pdf
    KB 54.3 · צפיות: 661
ממש לא אבל בשביל שיהיה ערך לביקורות היא צריכה לבוא ממישהו מקצועי באותו התחום..
כמו שאתה לא תלך ותגיד ללברון ג'ימס איך לזרוק לסל מכיוון שאתה לא בנאדם מקצועי בתחום ואין לך ניסיון בו. אבל לעומת זאת אם המאמן שלו או שחקן מקצועי אחר יבקר אותו יהיה לביקורת ערך מסוים בעינו של הספורטאי והוא יוכל ללמוד ממנה.
שאתם אומרים פה פחח גיי קאטלר ליצן מפגר שעושה חצאי סקוואט בסמיט משין זה לא ביקורת אלה טמטום.

שמע, לברון ג'יימס, יחד עם דוויין ווייד, הם השחקנים הכי טובים בדור הזה, מבחינת יסודות המשחק.
הם עושים הכל, וברמה הכי גבוהה שיכולה להיות.

מצד שני, באדיבילדינג הוא לא ענף ספורט, הוא סוג של תחרות שגם ככה השיפוט בו הוא שנוי במחלוקת במקרה הטוב, וקונספירטיבי במקרה הרע.
המדד להצלחה בבאדיבילדינג הוא גנטיקה, וכמה אתה מתכנן תסייקל שלך - נקודה.
אז איפה פה הוא הצליח? בזה שהוא בורך בגנטיקה טובה? בזה שהוא מצא אחלה של רוקח? פשששש בואנה תאמין לי איזה הישגים אלה. איך הרשתי לעצמי לפקפק בו???????

אני לא שופט אותם בתור פאוורליפטרים. הבילדרים יצרו אשליה כאילו המכון כושר זה תחנות בלונה פארק, שעוברים על כולן אחת אחרי השניה. בפועל - המטרה במכון כושר היא להתחזק בתרגילים הבסיסיים.

תכלס ראיתי את ג'ון סינה מתאמן - שמע הוא מתאמן בן זונה.
הוא עושה high bar squat - אבל יורד עד הסוף
הוא עושה בנץ' כמו שצריך
דד ליפט הוא עשה 500 פאונד.

הבילדרים המקצועניים עושים מה שהם צריכים לעשות כדי להגיע בצורה הטובה ביותר לבמה חלק מעדיפים לעבוד בנפח גבוה חלק בעצימות גבוהה בדיוק כמו שייקו/WESTSIDE
טוב אולי לא בדיוק אבל זה דוג'.
תאמין לי שאם משהו אחר היה עובד יותר טוב בשבילם הם היו עושים את זה.

הבילדרים המקצועניים עושים מה שהם צריכים לעשות כדי להגיע בצורה הטובה ביותר לבמה חלק מעדיפים לעבוד בנפח גבוה חלק בעצימות גבוהה בדיוק כמו שייקו/WESTSIDE
טוב אולי לא בדיוק אבל זה דוג'.
תאמין לי שאם משהו אחר היה עובד יותר טוב בשבילם הם היו עושים את זה.

נכון
טסט 7 שבועות
אנדרול 6 שבועות
............
.............
.............
.................
....................
................
pct

אתה כנראה לא מבין מה שאני מנסה להגיד ב19 ההודעות האחרונות - הם לא יודעים להתאמן, ומסתבר שהבורות שלהם באימונים לא כל כך גורעת מהתוצאות שלהם, כי התוצאות תלויות כולן בסייקל.

שייקו היא לא תוכנית אחת אלא כמה , והמתקדמות מאוד הן כן עצימות לפי מה שאני זוכר .

הם לא כ"כ עצימות
אתה בקושי עושה אימונים של 90% אפילו
אני מדבר גם על הגרסה של המתחילים 4 שבועות
וגם על הגרסא המתקדמת 13 שבועות

הנפח שם פשוט מטורף, בלתי אפשרי (ועוד יש תרגילי עזר)
קיצר אתה מכיר אותה, אני לא צריך לפרט

אבל העצימות שם לא גבוהה
יש הרבה תוכניות אחרות שאתה עובד מעל ה 100% (SS, מדקאו, פנדלי.. או כל תוכנית שבה אתה שובר שיאים)

נכון
טסט 7 שבועות
אנדרול 6 שבועות
............
.............
.............
.................
....................
................
pct

אתה כנראה לא מבין מה שאני מנסה להגיד ב19 ההודעות האחרונות - הם לא יודעים להתאמן, ומסתבר שהבורות שלהם באימונים לא כל כך גורעת מהתוצאות שלהם, כי התוצאות תלויות כולן בסייקל.
ואני מנסה להגיד שזה נכון אבל גם לאימונים נכונים יש חלק בזה וכן גם 10-20% מכלול הקריטריונים זה משהו ולפעמים זה מה שעושה את ההבדל.

הם לא כ"כ עצימות
אתה בקושי עושה אימונים של 90% אפילו
אני מדבר גם על הגרסה של המתחילים 4 שבועות
וגם על הגרסא המתקדמת 13 שבועות

הנפח שם פשוט מטורף, בלתי אפשרי (ועוד יש תרגילי עזר)
קיצר אתה מכיר אותה, אני לא צריך לפרט

אבל העצימות שם לא גבוהה
יש הרבה תוכניות אחרות שאתה עובד מעל ה 100% (SS, מדקאו, פנדלי.. או כל תוכנית שבה אתה שובר שיאים)

אתה יכול להביא לינק לגרסה של ה13 שבועות? לא יצא לי לראות אותה.

נערך לאחרונה:
This program was designed for Testosterone Muscle by Dave Bates, who's coached Eric Talmant, along with 200 other powerlifters using the Sheiko system. Bates recommends following the workout as written; don't assume you can substitute your own exercises and get the same results.

נכון
טסט 7 שבועות
אנדרול 6 שבועות
............
.............
.............
.................
....................
................
pct

אתה אומר שעם אימונים אחרים, על אותו הסייקל הם היו מגיעיל לתוצאות טובות יותר?
יש לך איזשהי דרך (אימונים+חומרים) להגיע לתוצאות יותר טובות? תציע..

אתה אומר שעם אימונים אחרים, על אותו הסייקל הם היו מגיעיל לתוצאות טובות יותר?
יש לך איזשהי דרך (אימונים+חומרים) להגיע לתוצאות יותר טובות? תציע..

ואם הוא יגיד?

הוא ואחרים אומרים את זה במשך איזה כמה וכמה עמודים כבר. אז אומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית