עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מן הסתם אני יטעם.. אבל אי אפשר לטעום 9 פעמים לכן אני שואל מומלציםיש לך טעימות בחנות.
טעם זה דבר אינדיבידואלי.
טעמתי את השוקולד לבן, בראוני ותפוז. לבן לא היה משהו, בראוני טעים והתפוז גם נחמד.מן הסתם אני יטעם.. אבל אי אפשר לטעום 9 פעמים לכן אני שואל מומלצים
תודה חבריםהשוקולד בראוני מעולה עם חלב, עם מים קצת פחות התחברתי.
השוקולד בראוניז מצויין.
תודה חבריםאתחיל ואומר שבהשוואה לשאר אבקות החלבון Myprotein משווקים מוצר פחות מרוכז ומתוק.
שוקולד מנטה, שוקולד תפוז ושוקולד בראוניז הם בדיוק כמו שהם נשמעים וכולם סבירים לטעמי. קפה מוקה נמאס די מהר. קרם עוגיות חסר טעם, סתם מתוק. עוגת גבינה אוכמניות זה הטעם האהוב עליי והטעם בעל הדירוגים הטובים ביותר בכל מקום שחיפשתי בו ביקורות.
התפוח נחמד מאוד, ומאוד עדין
הערה קטנה ששמתי לב, מי פרוטיין לא מתערבבים בקלות בכלל , בהשוואה לכל חלבון אחר שיצא לי לצרוך
גם אחרי ערבוב ארוך (שייקר רגיל עם קפיץ) נשארים גושים
לא יודע איזה טעם אתה לוקח אצלי מתערבב מעולה. ומה זה משנה? תעשה בבלנדר אם כל כך מפריע לך הגושים. במחיר כזה אני מוכן גם להסניף את זה.התפוח נחמד מאוד, ומאוד עדין
הערה קטנה ששמתי לב, מי פרוטיין לא מתערבבים בקלות בכלל , בהשוואה לכל חלבון אחר שיצא לי לצרוך
גם אחרי ערבוב ארוך (שייקר רגיל עם קפיץ) נשארים גושים
לא יודע איזה טעם אתה לוקח אצלי מתערבב מעולה. ומה זה משנה? תעשה בבלנדר אם כל כך מפריע לך הגושים. במחיר כזה אני מוכן גם להסניף את זה.
מוזר שאתה אומר את זה, יש לי את הבראוניז ואחרי ערבוב קליל אין אף לא גוש אחד.
אני אישית גם חושב שהערבוב של mp לא משהו בכלל, יש לי מוקה ובראוניס, בינתיים המוקה מתערבב גרוע ויש גושים גם אחרי ערבוב אינטנסיבי, לא כזה קריטי לי כי המחיר בדיחה אבל מוצא לנכון לציין את זה