הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתי בבנץ פרס

liam123

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אני כרגע מתאמן בAB (מתאמן 3 וחצי חודשים) המטרה שלי הוא נטו פיתוח גוף בלי מטרה של כוח אז אני פחות עובד בשיטות של כוח עם 5 חזרות וכו'..
אני עושה 8 חזרות בבנץ' ומרים 45 קילו, בן 14 1.66 שוקל 68.
למישהו יש עצות מה לעשות? המשקלים לא חשובים לי פשוט אני כבר שבועיים ומשהו על אותו משקל אז אני מניח שהשריר מקבל גירוי. אני באמת אשמח אם לא יגידו לי לעשות SS כי זה לא בא אצלי בחשבון כרגע. אם יש פתרונות אחרים אשמח לשמוע. חשבתי על להוריד לחודש ל5 חזרות ו3 סטים, זה יכול להועיל?

נערך לאחרונה:
יכול להיות שהתפריט שלך לא מאפשר לך להתקדם ?
בלי קשר תפרט קצת יותר על התכנית ומשקלי עבודה
8 חזרות לכמה סטים ? באיזה שלב אתה נכשל ?
בגדול לפי הרמה שלך אין סיבה שלא תתקדם במשקלים

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהתפריט שלך לא מאפשר לך להתקדם ?
בלי קשר תפרט קצת יותר על התכנית ומשקלי עבודה
8 חזרות לכמה סטים ? באיזה שלב אתה נכשל ?
בגדול לפי הרמה שלך אין סיבה שלא תתקדם במשקלים
8 חזרות ל3 סטים, במידה ואני מעלה מ45 אני נכשל כבר בסט השני. זה מוזר לי כי לא מזמן ההתקדמות שלי הייתה מעולה.
את האמת עם דדליפט וסקוואט עדיין לא התחלתי, אני מתכוון כבר באימון הבא לבצע סקוואט בפעם הראשונה. אני פשוט מפחד לעשות את התרגילים בטכניקה לא נכונה ואז סתם לפגוע בעצמי.
התכנית היא תכנית סטנדרטית שמשלבת תרגילים מורכבים ומבודדים שהרוב מבוצע במתכונת של 8 חזרות ל3 סטים. חשבתי רק על להוריד את הבנץ ל3 סטים ו5 חזרות לתקופה קצרה, זה יכול לעזור?
דרך אגב אני אוכל נכון בדיוק לפי הקלוריות שאני צריך. אולי השינה בזמן האחרון שלי לא משהו אבל זה גם כן לא בקיצוניות.

8 חזרות ל3 סטים, במידה ואני מעלה מ45 אני נכשל כבר בסט השני. זה מוזר לי כי לא מזמן ההתקדמות שלי הייתה מעולה.
את האמת עם דדליפט וסקוואט עדיין לא התחלתי, אני מתכוון כבר באימון הבא לבצע סקוואט בפעם הראשונה. אני פשוט מפחד לעשות את התרגילים בטכניקה לא נכונה ואז סתם לפגוע בעצמי.
התכנית היא תכנית סטנדרטית שמשלבת תרגילים מורכבים ומבודדים שהרוב מבוצע במתכונת של 8 חזרות ל3 סטים. חשבתי רק על להוריד את הבנץ ל3 סטים ו5 חזרות לתקופה קצרה, זה יכול לעזור?
דרך אגב אני אוכל נכון בדיוק לפי הקלוריות שאני צריך. אולי השינה בזמן האחרון שלי לא משהו אבל זה גם כן לא בקיצוניות.
אני מניח שקראת את המאמר לגבי נפח. ונראה לי שפספסת את כל העיניין. 45 קילו זה משקל מאוד נמוך ואתה כנראה מתאמן מתחיל ויכול להיות שנפח העבודה גבוה מידי בישבילך. מתאמן ברמה שלך צריך פחות נפח כדאי להתקדם אם זה במאסת שריר ואם זה במשקלי העבודה. אני במקומך הייתי מוריד ל 5*3 וקודם כל בונה כוח בסיסי ואז חושב על נפח יותר גבוה.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שקראת את המאמר לגבי נפח. ונראה לי שפספסת את כל העיניין. 45 קילו זה משקל מאוד נמוך ואתה כנראה מתאמן מתחיל ויכול להיות שנפח העבודה גבוה מידי בישבילך. מתאמן ברמה שלך צריך פחות נפח כדאי להתקדם אם זה במאסת שריר ואם זה במשקלי העבודה. אני במקומך הייתי מוריד ל 5*3 וקודם כל בונה כוח בסיסי ואז חושב על נפח יותר גבוה.
ב3*5 אני אוכל לגדול גם? כי זה מעט חזרות
דרך אגב, אם אני אעשה שבוע אחד 5*3 ושבוע אחרי זה אני אעלה ל6 חזרות עד שאני אגיע ל8 שוב זה יכול לתרום במידה כלשהי?

נערך לאחרונה:
ב3*5 אני אוכל לגדול גם? כי זה מעט חזרות
דרך אגב, אם אני אעשה שבוע אחד 5*3 ושבוע אחרי זה אני אעלה ל6 חזרות עד שאני אגיע ל8 שוב זה יכול לתרום במידה כלשהי?
אמרתי לך, במשקלים כאלה אין לך מה לעבוד בנפח גבוה. ומה שאמרת בהחלט אפשרי אבל אני לא מאמין שתתקדם מהר יותר מ 5*3 אבל תנסה למה לא.

אתה צריך ריסט ותכנית מסודרת מבחינת התקדמות. פלוס ככל הנראה עוד אוכל.

אתה בהחלט יכול להתקדם בשמיניות, אין שום סיכוי שזה הצוואר בקבוק שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית