הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עלייה במשקלים

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
שאלה מאוד נובית אני מזהיר מראש חח

נגיד ואני עובד בתרגיל כלשהו לדוגמא בנצ' פרס:
אני עובד 4X7 ומצליח להשלים את כל החזרות ללא כשל, באימון הבא אני כבר מתכנן לעבוד עם אותו משקל 3X8 אבל הסיכוי שאני יצליח להשלים 4X8 נמוך

אז יש 2 אפשרויות:
1. להגיע לכשל קל של חזרה אחת שהספוטר עוזר ממש טיפה

2. לעשות נגיד פחות חזרות ב1-2 סטים אחרונים וימון הבא להצליח

בכתנית הקודמ תבמקרה כזה הייתי פשוט מגיע לכשל אבל עכשיו אני כבר לא ABCD אני מעדיף לעבוד בתדירות גבוהה יותר

השאלה כמה אתה מגיע לכשל באותו האימון אם זה 2-3 סטים באימון לכשל אז לא נורא , יותר מזה לא רואה יעול אלא פגיעה בהתאוששות.

על מנת להשיג שיפור מאימון לאימון , יש לך כמה דרכים לנסות :
1. ווליום תוסיף כל שבוע עוד סט עד שלא תוכל יותר
2. כמו שאתה רצית תוסיף כל שבוע חזרה , עד שלא תוכל יותר
3. משקל תנסה להוסיף משקל כל אימון , עד שלא תוכל יותר .

תנסה לשחק עם האופציות הללו אני מציע לך לנסות לעשות מחזורים של כל דרך בין 3-4 שבועות .
בקשר לכשל זה מיותר , חזרות כפויות או חזרות שליליות בלבד זו דרך עבודה לגיטימית אבל בדרך כלל משתמשים בהן מתאמנים מאוד מתקדמים , שעם החזרות השליליות עובדים עם משקל עד פי 1.5 מהRM1 שלך . בכל מקרה אני חושב שתנסה אחת מהשיטות שהזכרתי למעלה , אתה לא חייב להתחיל אותן עם הRM האמיתי שלך , אני בדרך כלל משתדל שבשבוע ה2-3 אני רק מגיע לRM האמיתי הישן שלי (אני מקווה ששבוע אחרי זה אני אוכל להרים יותר ) .

על מנת להשיג שיפור מאימון לאימון , יש לך כמה דרכים לנסות :
1. ווליום תוסיף כל שבוע עוד סט עד שלא תוכל יותר
2. כמו שאתה רצית תוסיף כל שבוע חזרה , עד שלא תוכל יותר
3. משקל תנסה להוסיף משקל כל אימון , עד שלא תוכל יותר .

תנסה לשחק עם האופציות הללו אני מציע לך לנסות לעשות מחזורים של כל דרך בין 3-4 שבועות .
בקשר לכשל זה מיותר , חזרות כפויות או חזרות שליליות בלבד זו דרך עבודה לגיטימית אבל בדרך כלל משתמשים בהן מתאמנים מאוד מתקדמים , שעם החזרות השליליות עובדים עם משקל עד פי 1.5 מהRM1 שלך . בכל מקרה אני חושב שתנסה אחת מהשיטות שהזכרתי למעלה , אתה לא חייב להתחיל אותן עם הRM האמיתי שלך , אני בדרך כלל משתדל שבשבוע ה2-3 אני רק מגיע לRM האמיתי הישן שלי (אני מקווה ששבוע אחרי זה אני אוכל להרים יותר ) .
אתה ממליץ לבחור דרך אחת מבין השלוש?( לדוגמה כל אימון להוסיף עוד משקל) וללכת איתה איזה חודש- חודש וחצי...
ומה לעשות אם אני נתקע במשקל?

• פותח/ת השרשור
אתה ממליץ לבחור דרך אחת מבין השלוש?( לדוגמה כל אימון להוסיף עוד משקל) וללכת איתה איזה חודש- חודש וחצי...

אני משער שאם אתה נתקע במשקל כדאי לעשות ריסט

תבחר אחת מהן , כל עוד אתה יכול להמשיך איתה תמשיך , בדרך כלל כדאי לתכנן שהמחזור יהיה סביב 3-4 שבועות , אך עם אתה יכול להמשיך , אז תמשיך .
רק שתדע שלא תכננת כראוי את המחזור שלך , ולפעם הבאה תנסה לתכנן אחרת .
לא רצוי לשלב בין המחזורים (למרות שששום דבר לא חקוק באבן ) .

תבחר אחת מהן , כל עוד אתה יכול להמשיך איתה תמשיך , בדרך כלל כדאי לתכנן שהמחזור יהיה סביב 3-4 שבועות , אך עם אתה יכול להמשיך , אז תמשיך .
רק שתדע שלא תכננת כראוי את המחזור שלך , ולפעם הבאה תנסה לתכנן אחרת .
לא רצוי לשלב בין המחזורים (למרות שששום דבר לא חקוק באבן ) .
סבבה, תודה:victory:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית