הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעם מומלץ בMy Protein?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
איזה טעם אתם ממליצים מהמבחר טעמים שיש בAminoShop?
-בננה
-וניל
-עוגת גבינה אוכמניות
-קפה מוקה
-קרם עוגיות
-קרמבל תפוחים
-שוקולד בראוניז
-שוקולד לבן
-שוקולד מנטה
-שוקולד תפוז

תודה לעוזרים

אתחיל ואומר שבהשוואה לשאר אבקות החלבון Myprotein משווקים מוצר פחות מרוכז ומתוק.
שוקולד מנטה, שוקולד תפוז ושוקולד בראוניז הם בדיוק כמו שהם נשמעים וכולם סבירים לטעמי. קפה מוקה נמאס די מהר. קרם עוגיות חסר טעם, סתם מתוק. עוגת גבינה אוכמניות זה הטעם האהוב עליי והטעם בעל הדירוגים הטובים ביותר בכל מקום שחיפשתי בו ביקורות.

• פותח/ת השרשור
השוקולד בראוני מעולה עם חלב, עם מים קצת פחות התחברתי.
תודה חברים
השוקולד בראוניז מצויין.
אתחיל ואומר שבהשוואה לשאר אבקות החלבון Myprotein משווקים מוצר פחות מרוכז ומתוק.
שוקולד מנטה, שוקולד תפוז ושוקולד בראוניז הם בדיוק כמו שהם נשמעים וכולם סבירים לטעמי. קפה מוקה נמאס די מהר. קרם עוגיות חסר טעם, סתם מתוק. עוגת גבינה אוכמניות זה הטעם האהוב עליי והטעם בעל הדירוגים הטובים ביותר בכל מקום שחיפשתי בו ביקורות.
תודה חברים

שוקולד בראוני נחמד מאוד
בהתחלה קצת חששתי לגבי זה שאמרו שהטעם יחסית חלש וכו',לא הרגשתי הבדל ניכר "בחוזק" מהפיור שוקולד

התפוח נחמד מאוד, ומאוד עדין

הערה קטנה ששמתי לב, מי פרוטיין לא מתערבבים בקלות בכלל , בהשוואה לכל חלבון אחר שיצא לי לצרוך
גם אחרי ערבוב ארוך (שייקר רגיל עם קפיץ) נשארים גושים

הערה קטנה ששמתי לב, מי פרוטיין לא מתערבבים בקלות בכלל , בהשוואה לכל חלבון אחר שיצא לי לצרוך

מוזר שאתה אומר את זה, יש לי את הבראוניז ואחרי ערבוב קליל אין אף לא גוש אחד.

לא יודע איזה טעם אתה לוקח אצלי מתערבב מעולה. ומה זה משנה? תעשה בבלנדר אם כל כך מפריע לך הגושים. במחיר כזה אני מוכן גם להסניף את זה.

לא יודע איזה טעם אתה לוקח אצלי מתערבב מעולה. ומה זה משנה? תעשה בבלנדר אם כל כך מפריע לך הגושים. במחיר כזה אני מוכן גם להסניף את זה.

חחחחחח ברור שאין ספק שעם מחיר כזה זה משתלם בכל צורה
עדיף לשקשק יותר ולחסוך 100₪

אני מדבר על טעם תפוח

אני אישית גם חושב שהערבוב של mp לא משהו בכלל, יש לי מוקה ובראוניס, בינתיים המוקה מתערבב גרוע ויש גושים גם אחרי ערבוב אינטנסיבי, לא כזה קריטי לי כי המחיר בדיחה אבל מוצא לנכון לציין את זה

מעניין למה זה ככה.. הרי mp דווקא ממעיטים בכלמיני שיט ששאר האבקות מכילות. Mp גם לא מגזימים בכלל עם חומרי טעם וריח. דיימטייז למשל מתערבבת ממש טוב ולפי הניסיון שלי היא מפוצצת בכלמיני חומרים חוץ ממי גבינה.

קרמבל תפוחים, עוגת גבינה אוכמניות.
טעמים מדהימים והרבה יותר טובים מהאבקות מיינסטרים, בתור אחד שניסה הרבה אופטימום ודיימטייז בעברו.

מוזר שאתה אומר את זה, יש לי את הבראוניז ואחרי ערבוב קליל אין אף לא גוש אחד.

אני אישית גם חושב שהערבוב של mp לא משהו בכלל, יש לי מוקה ובראוניס, בינתיים המוקה מתערבב גרוע ויש גושים גם אחרי ערבוב אינטנסיבי, לא כזה קריטי לי כי המחיר בדיחה אבל מוצא לנכון לציין את זה

אני לא היחיד שמרגיש את זה

עוגת גבינה ואוכמניות פגז. גם 20 גרם למנה. מתערבב בקלות מאוד. אני אישית מרוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית