משקל: 80 ק''ג
גובה: 177
אני רוצה להתחיל חיטוב מהיר של כחודש וחצי אחריי תקופה בצבא קצת לאפס את הגוף.. רשמתי תפריט לפי מדריך שקראתי ודברים שזכרתי מתקופת האימונים שלי לפני הצבא.
א.צהריים(לרוב מה שאוכל לפני אימון) - כוס וחצי של אורז לבן מבושל + 200 גרם חזה עוף מבושל ללא שמן בכלל + 3 מלפפונים.
לפני אימון כוס קפה שחור חזק.(אם זה משנה משהו)
אחרי האימון סקופ וחצי חלבון WHEY PRO.
א.ערב- 4 ביצים קשות ( 2 חלמון + 4 חלבון ) + טונה בשמן קנולה + 2 כפות טחינה גולמית + 4 פרוסות לחם שיפון + 3 מלפפונים.
6 אגוזי מלך.(לנשנש מתי שאבחר - אלא אם כן עדיף בזמן מסוים {?} )
ערכים: 170 ג חלבון
125 ג פחמימה
65 ג שומן
1840 קלוריות
הוצאה קלורית ממוצעת ליום: 2500 קלוריות
אימונים : 2-3 אימוני FBW ( בדרכ 3 לפעמים 2 בגלל אילוצים). + 3 אימוני אירובי של כחצי שעה של ריצה.
האם התפריט טוב בהתאם למטרה ?
נ.ב עובד בתור מלצר באולם 2-3 פעמים בשבוע בעבודה בעצימות בינונית עד קשה למשך כ6-7 שעות. - כמה קלוריות ישרפו לי במהלך העבודה? (הערכתי שבאיזור ה500+)
משהו לשנות/להוסיף/להזיז?
גובה: 177
אני רוצה להתחיל חיטוב מהיר של כחודש וחצי אחריי תקופה בצבא קצת לאפס את הגוף.. רשמתי תפריט לפי מדריך שקראתי ודברים שזכרתי מתקופת האימונים שלי לפני הצבא.
א.צהריים(לרוב מה שאוכל לפני אימון) - כוס וחצי של אורז לבן מבושל + 200 גרם חזה עוף מבושל ללא שמן בכלל + 3 מלפפונים.
לפני אימון כוס קפה שחור חזק.(אם זה משנה משהו)
אחרי האימון סקופ וחצי חלבון WHEY PRO.
א.ערב- 4 ביצים קשות ( 2 חלמון + 4 חלבון ) + טונה בשמן קנולה + 2 כפות טחינה גולמית + 4 פרוסות לחם שיפון + 3 מלפפונים.
6 אגוזי מלך.(לנשנש מתי שאבחר - אלא אם כן עדיף בזמן מסוים {?} )
ערכים: 170 ג חלבון
125 ג פחמימה
65 ג שומן
1840 קלוריות
הוצאה קלורית ממוצעת ליום: 2500 קלוריות
אימונים : 2-3 אימוני FBW ( בדרכ 3 לפעמים 2 בגלל אילוצים). + 3 אימוני אירובי של כחצי שעה של ריצה.
האם התפריט טוב בהתאם למטרה ?
נ.ב עובד בתור מלצר באולם 2-3 פעמים בשבוע בעבודה בעצימות בינונית עד קשה למשך כ6-7 שעות. - כמה קלוריות ישרפו לי במהלך העבודה? (הערכתי שבאיזור ה500+)
משהו לשנות/להוסיף/להזיז?
נערך לאחרונה: