ייעוץ בקשר לחלב - מסוכן, מסרטן?אשמח אם תענו

Orr4more

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אז קודם כל אני חדש פה, קוראים לי אור והכרתי את האתר מדניאל שנקרא פה liftover נראה לי

ראיתי שהרבה פה ממליצים על חלב כחלק מהתפריט כי יש בזה הרבה קלוריות, וכנראה גם חלבונים, והיתרון של זה שזה לא מוצק וגם עם טעם לא רע בכלל אז אפשר לשתות בכמויות
אבל אני זוכר שפעם קראתי מאמר על זה שחלב מסוכן, אז רשמתי בגוגל "חלב מסרטן" וישר עלה הדבר הבא:

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5976

ומחיפוש אחר "חלב מסוכן":
http://www.reader.co.il/article/12592/החלב-מסוכן-עפ-דר-דני-קרת

רציתי לדעת אם יש אמת בדברי המאמר הזה?חלב באמת כל כך מסוכן?אם כן, למה הוא כל כך מומלץ פה?

תודה

נערך לאחרונה:
כנראה אתה זה שמדבר על משהו שאין לך מושג בו.
אני אמרתי לך איך מאמתים קשר חזק או חלש למסקנה מסויימת באופן סטטיסטי.
לגבי הקורס בביו-סטטיסטיקה לך לשנה ב ביולוגיה באוני' תל אביב.

ביולוגיה ומתמטיקה לא הולכים ביחד , הקורס שאתם לומדים כולל בעיקר נוסחאות שאותם
אתה לא מבין ולא יודע לפתח .

אגב די מצחיק שאתה חושב שדוקטורנט למתמטיקה לא יודע הסתברות ז .

אז אמרתי לך הוא מאמת אם קשר חזק או חלש באופן סטטיסטי!!!! זה כמו שאני יכול להגיד לך שיש קשר בין בעיות בריאות למשקל, הרי גם אני וגם אתה יודעים שמתאגרפים במשקל גבוה הם בעלי כושר יוצא מגדר הרגיל ומצבם הבריאותי לפחות מבחינת סיבולת לב ריאה מצויין!.
אתה חייב להפסיק לדחוף לפורום בכח כל מילה ומושג שני שאתה לומד יום לפני באוניברסיטה

אז אמרתי לך הוא מאמת אם קשר חזק או חלש באופן סטטיסטי!!!! זה כמו שאני יכול להגיד לך שיש קשר בין בעיות בריאות למשקל, הרי גם אני וגם אתה יודעים שמתאגרפים במשקל גבוה הם בעלי כושר יוצא מגדר הרגיל ומצבם הבריאותי לפחות מבחינת סיבולת לב ריאה מצויין!.

מדהים. אני ממליץ לך לקחת ולקרוא כמה מחקרים מהתחלה עד הסוף, לנסות להבין את המודל שהם מציגים, איך הם מאמתים אותו סטטיסטית, ואז לדבר על האם יכולים להיות חורים במחקרים האלה או לא, ועל כמה משמעותי המקדם מתאם שלך.

לא סתם דוקטורנט למתמטיקה שיודע הסתברות ז', דוקטורנט למתמטיקה שמלמד הסתברות ז' לאנשי עסקים.

אני מאמין שהוא יתקדם וילמד יום אחד גם ביולוגים או אפילו פילוסופים .

כתבת את המשפט הכי מטומטם ששמעתי מעודי.
לא ניתן להידבק בסרטן לא משנה מה!, יכול להיות שתקבל סרטן וזה כתוצאה מגנטיקה או שתפתח סרטן מאינספור סיבות שונות. אבל להידבק לא ניתן גם אם תטפס לתיקרה על הראש ותחזור.
המיקרובים הם חיידקים, וגורמים למחלות אחרות לא לסרטן, סרטן- נגיף,וירוס!. מתחילים להשתכפל תאים בכמויות עצומות עם הDNA של הסרטן ועושים כל מיני תהליכים ומתחברים למערכת הדם ובקיצור הגוף מאכיל את התאים הסרטניים.

חחח עזוב..לא הבנת ת'רעיון של הדברים שלי.
התכוונתי שיש רעיונות של כל מיני מדענים ממה נגרם הסרטן בחלב אבל זה גורמים שאין בינהם קשר.
הקטע עם השד והאמא, קצת פישלתי בניסוח אבל הכוונה כזאת...
אפחד לא מועד לסרטן שד, אלא אם גנטית זה טבוע שמה. כמו שהחלב של אימא טוב, ככה החלב המפוסטר מהמכולת טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית