הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך משפיע השפעה של ירקות על החיטוב?

• פותח/ת השרשור liran
  • פורסם בתאריך

liran

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שלום לכם אני לא כול כך אוכל ירקות זה יכול להשפיע על החיטוב לרעה?

ושאלה נוסף יש לי זה נכון שכול הסוכרים המזוייפים הסוכרלייט וכול אלה מאטים את החיטוב?

זה לא בדיוק משפיע "לרעה", יכול להיות שיהיו חסרים לך ויטמינים/מינרלים/סיבים תזונתיים שתצטרך להשלים ממקור אחר. חוץ מזה, מאחר שירקות הם בעלי ערך קלורי נמוך ובכל זאת גורמים לתחושת שובע, הרבה מעדיפים לקבל את הפחמימות שלהם מהירקות (תלוי בסוג החיטוב, שלב וכו').
לגבי הסוכרים המזויפים, אתה מתכוון לממתיקים.. ולא, הם לא מאטים את החיטוב.

שלום לכם אני לא כול כך אוכל ירקות זה יכול להשפיע על החיטוב לרעה?

ושאלה נוסף יש לי זה נכון שכול הסוכרים המזוייפים הסוכרלייט וכול אלה מאטים את החיטוב?

תקח מולטיויטמין ומינרל + פחמימות אחרות שמכילים סיבים (כמו אורז מלא, פסטה מלאה וכו') ואין צורך בירקות

תקח מולטיויטמין ומינרל + פחמימות אחרות שמכילים סיבים (כמו אורז מלא, פסטה מלאה וכו') ואין צורך בירקות

אתה מדבר שטויות! אין תחליף לירקות לא משנה באיזה מולטי מדובר.
ירקות היו ויהיו לכל אורך ההיסטוריה חלק בלתי נפרד מתזונה בריאה.

כדאי לצרוך כל יום כ 9 ירקות בחיטוב (מלפפון,עגבניה,גזר,חסה,פטרוזיליה,בצל,גמבה..)
אתה חייב סיבים + ויטמינים ומינרלים מירקות
זה גם עוזר לך להיות שבע קצת יותר

וירקות זה המקור הכי טוב לפחמימות (בגלל מה שרשמתי)

אתה מדבר שטויות! אין תחליף לירקות לא משנה באיזה מולטי מדובר.
ירקות היו ויהיו לכל אורך ההיסטוריה חלק בלתי נפרד מתזונה בריאה.
שטויות? אולי תספר לנו למה?
מה ההבדל בין לקיחת ויטמינים בכדור לבין אכילה?
מה גם שמולטי מכיל הרבה הרבה יותר מאשר ירקות ופירות.
אתה זה שמדבר שטויות. ואל תבלבל את המוח עכשיו ותגיד לי שהספיגה פחות טובה. כן ממש. זה מה שמספרים לך.
תוכיח
ויטמין C זה ויטמין C. לא משנה איך תסתכל על זה. כל ענייני הספיגה הללו שווים לתחת. אולי למעט מגנזיום שזה סיפור אחר

שטויות? אולי תספר לנו למה?
מה ההבדל בין לקיחת ויטמינים בכדור לבין אכילה?
מה גם שמולטי מכיל הרבה הרבה יותר מאשר ירקות ופירות.
אתה זה שמדבר שטויות. ואל תבלבל את המוח עכשיו ותגיד לי שהספיגה פחות טובה. כן ממש. זה מה שמספרים לך.
תוכיח
ויטמין C זה ויטמין C. לא משנה איך תסתכל על זה. כל ענייני הספיגה הללו שווים לתחת. אולי למעט מגנזיום שזה סיפור אחר

אני ממליץ לך גם לא לאכול יותר חלבון. תקנה חומצות אמינו ותבלע אותן פשוט...

לפי מה שאתה אומר אם למישהו יש כסף התפריט שלו צריך להיות מורכב מכדורים הא? 👏

חוצמזה...אני מתאר לעצמי את העונג בלאכול אבקה במקום לבלוס לעצמי איזה המבורגר איכותי של 250-300 גר' אי שם בפרברי הקניונים. שלא לדבר על התחליף לגיינר, הצ'יפס והפוטטו המופרדים איכותית בתהליך סינון מיקרוני במקדונלדס.

חוצמזה..קראתי מאמר, ששימוש מוגזם באבקות במקום מזון יכול להוביל בקלות לבעיות בכליות..אם אני ימצא אני יראה לכם.

חוצמזה...אני מתאר לעצמי את העונג בלאכול אבקה במקום לבלוס לעצמי איזה המבורגר איכותי של 250-300 גר' אי שם בפרברי הקניונים. שלא לדבר על התחליף לגיינר, הצ'יפס והפוטטו המופרדים איכותית בתהליך סינון מיקרוני במקדונלדס.

חוצמזה..קראתי מאמר, ששימוש מוגזם באבקות במקום מזון יכול להוביל בקלות לבעיות בכליות..אם אני ימצא אני יראה לכם.

תראה לנו. אני מאוד בספק. אשמח לראות את המאמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית